Citace Původně odeslal .::Richmond::.
Citace Původně odeslal Maglor
cili kvuli jedne mechanice (kdovijak stare) jsi usoudil ze vsechny Lite-On jsou shit? tak to ja bych mohl prohlasit o vsech mechanikach co jsou na trhu Plextor nevyjimaje.
nerikam ze lite-ony jsou shit, ale smejd -> proste to neni moje krevni skupina. ja lite-on povazuju za takovou "skodovku" s tou taky nemuzes jezdit jako treba s mercedesem . jeste jsem nemel v ruce cd (paleny na max) z lite-ona ktery by se kopirovalo bez zpomaleni (hlavne u konce cd mechaniky hodne zpomalujou a "opravujou"). jinak ta lite-onka je 24x (a je stejne stara jako muj teac a ten vypali cd ktery pak jde bezproblemove zkopirovat snad na vsech mechanikach bez zpomalovani!). lite-onek proslo myma rukama opravdu hodne (delal jsem testera v compaqu kam se davali do kompu a denne jsem na nich vypalil tak 15 cd ) a s klidem muzu rict ze na teaca natoz pak na plextora fakt nema!

hmm zajimave, jsem ted schvalne ozkousel 15cd palenych na 3 ruznych Lite-onech (Verbatim DL, MA a imationy) zkousel jsem precist na 5 cd-romkach a bezproblemu. Ja jsem TEACY uznaval jako vybornou znacku prave do 24x vypalovaci rychlosti pak spadly do bezneho prumeru (ani nevim od kdy prestal TEAC delat vlastni)