Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 55 z 55

Téma: Co by měl člověk umět v Linuxu?

Standardní

Panove musim vas zklamat, ted uz mi asi nikdo nez ten kdo ten modem zprovoznil nepomuze Jo to fakt nocni mura neverte zadnemu navodu kde pisou staci naistalovat sm56.rpm! Je to na KOMPILACI jadra, to uz mam tak nejak za sebou, ale ted mi nekdo pise ze musim predelat i zdrojaky a tak se v tom ted pekne nipu, hruza, takze mi ted pomuzete jenom tak, ze by jste sehnali nekoho s timhle modem.

Standardní

nebylo by jednodussi koupit nekde nejakej HW modem ?
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    nebylo by jednodussi koupit nekde nejakej HW modem ?
    Nebo z druhe ruky SW modem ktery jede v linuxu
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Standardní

no ja nebudu ustupovat!!! Treba se mi to povede!

Standardní Re: Co by měl člověk umět v Linuxu?

Citace Původně odeslal Dominator
    Co by měl člověk umět v Linuxu? Aby mohl říct umím v Linuxu. Hlavně neříkejte (Wohmatak...) to je ale haluzz otázka... Myslál to vážně protože, bych potřeboval, nějak jak se to mám postupně učit. A ne lítat od jednoho k druhému. Zamyslete se nad tím, bylo by dobrý i o tom napsat článek.
    Byl jsem ve stejné situaci před rokem. Kolem sebe nikdo, kdo by poradil a v ruce CD RH7.1 CZ. Nejdřív jsem si z knihovny půjčil všechny knihy o Linuxu, některé jsem přečetl, jiné se mi nelíbili. Záleží na každého vkusu, mě se nejvíce osvědčila "Linux a KDE" a "Jak na to - Linux". Podle toho prvního jsem zvládl i instalaci, pak i pěkné finesy, jak vlastně administrovat system, no a to druhé, je zase pěkně uživatelsky. Krok za krokem , jako s učebnicí , jsem si pěkně popořadě zkoušel vše, co tam bylo. No a případné dotazy jsem řešil v konferenci nebo pak s jedním kamošem, kterého jsem objevil, že to umí.
    Přeji hodně zdaru!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání