Tak v pripade Puklika absolutne nevim o co jde. Je to lez a nic vic. Nikdo se mnou jakekoji vraceni procesoru neresil, ani mi nemeiloval a take mi nic neprislo. O telerfonech ani nemluvim. Jestli se na nas Puklik nejakym zpusobem nastval, rad bych aby to neresil timto zpusobem a NELHAL!
V pripade Obra je to pravda, koupil si pameti Corsair Value a ty mu nefungovaly v desce ASUS, mely jsme dodat novy ale diky dodavateli jsme to nestihli vcas. Cekam momentalne na jeho cislo uctu a penize mu vratime. Je mi jasny ze budou lidi, kteri vzdycky z spatny zkusenosti daj vedet ostatnim ze jsou desitky tech co jsou spokojeni o tom uz se tady nerekne nic. Takze bych poprosil Puklika at je tak laskav a dokladuje mi ty jeho meily a poslani procesoru. Nic neprislo, zadny meil s vracenim procesoru jsem nedostal. Jediny meil ktery jsem zkrze proceso resil byl ten ze jsme misto pass omylem poslali ne pass. V tomto pripade cekam stale na cislo uctu, kde mohu poslat penezni rozdil. Prosim timto administratory o smazani tohoto threadu nebo alespon jeho prejmenovani na mene zavadejici "zkusenosti s nakupem v pcshopiku". TO co pise Puklik je sprosta lez a pokud se ten dotycny neomluvi nebo jakymkoli zpusobem nevysvetli svuj prispevek, budu to resit pravni cestou, protoze je to prachsproste haneni! Bye OC peoples. Petr Válek