Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: MX420 a TV-out

Standardní MX420 a TV-out

Mam takové problemi:
    1) Nevim jak zaostřit obraz na TV, hodil by se i externi obraz
    2) Pokazde kdyz spustim video (Redlight i Win Media Player) se mi rozrahne pres celou obrazovku a ani se mi nezobrazi titulky, v tomtu rezimu, na monitoru mi to jede s titulky..

Zkousel jsem to jak pod NVIDIA ovladačema tak i TVTool.

Standardní

S titulky, atd. by mělo zabrat přepnout primární obraz na TV a sekundární na monitor (opačně než default).

Pokud na ostatní problémy nezabere full verze Tv Toolu, tak nevím - mě vyřešila vždycky všechno ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

No to ja mam TVTool taky, ale ptam se jak vypnout to co pisu u 2) jestli to teda jde, protoze kdyz kliknu na soubor s videem tak se mi to hned otevre do toho blbyho rezimu, kde ani nevidim myš, a tak ani nemůžu načíst titulky. (teda vlastene ano ale jenom po slepu protoze to co delam je videt poze na TV a na monitoru bezi jenom film bez win i kurzoru. A to to mam zapnuty na Klonovani. A nejakej ten externi programek na zaostreni neni? Dominik

Standardní

vypada to tak, ze RADLIGHT mas nastaveny tak, ze hned po otvoreni filmu sa ti prepne do FULLSCREENu. Napr v BSPlayer-i je volba ALWAYS START IN FULLSCREEN MODE. Pozri sa po tomto a nechaj podobne policko NEzaskrtnute. Ak to nenajdes, skus iny prehravac, napr. spomenuty BSPlayer.

Neostry obraz. No povedz mi ci tvoje TV je OK. Cize ci ma ostry obraz aj pri sledovani TV (predpokladam, ze ano). Ale ked to pripojis na TV-OUT GK, tak mas obraz neostry, jo? Takze ako mas prepojeny TV s PC? Pomocou tzv. S-VHS kabla, alebo pomocou tzv. kompozitneho kabla? S-VHS prepojenie prinasa omnoho ostrejsi obraz, takze ak mas neostry obraz, tot je asi hlavna pricina. S-VHS konektor vypada presne ako PS/2 konektor.
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Standardní

Ne RadLight mam na normalni okno, ale tohle udela NVIDIA, zmizi kurzor, START a je tam jenom to video a dela to i v Widows Media Player.

Jinak mam kopozit video, a tak se s tou neostrosti asi smirim.

Standardní

No nevíte někdo něco o tom okne, dost me to stve!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání