Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 37 z 37

Téma: Mandrake 9.2 Upd./Ext. r5a (4CD)

Standardní

Čau tak a jsem zoufalý už 2h se snažím instalovat Lin, ale to nahrání balíčku z diskety vůbec nijak nefunguje a přitom příkaz je dobře dokonce ani při "linux defcfg=floppy" to nešlo, ale já chci nahrát balíky v textovém režimu, protože mi intslace v graf.režim. padne na instalaci NVIDIA ovladačů (s tím nemáte náhodou zkušenosti?) Nikde jsem ani nevybíral že je chci instalovat a jsou tam. No je pravda, že je to potom takový lepší když tam jsou, ale klidně bych je mohl doinstalovat pozděj! V textovym režimu se to naistaluje a je je to OK. Ale nemůžu si tam ani vybrat jaký balíky chci, protože tam jsou rozházený podle abecedy a ani nemaj popis nebo zařazení do sekce, takže fakt nevím co naistalovat a co ne. Zkoušel jsem i naistalovat jen Lin a grafickej režim, ale to mi potom když jsem chtěl zbytek doinstalovat z Lin nedává programy do nabídky a dokonce jsem tam nenašel ani konzili (tu nevím jak zpustit) Ještě jednou upozorňuji že jsem zkoušel i text defcfg=floppy a různý modifikace bez i s uvozovek! Nevím jak dál a to mne lin docela bavil!

Standardní

nahrani balicku z diskety? jak se ti povedlo rozchodit instalaca pres image soubory?

Standardní

Mám to rovnou z CD! Jinak jestli to máš z hadru tak na 1CD máš v INSTAL docela jednoduchej popis!

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

prave sem preinstaloval tuto verzi (release 5) a muzu vsem doporucit - vsechno jede hned napoprve. a to sem instaloval na SATA disk
    akorat smp kernel si musim dobastlit

Standardní

No jak říkám mne to šlo jen přes zdlouhavý auto_install viz.vejš

Wong: ty máš NVIDIA grafiku?

Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    Wong: ty máš NVIDIA grafiku?
    vis k cemu tady lidi maji podpisy nebo ne

Standardní

Citace Původně odeslal wong
    prave sem preinstaloval tuto verzi (release 5) a muzu vsem doporucit - vsechno jede hned napoprve. a to sem instaloval na SATA disk
    To s tim SATA diskem me zajima, slo to samo nebo bylo potreba neco nastavovat?

Standardní

ide vám to sťahovať aj cez DAP? lebo mne nie, pýta to heslo, pritom som zaregistrovaný a keď vyplním to heslo, tak ho to pýta znova
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal dekon
    Citace Původně odeslal wong
    To s tim SATA diskem me zajima, slo to samo nebo bylo potreba neco nastavovat?
    ne, nebylo potreba nic nastavovat, jenom cdromku mam jako hda, suplik jako hdb a hlavni disk je hdg, ale nicemu to nevadi. stejne tak bezproblemu jedou XPcka

Standardní

jsem totální beginer a potřebuju se dostat zpět do grafického reřimu - teď jsem v textovým ....... nevím, ale co mu mám zadat, abych se tam ocitl ..... umím jen - login: a password: ....... díky za odpověď ......... omluvte mě, jenom začínám....

Standardní

prosím, pomozte mi nekdo, jak se vrátím do toho grafickýho režimu .... plz

Standardní

mno, vypada to ze ti nefunguje driver na grafiku....
    doporucuju se ridit napr. timhle: http://abclinuxu.cz/hardware/ViewRelation?rid=35282
    i kdyz osobne si myslim, ze to melo fungovat u 9.2ky primo z instalace... zadal jsi vsechno spravne?

samozrejme pokud si se jen omylem prepnul na konzoli tak se do grafiky vratis alt+f7 (alt+f<cislo> prepinas mezi virtualnima konzolema nebo X serverama... z Xek se vratis na konzoli napr. ctrl+akt+f1)
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání