Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: VPU RECOVER

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní VPU RECOVER

mám takový problém s Radeonem (uveden v podpisu) když zapnu nějakou hru (GENERALS ZEHO HOUR,UT 2003) tak se mi po 15(někdy méně někdy až po 1H )minutách
    vypne monitor ale zareaguje VPU .... a GK. resetuje a nevím co stím mam 7,95 (nějaký novější 7,95 než sem měl prý opravujou chyby )
    když dám 7,94 tak po zapnutí Generals se menu uplne Z.S.R. mám pocit že by to mohlo dělal velké teplo od proc. a od north brigde protože mi to začalo dělat až teť s tou MSI K7N2 (nataktoval sem víc proc. i voltaž sem zved) dříve se mi stávalo že se mi sek PC a vyp. se monitor
    Děkuji ti Blizzarde tvoje hry jsou moje modly jen tak dál ! Sice nevlastnim originalní verze ,ale je to BOŽÍÍÍÍÍÍÍ
    WoW : TranZer sever(http://wow-tranzer.org)
    W3: XPAM(euroBattle.net)(www.dota-allstars.com)

Member
    Vliv
    275

Standardní

moc přetaktovanej Radeon nebo slabej zdroj v počítači...

Zkus CPU, RAM i Radeon podtaktovat na základní frekvence a postupně taktuj jednotlivý věci a uvidíš, kdy se ti to začne kousat.

Standardní

Mam R9200 128mbit a ten VPU recover mi pada hodne casto, pretaktovanou ji nemam..
    Still off line

Standardní

Citace Původně odeslal Hybee

Zkus CPU, RAM i Radeon podtaktovat na základní frekvence a postupně taktuj jednotlivý věci a uvidíš, kdy se ti to začne kousat.
    A nebo šitová deska
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Co presne dela ten VPU Recover ? Pro mne je to trochu novinka, protoze jsem do ted pouzival hodne stare drivery, kde toto nebylo.
    Tato funkce dokaze restartovat grafiku kdyz zatuhne aniz by se musel restartovat system ?? Chapu to dobre ?
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Standardní

Citace Původně odeslal theedge
    Co presne dela ten VPU Recover ? Pro mne je to trochu novinka, protoze jsem do ted pouzival hodne stare drivery, kde toto nebylo.
    Tato funkce dokaze restartovat grafiku kdyz zatuhne aniz by se musel restartovat system ?? Chapu to dobre ?
    Chápeš, jenomže stejně většinou je pak obraz tak rozesratý, že musíš PC restartovat.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr
    Citace Původně odeslal theedge
    Chápeš, jenomže stejně většinou je pak obraz tak ***ý, že musíš PC restartovat.
    njn ale aspon si mozes ulozit neulozenu pracu v exceli, ktoru si zabudol pred tym nez si pustil NFS ulozit
    AMD Barton 2500+@230x9.5@1.75V :: TT Volcano 12 2000rpm :: Abit NF7-S :: 2x256 Twinmoss 400MHz@460MHz 2,5-4-4-11@2.9V :: Ati Radeon 9600Pro@520/735 :: 180GB disk space :: DVD-RW LG :: 19\" Phillips CRT shajt@1280x1024x90Hz :: Enermax 350W :: YY Cestus case a bit modded :: cooled by 3x80mm, 2x120mm,1x90mm fans + custom made SACRED grids :: dual red cathodes by Warlord

Standardní

Ne boardem to neni, mam tam ted G4TI4200 a ani jednou nezblbla. musim asi tu ATInu reklamovat
    Still off line

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní teplota

no nejsem si jistej,ale myslim ze to dela teplota NBridge a proc. jak se to tam hromadí a už i jindy dost nažavený paměti to nezvládnou asi protože na FSB 200 a 10 NÁS misto 10,5 (Vcore 1,7V místo 1,8V ) to nedělá no,ale už se to na tuhle frekvenci taky stalo. Tak sem přilepil pasivy ale jeden je tak velkej (kus titana s termoregulací) a braní mu dimm sloty tak sem se ho snažil zmenšit a milej pasiv upad ale i ten zbytek pomoh jakž takž i kdyz to teť dělá taky musim ho dolepit
    Děkuji ti Blizzarde tvoje hry jsou moje modly jen tak dál ! Sice nevlastnim originalní verze ,ale je to BOŽÍÍÍÍÍÍÍ

Standardní

taky mi to dřív dělalo podobný chyby, zjistil jsem, že to byl vadný zdroj... Chvíli držel, ale pak to spadlo

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní hmmm

čoveče vlastně zdroj by to bejt mohl,protože tět sem tu MSI KT3 ULTRA zmenil na tu K7N2 a dělá to muže to bejt tííím že můžu teť dát větší Vcore
    a třeba to zdroj nezvladne skusim vyndat přídavný napájení a vypojim osvětlení PC ozvu se s výsledkem THX

Standardní

no ja nevim, me to dela taky - doslo to tak daleko ze uz mi nefuguje ani komp - a rozhodne to nejni spatnym zdrojem - zkousel sem dva a porad to nejde. Tim samozrejme nechci vyloucit ze u D@DIKa to zdrojem bejt nemuze. Ale urcite v tom bude jeste neco jinyho
    FIGHTERS FIGHT!!!!
    MB:ASUS P5W DH Deluxe,RAM:4x DDR2 Corsair 512 TwinX2 6400CL5@CL4CPU:C2D E6300@2,8GHzCooler: Zalman CNPS9500 AT GK: Asus nVidia 7950GT,HDD:WD 250GB ATA100/7200rpm,CD-RW: NEC DVD+-RW ND-3530A,Sound:SoundBlaster Live 5.1,Repro: Cre/\tive Inspire 5.1 P580,Sluchátka: Genius HS04A,Keybord: Genius SlimStar USB,Monitor: AOC 17´ + SamTron 17´ ,Dalkove ovladani, informační LCD

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní tápám pořád

nevim zdrojem to ,ale neni zkoušel sem. Myslim ze už jsou asi jen
    2 možnosti
    1: velká teplota od procesoru a čipsetu
    2: nebo je moje milá K7N2 pěknej S.IT protože se ji teda nelíbíí FSB 200

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

Citace Původně odeslal Hybee

jo kdybych toho Radeona jen při těhdle chybách skusil taktovat, tak by mě asi zabil (ten R. ) ale proc. na originál to ale nedělá vícc sem nezkoušel

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání