Citace Původně odeslal simhap
5450 vlastnim, ale nevim jestli bych ho s klidny svedomim doporucil. Mam s nim par problemu (stejnych jako vsichni, zejmena s BT a Wifi), ktere neresi ani posledni patche (vubec support HP je kapitola sama pro sebe).
Dale nevim jak to myslis s tim externim mikrofonem. Mikrofon je integrovany na spodni strane tela pristroje (sluchatkovy vystup je samozrejme k dispozici). Pokud uvazujes o hrani nejakych graficky narocnejsich her, tak je to jedna z nejhorsich platforem vubec (diky externi grafice od mediaQ). Navic vydrz na baterie je dost slaba. Jako plus bych videl velice solidni display a snimac otisku (v recenzich hodne lidi pise, ze jim to nefunguje jak ma, nicmene ja s tim nemam zadny problem a opravdu vyjmecne mi to nesejme na prvni pokus).

Mno vim ze neni bez chybicky, mozna proto se jeho bazarova cena pohybuje mezi 12-13k, coz se mi zda prijemne

O problemu BT vim, ale o Wi-fi slysim prvne , o co jde Rikal jsem si, ze kdyz bude WF, BT nepotrebuju (chci "sesitovat" PDA s PC doma a s PC v praci, a WF je sympaticteji i kvuli dosahu a cena USB adapteru je shodna jako BT.

Vydrz me snad trapit nebude, pokud se na nem da delat 2-3 hodiny, tak to bohate staci. Vetsinou v aute nebo ve vlaku se stejne smysluplne delat neda a jinak jsem u zdroje, tak bych ho mohl hodit do site.

Externi mikrofon - v par recenzich vychvalovali, ze krome sluchatek se do 3,5mm jacku da pripojit i externi mikrofon, coz je u PDA dost extra vlastnost a pro me k nezaplaceni, jelikoz diktafon bude jedno z hlavnich vyuziti.

Hry ?, hmm co to je No ne, ja neparim ani na PC ani na mobilu, maximalne bych tam dal nejaky piskvorky nebo jinou logickou, ale to v pripade nejvyssi nouze, ja nejsem gambler.