Výsledky 1 až 22 z 22

Téma: NEKUPUJTE nic v shop.pctuning.cz - ZKUSENOST!

Standardní NEKUPUJTE nic v shop.pctuning.cz - ZKUSENOST!

Ahoj OC.

Chci se podelit se zkusenosti s nakupem na vyse zminovanem serveru.
    Aby jste se vyvarovali problemum co mam ja.

Objdenal jsem Barton ktery mel byt zarucene funkcni jako 2500@3200(o to byl take drazsi),ale bohuzel nebyl poslal jsem ho zpet,a novy mi neprisel a prachy taky ne,a firma se se mnou odmita bavit.! ! ! ! Nezvedaji telefony,neodepisuji na maily.

Nikdo tam nic nekupujte nestoji to za to.

Standardní

tak to je husty....
    bez jim spachat rozruch na jejich forum
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Hmm,to je zvlastni,ja ma podobnou zkusenost,ja koupil pameti,nefungovali,poslal jsem je zpet,a na novy cekam dodnes(je to uz 2 tejdny),dnes jsem zrusil objednavku a chci penize zpet.Tak uvidim,jinak pujdou k soudu i za blby 3500.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Hele, mezi nama, jestli fungujou jako oficilani prodej, pak timhle IMO porusujou zakon (jestli ti oficialne za vyssi cenu prodaj neco, co nemuzou vlastne zarucit) + asi by se na to dalo pouzit neco jako poskozovani dobreho jmena znacky (obrat se na zastoupeni AMD).

Ale at uz je to jak chce, mas narok na vraceni penez (viz nakup na dalku a dulezity sekce). V pripade zbytecneho zdrzeni bys pravdepodobne mohl pozadovat je nejaky ten urok (ted placam, paac nevim 1%/den ?)

Otazka, tys po nich chtel aby ho vymenili nebo rovnou penize ?
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní

Ja ho poslal zpet a chtel jsem novej,penize jsoiu u nich,CPU taky a ja nemam nic a 3000 v cudu.

Standardní

Radši už nic
    Intel Pentium 4 1.8Ghz@2.7Ghz cooled by artic cooling Super Silent 4 Pro TC/ Epox 4BDA / Sapphire Ati Radeon 9500@9700PRO / 256 MB DDRam, 333Mhz / Seagate Baracuda 40 GB / DVD writer HP dvd300e / BLUE Cathode is used / BLUE Flexo too

Standardní

Reklamační podmínky platí pro každého prodejce.

Podle zákonů máš právo reklamovat zboží, které nesplňuje uváděné parametry a pokud nelze zboží opravou navrátit do bezvadného stavu, máš právo na výměnu za zboží nezávadné. Pokud se stane stejná závada 3x, máš právo na vrácení peněz, tejné právo máš i v případě nevyřízení reklamace do zákonné lhůty 30 dnů (pokud se nedohodneš s prodejcem jinak, např kompenzace za zdržení).

Co se týká reklamace:
    Při reklamaci Ti musí prodejce dát do ruky (poslat) nějakej papír o reklamaci, kde je uveden prodejce, kupující, název zboží (+ výrobní číslo, je-li uvedeno na výrobku), typ závady, datum prodeje i datum reklamace, atd....

Jinak kontaktuj ČOI.
    CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

Junior Member Avatar uživatele liquidfunk
    Vliv
    0

Standardní

Tak v pripade Puklika absolutne nevim o co jde. Je to lez a nic vic. Nikdo se mnou jakekoji vraceni procesoru neresil, ani mi nemeiloval a take mi nic neprislo. O telerfonech ani nemluvim. Jestli se na nas Puklik nejakym zpusobem nastval, rad bych aby to neresil timto zpusobem a NELHAL!
    V pripade Obra je to pravda, koupil si pameti Corsair Value a ty mu nefungovaly v desce ASUS, mely jsme dodat novy ale diky dodavateli jsme to nestihli vcas. Cekam momentalne na jeho cislo uctu a penize mu vratime. Je mi jasny ze budou lidi, kteri vzdycky z spatny zkusenosti daj vedet ostatnim ze jsou desitky tech co jsou spokojeni o tom uz se tady nerekne nic. Takze bych poprosil Puklika at je tak laskav a dokladuje mi ty jeho meily a poslani procesoru. Nic neprislo, zadny meil s vracenim procesoru jsem nedostal. Jediny meil ktery jsem zkrze proceso resil byl ten ze jsme misto pass omylem poslali ne pass. V tomto pripade cekam stale na cislo uctu, kde mohu poslat penezni rozdil. Prosim timto administratory o smazani tohoto threadu nebo alespon jeho prejmenovani na mene zavadejici "zkusenosti s nakupem v pcshopiku". TO co pise Puklik je sprosta lez a pokud se ten dotycny neomluvi nebo jakymkoli zpusobem nevysvetli svuj prispevek, budu to resit pravni cestou, protoze je to prachsproste haneni! Bye OC peoples. Petr Válek
    Opteron 144@FX57, Abit RD580, X1800XT PE, 2x1GB Gskill 400, 2 x 250 Hitachi, GSA 4163, ViewSonic E92f+ SB, MX510, Fatal1ty pad _-_ www.oclab.cz _-_

Member
    Věk
    42
    Vliv
    270

Standardní

Hromada šrotu...

Standardní

He
    Chipset od nvidie = same trable.

Member
    Věk
    42
    Vliv
    270

Standardní

Kazdopadne je divny ze NOVE zaregistrovany uzivatel jako 1. THREAD pomlouva nejakou firmu a druhy,co ma 8 postu za 3/4 roku od registrace se to snazi rozprasit.

Asi se to navzajem nuluje a nebudu ho brat v potaz...
    Hromada šrotu...

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

Citace Původně odeslal liquidfunk
    TO co pise Puklik je sprosta lez a pokud se ten dotycny neomluvi nebo jakymkoli zpusobem nevysvetli svuj prispevek, budu to resit pravni cestou, protoze je to prachsproste haneni! Bye OC peoples. Petr Válek

promin, ale proste mi to nedalo. docela me zajima, jak budes vycislovat skodu+jak ji budes prokazovat. pokud ovsem nejste s puklikem v souteznim vztahu, o cemz pochybuju. kazdopadne good luck
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Tak v pripade Puklika absolutne nevim o co jde. Je to lez a nic vic. Nikdo se mnou jakekoji vraceni procesoru neresil, ani mi nemeiloval a take mi nic neprislo. O telerfonech ani nemluvim. Jestli se na nas Puklik nejakym zpusobem nastval, rad bych aby to neresil timto zpusobem a NELHAL!
    V pripade Obra je to pravda, koupil si pameti Corsair Value a ty mu nefungovaly v desce ASUS, mely jsme dodat novy ale diky dodavateli jsme to nestihli vcas. Cekam momentalne na jeho cislo uctu a penize mu vratime. Je mi jasny ze budou lidi, kteri vzdycky z spatny zkusenosti daj vedet ostatnim ze jsou desitky tech co jsou spokojeni o tom uz se tady nerekne nic. Takze bych poprosil Puklika at je tak laskav a dokladuje mi ty jeho meily a poslani procesoru. Nic neprislo, zadny meil s vracenim procesoru jsem nedostal. Jediny meil ktery jsem zkrze proceso resil byl ten ze jsme misto pass omylem poslali ne pass. V tomto pripade cekam stale na cislo uctu, kde mohu poslat penezni rozdil. Prosim timto administratory o smazani tohoto threadu nebo alespon jeho prejmenovani na mene zavadejici "zkusenosti s nakupem v pcshopiku". TO co pise Puklik je sprosta lez a pokud se ten dotycny neomluvi nebo jakymkoli zpusobem nevysvetli svuj prispevek, budu to resit pravni cestou, protoze je to prachsproste haneni! Bye OC peoples. Petr Válek
    OK, timto zadam vsechny ostatni aby se zdrzeli dalsich komentaru a Puklika o to aby se k tomu vyjadril. Pokud tak neucini, bude thread uzamcen + Puklik bude resen s adminy.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Administrátor Avatar uživatele Spec
    Vliv
    300

Standardní

Pokud je pravda co píšeš a já nemám důvod ti nevěřit , tak zde Puklik předvedl něco, co je přinejmenším zarážející. Nechci ale dělat soudy předčasně a chci mu dát možnost, aby se vyjádřil a uvedl jak to bylo...
    AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Hmm,ja musim potvrdit co pise pan.Valek z PCShopu,a zaroven se jich zastat,protoze se mnou jednali vzdy solidne,i kdyz to dlouho trvalo,a pameti bohuzel nedorazili.Ted cekam na vyrizeni reklamace,respektive uz na vraceni penez,skoda bral bych spis ty pameti nez prachy.

Ale hlavne NO FLAMES pane Valek.(vime svoje ze ano)

Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal BATMAN
    Kazdopadne je divny ze NOVE zaregistrovany uzivatel jako 1. THREAD pomlouva nejakou firmu a druhy,co ma 8 postu za 3/4 roku od registrace se to snazi rozprasit.

Asi se to navzajem nuluje a nebudu ho brat v potaz...
    Jako redaktor PCtuningu sem zajdu opravdu jen obcas, i kdyz bych rad casteji. Proto tech par prispevku
    Opteron 144@FX57, Abit RD580, X1800XT PE, 2x1GB Gskill 400, 2 x 250 Hitachi, GSA 4163, ViewSonic E92f+ SB, MX510, Fatal1ty pad _-_ www.oclab.cz _-_

Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal riksa
    TO co pise Puklik je sprosta lez a pokud se ten dotycny neomluvi nebo jakymkoli zpusobem nevysvetli svuj prispevek, budu to resit pravni cestou, protoze je to prachsproste haneni! Bye OC peoples. Petr Válek

promin, ale proste mi to nedalo. docela me zajima, jak budes vycislovat skodu+jak ji budes prokazovat. pokud ovsem nejste s puklikem v souteznim vztahu, o cemz pochybuju. kazdopadne good luck
    Priznam se je to presane jak rikas, nebudu mit nic o co bych se oprel, zase na druhou stranu kazdy pochopi ze nejaka ta veticka s pravni cestou je jen vyplodem momentalni nastvanosti.

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní

Zdravím,
    mno, nechci čeřit vodu, těch postů tu taky nemám mnoho i když OC navštěvuju víc jak rok, ale všechno s PCTUNINGEM asi OK nebude/nebylo. Chtěl jsem cca před měsícem založit podobný tread jako PUKLIK, ale nakonec jsem si to rozmyslel. Řekl jsem si, že jsem jediný s takovou zkušeností a asi to je jen náhoda.... Abych byl konkrétnější. Koupil jsem u nich těsně před Vánocema monitor. Vrčel (řešilo se to tu LGF700P). Chtěl jsem využít 14ti denní lhůty.
    Tohle je naše konverzace přímo okopčená z mailu. Jde to od zadu do předu!!!!! Místo mého jména tam je XXX, není důležité.

Dobrý den,
    koupil jsem si monitor LG a jsem s ním velmi nespokojen. To jak
    vrčí-obvzláště při nižších rozlišeních není normální.
    Velmi rád bych Vám ho poslal zpět. Napište mi prosím na jakou adresu.
    Nechci výměnu za jiný kus.
    S pozdravem XXX

__________________________________________________ ____________
    > Od: "Support" <support@pctuning.cz>
    > Komu: XXX<jochynator@centrum.cz>
    > CC:
    > Datum: Fri, 26 Dec 2003 22:09:05 +0100
    > Předmět: Re: vrácenízboží
    >
    > Dobrý den!
    > Zatím jsme něco podbného nezavedli ale uvažujeme o tom. Koupil
    jste si něco
    > s čím nejste spokojen? O co by mělo konkrétně jít?
    >
    > S úctou Válek Petr
    >

__________________________________________________ __________
    > ----- Original Message -----
    > From: "XXX" <jochynator@centrum.cz>
    > To: <support@pctuning.cz>
    > Sent: Friday, December 26, 2003 4:30 PM
    > Subject: vrácenízboží
    >
    > > Dobrý den,
    > > chci se optat jak je to s 14ti denní lhůtou na vrácení zboží
    bez udání
    > důvodu. Mohu-pokud nejsem spokojen -poslat zboží zpět (a očekávat
    vrácení
    > peněz)?
    > > Děkuji
    > > S pozdravem XXX

Obdobná odpověď o tom, jak 14ti denní lhůtu "neposkytují" mi přišla i na ICQ (nebyla od p. Válka)-tu bohužel nearchivuji. Po tom posledním mailu, co sem jim napsal mě začali ignorovat. Na ICQ, mail neodpovídali a když jsem volal bylo mi řečeno, že se ozvou. Neozvali. Hned po Vánocích jsem monitor sbalil a společně s dopisem (tam jsem uvedl i reakci ze spotrebitel.cz+příslušné paragrafy), kde jsem žádal vrácení peněz, poslal zpět obchodním balíkem. Dorazilo to 5.1.2004. A zase nic. Nikdo se neozval, natož aby přišly peníze. Psal jsem na ČOI, napsali, ať je dám k soudu.
    Napsal jsem 13.1 toto (opět okopírované přímo z maliu, jen už vyhazuju ty značky >>> (kvůli místu):

Dobrý den,
    koupil jsem si u Vás monitor LG Flatron F700p a z důvodu
    nespokojenosti s tímto výrobkem jsem Vám ho poslal zpět - jistě si
    vzpomínáte, faktura na jméno XXX. Došel jsem k závěru, že peníze bych z Vás asi nikdy nedostal (na soud nemám čas ani peníze), proto bych se s Vámi pokusil na něčem rozumně dohodnout. Řešením by bylo kdyby jste mi umožnili vybrat si jiný výrobek ve stejné ceně, nebo vyšší jako byl onen monitor. Snad se dohodneme.

Šokující odpověď:

Zdravím!
    Moc se omlouvám za problémy, peníze Vám samozřejmě vrátíme.
    Jestli mi pošlete účet, na který mohu peníze odeslat provedu platbu
    během dneška či zítřka.
    S úctou
    Válek

Pak toto:

Zdravím pane XXX!(mé jméno)
    Peníze Vám dnes odešleme na Váš účet. Ještě jednou se omlouvám
    za
    zpoždění způsobené naší byrokracií.
    S pozdravem Válek Petr

Celkem se mi pan Válek asi 5x omluvil a zachoval se, zdá se, jako profesionál.

Nutno dodat, že peníze stále na účtu nejsou(už je to 8dní), ale asi to nebude jejich chyba, ale zpoždění v bance.
    cca 5hodin starý mail:
    Zdravím!
    Omlouvám se ale peníze byly odeslány. Ještě to oveřím a ozvu se Vám
    .

Nechci soudit, názor si udělejte sami. Z počátku jejich chování bylo opravdu zvláštní (snad byl příčinou ten předvánoční stres)a tu nečekanou změnu názoru si nedovedu vysvětlit. Každopádně se teď pan Válek chová ochotně a korektně a přeju mu mnoho pracovních úspěchů.

Snad nevadí, jak je to dlouhý.
    Hned jak peníze dojdou dám vědět (pokud dojdou).
    Neodpustím si ale toto: CC RULEZ!!!!

17:18 (o dvě hodiny déle): takže pan Válek opravdu drží slovo. Teď jsem se vrátil od bankomatu, peníze jsou na účtu. Všechna čest. Díky

Banned
    Vliv
    0

Standardní

Me penize prisly do jednoho od toho co jsem posilal cislo uctu.Takze OK.

Vliv
    0

Standardní

Jen tak pro zajimavost chrcici monitor mam jiz nekolik dni na pracovnim stole a az na obraz deformovany "kancelarskou" 2MX jede bez jakehokoli problému. Odzkouseno na vice grafickych kartach, namatkou Radeon 9500, 9800SE, FX5600 i 5700. To ale neni dulezite, mel jste na to stejne jako vsichni zakaznici pravo.
    Kazdopadne budu delat vse proto aby se podobne "prostoje" pri reseni jakehokoli problemu s nasim shopem nestavaly.

Standardní Re: NEKUPUJTE nic v shop.pctuning.cz - ZKUSENOST!

Citace Původně odeslal Puklik
    Ahoj OC.

Chci se podelit se zkusenosti s nakupem na vyse zminovanem serveru.
    Aby jste se vyvarovali problemum co mam ja.

Objdenal jsem Barton ktery mel byt zarucene funkcni jako 2500@3200(o to byl take drazsi),ale bohuzel nebyl poslal jsem ho zpet,a novy mi neprisel a prachy taky ne,a firma se se mnou odmita bavit.! ! ! ! Nezvedaji telefony,neodepisuji na maily.

Nikdo tam nic nekupujte nestoji to za to.
    Hele pukliku jestli je to tak jak píšeš... tak si myslím, že je na místě podat trestní oznámení na jednatele ochodní firmy pro podvod podle §250 zák.č. 140/1961 Sb. a to nejlépe místně příslušnému okresnímu státnímu zastupitelství v Praze obvodnímu, v Brně městskému státnímu zastupitelství, kde popíšeš všechny skutečnosti... Kdo je jednatelem zjistíž na www.justice.cz podle firmy, tkerá ti to prodala... touto cestou to dostaneš nato tata - uvidis...

Junior Member
    Vliv
    262

Standardní

Jen tak pro zajimavost chrcici monitor mam jiz nekolik dni na pracovnim stole a az na obraz deformovany "kancelarskou" 2MX jede bez jakehokoli problému. Odzkouseno na vice grafickych kartach, namatkou Radeon 9500, 9800SE, FX5600 i 5700. To ale neni dulezite, mel jste na to stejne jako vsichni zakaznici pravo.
    Kazdopadne budu delat vse proto aby se podobne "prostoje" pri reseni jakehokoli problemu s nasim shopem nestavaly.
    Holt jsem asi trochu citlivější.... www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=44128

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání