Citace Původně odeslal liquidfunk
Tak v pripade Puklika absolutne nevim o co jde. Je to lez a nic vic. Nikdo se mnou jakekoji vraceni procesoru neresil, ani mi nemeiloval a take mi nic neprislo. O telerfonech ani nemluvim. Jestli se na nas Puklik nejakym zpusobem nastval, rad bych aby to neresil timto zpusobem a NELHAL!
V pripade Obra je to pravda, koupil si pameti Corsair Value a ty mu nefungovaly v desce ASUS, mely jsme dodat novy ale diky dodavateli jsme to nestihli vcas. Cekam momentalne na jeho cislo uctu a penize mu vratime. Je mi jasny ze budou lidi, kteri vzdycky z spatny zkusenosti daj vedet ostatnim ze jsou desitky tech co jsou spokojeni o tom uz se tady nerekne nic. Takze bych poprosil Puklika at je tak laskav a dokladuje mi ty jeho meily a poslani procesoru. Nic neprislo, zadny meil s vracenim procesoru jsem nedostal. Jediny meil ktery jsem zkrze proceso resil byl ten ze jsme misto pass omylem poslali ne pass. V tomto pripade cekam stale na cislo uctu, kde mohu poslat penezni rozdil. Prosim timto administratory o smazani tohoto threadu nebo alespon jeho prejmenovani na mene zavadejici "zkusenosti s nakupem v pcshopiku". TO co pise Puklik je sprosta lez a pokud se ten dotycny neomluvi nebo jakymkoli zpusobem nevysvetli svuj prispevek, budu to resit pravni cestou, protoze je to prachsproste haneni! Bye OC peoples. Petr Válek
OK, timto zadam vsechny ostatni aby se zdrzeli dalsich komentaru a Puklika o to aby se k tomu vyjadril. Pokud tak neucini, bude thread uzamcen + Puklik bude resen s adminy.