Citace Původně odeslal Quillin
Citace Původně odeslal Markoff.tk
Citace Původně odeslal MadCap
njn lenze gprs pausal 1gb neni nic extra .. to sa presurfuje rychlo :(
MadCap
ale prd na surfovania to uplne staci, ked intenzivne surfujem tak mam okolo 13MB za hodinu, ked budem doma mozem zaslat statistiky

btw. od februara bude na Orange portal konecne pridana aj kontrola spotreby pre GPRS data ako som sa dnes dozvedel, dost to tam chybalo, nech si porovnam svoje statistiky s ich
Markoff, to je asi taka demagogia ako ze jazdit sa da aj na trabante. To co predvadzaju nasi operatori sa neda nazvat sluzbou. Je to zderstvo. Naco je komu pripojenie 24/7 s datovym limitom? Vsak to je vysmech! Je to to iste ako bolo do teraz dial-up. T.j. neplatit za data, ale za presurfovany cas - len obratene garde...

Ten isty problem nazvany inak a troska toho "HYPE" okolo. Stale musis nieco sledovat, aby si nahodou neprekrocil limity.

Fuck off GPRS od Orange aj Eurotelu.

(EDIT): A bude aj kontrola spotreby? Ty vole tak to uz hej. Aka to nadstandardna sluzba :lol: Neprekvapilo by ma, keby sa za to doplacalo 499,- bez DPH :|
datovy limit ti nebrani v klude si citat stranku lebo data vies ovladat, cas nezastavis, asi tolko k tomu...

a k statistikam, myslim ze inet pouzivam docela dost na surfovanie a pokec, obcas na stiahnutie mensich programcekov a od 12.1. mam presenych cca 330MB za 13 dni, takze v pohode sa vojdem do tych 1000MB

kontrola spotreby bude samozrejme bzplatna na portali orange...

ked mas chut cakat kym ti da niekto inet zadarmo cakaj si a plat ST, ja som si vdaka Orange mohol zrusit pevnu linku od nich a zabudnut na to ake to je musiet ako debil cumiet na hodinky ci odpajat sa kazdu hodinu a trapit sa kolko som zase na inete aj ked si chcem len pokecat ci v klude precitat stranku... a to nehovorim o silnej/slabej prevadzke, clovek sa nemoze pripojit doobeda aby nepreinetoval peniaze na jedlo, u Orange ma uz taketo veci netrapia, pripojim sa kedykolvek na ako dlho chcem

btw. je necelych 20 dni od spustenia GPRS inetu na Slovensku, takze o com prosim ta tocis ake je to predrazene a pod.? mame tu snad s inetom cez GPRS uz nejake skusenosti, mame to nejakeho dalsieho operatora? v ramci slovenskych moznosti je to uplny zazrak a po zruseni medzimesta by som zostal odpojeny od inetu kebyze sa zhodou okolnosti zrovna Orange nerozhupe k inetu cez GPRS