Stránka 6 z 6 PrvníPrvní ... 23456
Výsledky 126 až 150 z 150

Téma: internet na slovensku lacnejšie????? - pokracovani akce

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    njn lenze gprs pausal 1gb neni nic extra .. to sa presurfuje rychlo :(
    MadCap
    ale prd na surfovania to uplne staci, ked intenzivne surfujem tak mam okolo 13MB za hodinu, ked budem doma mozem zaslat statistiky

btw. od februara bude na Orange portal konecne pridana aj kontrola spotreby pre GPRS data ako som sa dnes dozvedel, dost to tam chybalo, nech si porovnam svoje statistiky s ich
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    njn lenze gprs pausal 1gb neni nic extra .. to sa presurfuje rychlo
    MadCap
    ale prd na surfovania to uplne staci, ked intenzivne surfujem tak mam okolo 13MB za hodinu, ked budem doma mozem zaslat statistiky

btw. od februara bude na Orange portal konecne pridana aj kontrola spotreby pre GPRS data ako som sa dnes dozvedel, dost to tam chybalo, nech si porovnam svoje statistiky s ich
    Markoff, to je asi taka demagogia ako ze jazdit sa da aj na trabante. To co predvadzaju nasi operatori sa neda nazvat sluzbou. Je to zderstvo. Naco je komu pripojenie 24/7 s datovym limitom? Vsak to je vysmech! Je to to iste ako bolo do teraz dial-up. T.j. neplatit za data, ale za presurfovany cas - len obratene garde...

Ten isty problem nazvany inak a troska toho "HYPE" okolo. Stale musis nieco sledovat, aby si nahodou neprekrocil limity.

Fuck off GPRS od Orange aj Eurotelu.

(EDIT): A bude aj kontrola spotreby? Ty vole tak to uz hej. Aka to nadstandardna sluzba Neprekvapilo by ma, keby sa za to doplacalo 499,- bez DPH

Standardní problem:(

Mam problem s pripajanim sa na Orange cez medzimestske cisla. Hned jak i to to cislo vytoci mi tam napise ze volane cislo je obsadene a ked zapnem reproduktor, tak mi tam povie ze volane cislo alebo smer nie je zapojeny. A skusal som to na vsetkych [4] cislach. Ked som napr. skusil len tak vytocit nejake cislo ineho operatora tak to islo. To Orange zrusil tie cisla PLZ HELP
    AMD Athlon XP 2500+ barton, 512 MB ram, Connect 3D Radeon 9600 Pro [480/735], Seagate barracuda 120GB 8 MB cache

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Re: problem:(

Citace Původně odeslal Serb
    Mam problem s pripajanim sa na Orange cez medzimestske cisla. Hned jak i to to cislo vytoci mi tam napise ze volane cislo je obsadene a ked zapnem reproduktor, tak mi tam povie ze volane cislo alebo smer nie je zapojeny. A skusal som to na vsetkych [4] cislach. Ked som napr. skusil len tak vytocit nejake cislo ineho operatora tak to islo. To Orange zrusil tie cisla PLZ HELP
    nebolo tych cisel na orange vjacej? sag skus sicke a ked nego tag mash smolu.. aspon teraz zacnu ludja hladat new konekt, lebo si zvykli vyset na nete a uz nebudu moct.. heh
    MB: MSI6337 LE5 (i815EP) CPU: Intel Celeron 1,2@1,61GHz Tualatin, 256kB L2 cache, 134FSB, 0,13um, FC-PGA2, RAM: Mercury SDRAM 256MB VGA: ATI Radeon Saphire 9100 64MB (250/460@305/550) HDD: Seagate 80GB/7200ot.

Citace Původně odeslal YeFFoX
    Mam problem s pripajanim sa na Orange cez medzimestske cisla. Hned jak i to to cislo vytoci mi tam napise ze volane cislo je obsadene a ked zapnem reproduktor, tak mi tam povie ze volane cislo alebo smer nie je zapojeny. A skusal som to na vsetkych [4] cislach. Ked som napr. skusil len tak vytocit nejake cislo ineho operatora tak to islo. To Orange zrusil tie cisla??? PLZ HELP
    nebolo tych cisel na orange vjacej? sag skus sicke a ked nego tag mash smolu.. aspon teraz zacnu ludja hladat new konekt, lebo si zvykli vyset na nete a uz nebudu moct.. heh
    ach jo a co keby ste sa pozreli o par prispevkov vyssie aby ste zistil ze vam ten inet cez medzimesto zrusili, ale coz, uz na to upozornovat nebudem... zostante si u ST...
    Markoff

Standardní

Citace Původně odeslal Quillin
    njn lenze gprs pausal 1gb neni nic extra .. to sa presurfuje rychlo :(
    MadCap

Markoff, to je asi taka demagogia ako ze jazdit sa da aj na trabante. To co predvadzaju nasi operatori sa neda nazvat sluzbou. Je to zderstvo. Naco je komu pripojenie 24/7 s datovym limitom? Vsak to je vysmech! Je to to iste ako bolo do teraz dial-up. T.j. neplatit za data, ale za presurfovany cas - len obratene garde...

Ten isty problem nazvany inak a troska toho "HYPE" okolo. Stale musis nieco sledovat, aby si nahodou neprekrocil limity.

Fuck off GPRS od Orange aj Eurotelu.

(EDIT): A bude aj kontrola spotreby? Ty vole tak to uz hej. Aka to nadstandardna sluzba :lol: Neprekvapilo by ma, keby sa za to doplacalo 499,- bez DPH :|
    datovy limit ti nebrani v klude si citat stranku lebo data vies ovladat, cas nezastavis, asi tolko k tomu...

a k statistikam, myslim ze inet pouzivam docela dost na surfovanie a pokec, obcas na stiahnutie mensich programcekov a od 12.1. mam presenych cca 330MB za 13 dni, takze v pohode sa vojdem do tych 1000MB

kontrola spotreby bude samozrejme bzplatna na portali orange...

ked mas chut cakat kym ti da niekto inet zadarmo cakaj si a plat ST, ja som si vdaka Orange mohol zrusit pevnu linku od nich a zabudnut na to ake to je musiet ako debil cumiet na hodinky ci odpajat sa kazdu hodinu a trapit sa kolko som zase na inete aj ked si chcem len pokecat ci v klude precitat stranku... a to nehovorim o silnej/slabej prevadzke, clovek sa nemoze pripojit doobeda aby nepreinetoval peniaze na jedlo, u Orange ma uz taketo veci netrapia, pripojim sa kedykolvek na ako dlho chcem

btw. je necelych 20 dni od spustenia GPRS inetu na Slovensku, takze o com prosim ta tocis ake je to predrazene a pod.? mame tu snad s inetom cez GPRS uz nejake skusenosti, mame to nejakeho dalsieho operatora? v ramci slovenskych moznosti je to uplny zazrak a po zruseni medzimesta by som zostal odpojeny od inetu kebyze sa zhodou okolnosti zrovna Orange nerozhupe k inetu cez GPRS
    Markoff

Junior Member
    Vliv
    0

ach jo a co keby ste sa pozreli o par prispevkov vyssie aby ste zistil ze vam ten inet cez medzimesto zrusili, ale coz, uz na to upozornovat nebudem... zostante si u ST...
    co tu seci strasite secko stale ide az do 01-02-04 a ked vam nejde u vasho isp uz ani jedno cislo pouzivajte testovacie konto u ineho isp.. de nejake cislo este ide..
    MB: MSI6337 LE5 (i815EP) CPU: Intel Celeron 1,2@1,61GHz Tualatin, 256kB L2 cache, 134FSB, 0,13um, FC-PGA2, RAM: Mercury SDRAM 256MB VGA: ATI Radeon Saphire 9100 64MB (250/460@305/550) HDD: Seagate 80GB/7200ot.

Takze keby som si namiesto Orange dal teraz napr. nextru, tak by mi tie cisla isli iba do 1.2. 2004?

co tu seci strasite secko stale ide az do 01-02-04 a ked vam nejde u vsho isp uz ani jedno cislo pouzivajte testovacie konto u ineho isp.. de nejake cislo eset ide..
    AMD Athlon XP 2500+ barton, 512 MB ram, Connect 3D Radeon 9600 Pro [480/735], Seagate barracuda 120GB 8 MB cache

co tu seci strasite secko stale ide az do 01-02-04 a ked vam nejde u vsho isp uz ani jedno cislo pouzivajte testovacie konto u ineho isp.. de nejake cislo eset ide..
    Takze keby som si namiesto Orange dal teraz napr. nextru, tak by mi tie cisla isli iba do 1.2. 2004?

co tu seci strasite secko stale ide az do 01-02-04 a ked vam nejde u vsho isp uz ani jedno cislo pouzivajte testovacie konto u ineho isp.. de nejake cislo eset ide..[/quote]
    Jake testovacie konto?

Standardní

datovy limit ti nebrani v klude si citat stranku lebo data vies ovladat, cas nezastavis, asi tolko k tomu...

a k statistikam, myslim ze inet pouzivam docela dost na surfovanie a pokec, obcas na stiahnutie mensich programcekov a od 12.1. mam presenych cca 330MB za 13 dni, takze v pohode sa vojdem do tych 1000MB

ked mas chut cakat kym ti da niekto inet zadarmo cakaj si a plat ST, ja som si vdaka Orange mohol zrusit pevnu linku od nich a zabudnut na to ake to je musiet ako *** cumiet na hodinky ci odpajat sa kazdu hodinu a trapit sa kolko som zase na inete aj ked si chcem len pokecat ci v klude precitat stranku... a to nehovorim o silnej/slabej prevadzke, clovek sa nemoze pripojit doobeda aby nepreinetoval peniaze na jedlo, u Orange ma uz taketo veci netrapia, pripojim sa kedykolvek na ako dlho chcem

btw. je necelych 20 dni od spustenia GPRS inetu na Slovensku, takze o com prosim ta tocis ake je to predrazene a pod.? mame tu snad s inetom cez GPRS uz nejake skusenosti, mame to nejakeho dalsieho operatora? v ramci slovenskych moznosti je to uplny zazrak a po zruseni medzimesta by som zostal odpojeny od inetu kebyze sa zhodou okolnosti zrovna Orange nerozhupe k inetu cez GPRS
    Pokial viem, tak Orange tiez nedava inet zadarmo...

Viem o com hovoris lebo som mal dial-up od 1996 az do decembra 2003. Len nechapem tvoje myslienkove pochody, preco prave GPRS?

Ja platim mesacne za ADSL 1638,- Sk aj s DPH. Takisto ako ty musim k tomu platit hlasove sluzby a takisto som si musel kupit modem v tvojom pripade telefon.

Lenze cena toho tvojho zazraku ak som sa spravne docital je 1190.- Sk s DPH.

To znamena, ze ja teoreticky za 448,-Sk navyse dostanem 4x rychlejsie pripojenie bez akychkolvek limitov.

Samozrejme ze zalezi na tom, na co konkretne inet vyuzivas ale je to proste za tu "sluzbu" v porovnani s mojou neumerne vela.

S casti by som to este pochopil, keby si mal notebook.

(EDIT): Ano mas pravdu, do konca marca to mas za 832,-Sk

Standardní

ked mas chut cakat kym ti da niekto inet zadarmo cakaj si a plat ST, ja som si vdaka Orange mohol zrusit pevnu linku od nich a zabudnut na to ake to je musiet ako *** cumiet na hodinky ci odpajat sa kazdu hodinu a trapit sa kolko som zase na inete aj ked si chcem len pokecat ci v klude precitat stranku... a to nehovorim o silnej/slabej prevadzke, clovek sa nemoze pripojit doobeda aby nepreinetoval peniaze na jedlo, u Orange ma uz taketo veci netrapia, pripojim sa kedykolvek na ako dlho chcem

Pokial viem, tak Orange tiez nedava inet zadarmo...

Viem o com hovoris lebo som mal dial-up od 1996 az do decembra 2003. Len nechapem tvoje myslienkove pochody, preco prave GPRS?

Ja platim mesacne za ADSL 1638,- Sk aj s DPH. Takisto ako ty musim k tomu platit hlasove sluzby a takisto som si musel kupit modem v tvojom pripade telefon.

Lenze cena toho tvojho zazraku ak som sa spravne docital je 1190.- Sk s DPH.

To znamena, ze ja teoreticky za 448,-Sk navyse dostanem 4x rychlejsie pripojenie bez akychkolvek limitov.

Samozrejme ze zalezi na tom, na co konkretne inet vyuzivas ale je to proste za tu "sluzbu" v porovnani s mojou neumerne vela.

S casti by som to este pochopil, keby si mal notebook.

(EDIT): Ano mas pravdu, do konca marca to mas za 832,-Sk :-)
    v cene toho tvojho zazraku nemas zapocitany hlasovy pausal, ja proste nie som ochotny davat mesacne pausalne za internet 2000Sk, aj tych 1300Sk vr. hlas. pausalu je nad moje predstavy ale lacnejsiu alternativu mi nikto neponukne...

medzi nami dievcatami, GPRS modem (Siemens M50) ma stal 2700Sk a mozem s nim aj kdekolvek telefonovat a vyuzivat ho ako mobil, co mozes ty s drahsim DSL modemom?

kolko stoji aktivacia DSL ked sa nechcem viazat aspon 12 mesiacov? 5000Sk, aktivacia Orange GPRS 1000 stoji 500Sk, u ET este menej

a to nehovorim o mobilite, ked sa budem stahovat ci pojdem len na dlhsie niekde prec s PC (nemusi byt ani notebook ked je elektrina) vezmem si so sebou aj pripojenie k inetu, kde si ty vezmes ADSL?

a to som este nerozoberal ako to bude vyzerat ked sa poriadne prejavi u ADSL agregacia... sorry ale kym tu nebude ADSL so vsetkymi poplatkami pod tych 1300sk (nemusi byt flatrate) bez akejkolvek viazanosti a s modemom zohnatelnym za max. 2500Sk (A55 sa da kupit aj za menej...) s aktivaciou za max. 500Sk a od niekoho ineho ako drbnutych ST, mozu si cele ADSL niekam strcit, ja tuto firmu mozem kaslat

najradsej mam zasadovych ludi, ktori vravia ako by si zvolili aj horsiu sluzbu len keby nemuseli byt u ST, dik, mne plne vyhovuje GPRS od Orange a nemienim uz jednoducho dalej podporovat nenazrancov v ST, bohuzial tohto nie je schopna kopa ludi co bude nadavat na ST ale objedna si od nich ADSL a mesacne im bude davat 1300 a k tomu este 700 svojmu ISP (casto opat ST)...
    Markoff

Standardní

v cene toho tvojho zazraku nemas zapocitany hlasovy pausal, ja proste nie som ochotny davat mesacne pausalne za internet 2000Sk, aj tych 1300Sk vr. hlas. pausalu je nad moje predstavy ale lacnejsiu alternativu mi nikto neponukne...

OK

medzi nami dievcatami, GPRS modem (Siemens M50) ma stal 2700Sk a mozem s nim aj kdekolvek telefonovat a vyuzivat ho ako mobil, co mozes ty s drahsim DSL modemom?

Mozem s nim surfovat momentalne 4 krat rychlejsie a teoreticky do buducnosti X krat rychlejsie. Ty si mozes ist kupit akurat dalsi Siemens

kolko stoji aktivacia DSL ked sa nechcem viazat aspon 12 mesiacov? 5000Sk, aktivacia Orange GPRS 1000 stoji 500Sk, u ET este menej

aktivacia ma stala 1Sk pretoze predpokladam, ze budem vyuzivat inet viac ako rok

a to nehovorim o mobilite, ked sa budem stahovat ci pojdem len na dlhsie niekde prec s PC (nemusi byt ani notebook ked je elektrina) vezmem si so sebou aj pripojenie k inetu, kde si ty vezmes ADSL?

Ty sa urcite stahujes kazdy druhy tyzden ze? Ja mam notebook aj s modemom takze ADSL necham doma.

a to som este nerozoberal ako to bude vyzerat ked sa poriadne prejavi u ADSL agregacia... sorry ale kym tu nebude ADSL so vsetkymi poplatkami pod tych 1300sk (nemusi byt flatrate) bez akejkolvek viazanosti a s modemom zohnatelnym za max. 2500Sk (A55 sa da kupit aj za menej...) s aktivaciou za max. 500Sk a od niekoho ineho ako drbnutych ST, mozu si cele ADSL niekam strcit, ja tuto firmu mozem kaslat

Ano zasadovy chlap, ST ani keby to bolo zadara. Co sa tyka agregacie uvidime. Viac ma zaujalo porovnanie rychlosti pripojenia cez GPRS v BA, kde sa k maximalnej teoretickej ultra rychlosti 43,2kbps ani zdaleka nepriblyzovali

Odkedy ma A55 GPRS?

najradsej mam zasadovych ludi, ktori vravia ako by si zvolili aj horsiu sluzbu len keby nemuseli byt u ST, dik, mne plne vyhovuje GPRS od Orange a nemienim uz jednoducho dalej podporovat nenazrancov v ST, bohuzial tohto nie je schopna kopa ludi co bude nadavat na ST ale objedna si od nich ADSL a mesacne im bude davat 1300 a k tomu este 700 svojmu ISP (casto opat ST)...

Prosim ta, Orange su taky isty nenazranci ako ST. Iba natvrdly clovek si moze mysliet opak. Vies, zapadne firmy sem chodia robit charitu. BTW nedavam im 1300 ale 1130 a providera mam Nextru lebo ST nenavidim ale tak ako ty pre moje potreby nemam na vyber

Standardní

Zase tu porovnavate neporovnatelne anciasa vasho.
    Je absolutne jedno komu budem pchat do vrecka, vsetci nas len zdieraju.
    ADSL ma svoje vyhody a GPRS ma zase svoje. Ide o to aby si kazdy rozmyslel na co internet vyuziva, ako ho planuje pouzivat a ake vlastnosti a sluzby pozaduje.
    Samozrejme ze kazdy sniva o neobmedzenom a rychlom internete (aspon mbit) ale zial nie kazdy si ho moze dovolit a nie kazdy ma moznost si ho zriadit. ADSL je jasna volba pre ludi ktory ziju v mieste kde je ADSL dostupne a ktory chcu na internete multimedialne zit - internetove radio, televizia, stahovanie filmov, hudby a softu. Pre vacsinu takychto ludi ina moznost nieje.
    GPRS budu pouzivat ludia ktory casto cestuju a potrebuju byt vacsinu casu online, alebo pre tych ktory maju tu smolu ze byvaju v oblasti kde nieje mozne ine pripojenie (adsl, mikrovlnka atd.) a ani tam dlho nebude.
    Pricom im staci denne zhliadnut svoje oblubene stranky, pozriet postu, pripadne obcas stiahnut nejaky softik.

Osobna skusenost:
    ST DialUP - pripojeny maximalne 33,6kbit, caste padanie spojenia. Nemoznost si kludne pozriet, nie to este precitat stranku nedaj boze nieco stahovat. Neustale kontrolovanie casu aby som to nepresikal s financnym limitom, priemerne 1500Sk/mes. Dostupnost ADSL odhadovana v danej lokalite o 2-3 roky. Mikrovlnka - priama vyditelnost 0.0000000nič

Jedina alternativa GPRS- vybral som si ORANGE kedze ho ma ako operatora 95% rodiny.
    Rychlost pripojenia uzasna - stahovanie cez 5kB stabilne. Nadviazanie spojenia okamzite - (dialup 20-30sec. ,ak sa vobec podarilo)
    Absolutna casova volnost. Mesacne cca. 1500Sk pricom so zastihnutelny kdekolvek. Mam ho 2 tyzden a zatial max. spokojnost.
    |Barton 2500+ | MSI RX9800Pro | PQI 2x256 MB DDR 333MHz| Epox 8RGA+| Mon: iiyama HM703UT Vision Master Pro 413| HDD: 200 GB WD ATA133 7200ot, 40 GB WD ATA100 7200ot, NEC4510| KME400Watt zdroj|Trumatic L4030 (laser cuttting)|

Standardní

2Markoff.tk:
    Ser na to. Je to ako hadzat hrach o stenu, presviedcat vsetkych o kvalite GPRS. A navise si to len kazime, predsa cim menej uzivatelov tejto sluzby bude tym lepsie pre nas. Vieme si svoje a ostatny nech dalej prispievaju na obrovske reklamne kampane ST. Ze vraj Slovenske telekomunikacie = Slovak Telecom - to je fakt super uzasna zmena, len tak dalej.
    |Barton 2500+ | MSI RX9800Pro | PQI 2x256 MB DDR 333MHz| Epox 8RGA+| Mon: iiyama HM703UT Vision Master Pro 413| HDD: 200 GB WD ATA133 7200ot, 40 GB WD ATA100 7200ot, NEC4510| KME400Watt zdroj|Trumatic L4030 (laser cuttting)|

Standardní

mno GPRS je alternativa dial-up v lokalitach, kde neni moznost ineho pripojenia, tam kde je ina moznost sa to IMHO absolutne neoplati, pretoze ADSL/Wi-Fi/Chello poskytuju vzdy viac, aj keby stali o par stoviek viac tak si to trebars sharnem zo susedom
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Dokedy trva tak akcina na medzimesto u inych operatorov? Nezrusia to skor ako u Orangu? A ake testovacie konto si myslel?

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Obrovske reklamne kampane u ST....

Vieme si svoje a ostatny nech dalej prispievaju na obrovske reklamne kampane ST.

som rad, ze su ludia ktori prispeju aj na nenapadne kampane ORANGEu..
    BTW: za minuly rok dali najviac za reklamu orange.. ale som rad ze je u vacsiny z vas zasadovych hlavne ze secky prachy strcite niekomu inemu ako st a potom mate s toho velmi ok pocit ako ste s st vybabrali.. a v orangeu si potichu seci mastia ruky.. heh

sak tusim jedine unitita ma rozum..

test konto: ak mas stonline tag mi napis poslem ti cisla kt, idu..
    ak nemas zavolaj na stonline linku vypytaj test konto, a ides este tri dni..

Standardní

1- Nepovedal som ze Orange peniaze do reklamy nedava. Chcel som len tolko ze Slovenske telekomunikacie si zmenia obchodne meno, logo, spravia okolo toho obrovsky boooom a odrazu su z nich "ludia pre ludi".

2 - Nie som az tak zasadovy, kym som mal len jedinu moznost (DialUp) bol som "spokojny" ze je aspon nieco. Cena GPRS Orange sa my zda dost vysoka za tak pomaly inet, ale kedze ma to mesacne stoji tak isto ako povodne ST a mam vsak ovela lepsie sluzby tak nieje o com.

Standardní

mno GPRS je alternativa dial-up v lokalitach, kde neni moznost ineho pripojenia, tam kde je ina moznost sa to IMHO absolutne neoplati, pretoze ADSL/Wi-Fi/Chello poskytuju vzdy viac, aj keby stali o par stoviek viac tak si to trebars sharnem zo susedom ;D
    MadCap
    Hmm, akoze uz som to spominal, ale znova, kolko ludi na Slovensku si moze aktivovat Chello mimo BA? kolko ludi moze mat ADSL? kolko ludi moze mat WiFi pod cenu 1300Sk mesacne bez vstupnych nakladov 10-20000?

v mojej lokalite je dostupne WiFi, ale je tak predrazene ze sa viac oplati este aj ADSL, ktore tiez je dostupne, ale ktore je tiez tak predrazene a navyse s 12-mes. viazanostou ze ho odmietam platit, mozete mi tu argumentovat kolko chcete rychlostou, ale cena nepusti, ked raz chcem kupit 1 rohlik tak si nekupim 10ks balenie lebo je vyhodnejsie a rovnako ked sa mi zda aj 1300Sk mes. za inet vela nebudem davat 2000 za rychlejsi (s 12-mes. viazanostou), ked mi staci aj pomalsi...

a shareovanie so susedmi - obvykle ziju ludia z BA v naivnej predstave ze okolo druhych ludi v inych mestach ziju vzdy min. 1-2 ludia ktori su ochotni sa zosietovat a zdielat inet, je to akoze dost divne uvazovanie, ked vezmem v uvahu uz len taku primitivnu vec ako je kablovka, kde si fakt staci natiahnut TV kabel do rozdvojky k susedovi a platit polovicnu sumu, co taktiez nerobi 99% ludi co maju kablovku...

ad reklamne kampane - o tychto nikto nehovoril, rec tu bola o jednej skurvenej monopolnej firme, ktora nema s kym sutazit o zakaznika ako orange vs eurotel...

btw. vsetci zastanci ADSL by sa mali pozriet na statistiky inetu v Cesku, zrovna vysli - ADSL tam je v nepomerne viac mestach za nepomerne vyhodnejsie ceny, kablovku tam maju tiez v x mestach a nie len v jednom a GPRS je tam za obdobne ceny ako u nas, vysledok? 15000 ADSL liniek, 40000 GPRS pripojeni, 45000 na kablovke (a GPRS ma tempo rastu min. +2000 uzivatelov mesacne), ti ludia v Cesku su fakt asi uplne blbi, ze si neaktivuju ADSL a nerozdeluju sa on so susedmi resp. sa nepripoja cez vsadedostupne WiFi...

ad Siemens A55 - GPRS a Java ma odvtedy odkedy si tam das firmware z C55...
    Markoff

Standardní

Dokedy trva tak akcina na medzimesto u inych operatorov? Nezrusia to skor ako u Orangu? A ake testovacie konto si myslel?
    netrva 1.2.2004 skoncila, ale mozes si zriadit supervyhodne ADSL od ST, teraz sa im musis upisat zaplatit v splatkach len 12x1200Sk=14400Sk + ISP 12x700=8400Sk... pokial sa nechces upisovat je aktivacia uz od 5000Sk a modemy uz za nejakych 4000Sk... tie mesacne splatky su uplne v pohode, urcite si zosietovany aspon s 1-2 ludmi, takze ked si to podelite je to v pohode...
    Markoff

Standardní

Citace Původně odeslal Entita
    1- Nepovedal som ze Orange peniaze do reklamy nedava. Chcel som len tolko ze Slovenske telekomunikacie si zmenia obchodne meno, logo, spravia okolo toho obrovsky boooom a odrazu su z nich "ludia pre ludi".

2 - Nie som az tak zasadovy, kym som mal len jedinu moznost (DialUp) bol som "spokojny" ze je aspon nieco. Cena GPRS Orange sa my zda dost vysoka za tak pomaly inet, ale kedze ma to mesacne stoji tak isto ako povodne ST a mam vsak ovela lepsie sluzby tak nieje o com.
    A ked sa Globtel menil na Orange to si nepostrehol ze? Neviem co sa tu nad tym pozastavujes. Je to obycajna brandova reklamna kampan. V sucasnosti su totiz niektore ochranne znamky spolocnosti drahsie ako cele spolocnosti (Coca-Cola, Levis...) preto sa okolo toho musi robit taky fukot. Ide o vytvorenie pozitivneho imidzu znacky v ramci public relations. Otazkou ostava, nakolko bude tato kampan uspesna. U ST asi moc nie pokial sa ako nova firma aj nezacnu spravat.

Standardní

btw. vsetci zastanci ADSL by sa mali pozriet na statistiky inetu v Cesku, zrovna vysli - ADSL tam je v nepomerne viac mestach za nepomerne vyhodnejsie ceny, kablovku tam maju tiez v x mestach a nie len v jednom a GPRS je tam za obdobne ceny ako u nas, vysledok? 15000 ADSL liniek, 40000 GPRS pripojeni, 45000 na kablovke (a GPRS ma tempo rastu min. +2000 uzivatelov mesacne), ti ludia v Cesku su fakt asi uplne blbi, ze si neaktivuju ADSL a nerozdeluju sa on so susedmi resp. sa nepripoja cez vsadedostupne WiFi...

Zabudol si dodat ze v Cechach su kapanek ine realne platy, ina situacia na mobilnom aj celkovo telekomunikacnom/kablovom trhu a su asi tak 8 rokov pred nami. Preco? To uz snad kazdy vie....

Standardní

Zabudol si dodat ze v Cechach su kapanek ine realne platy, ina situacia na mobilnom aj celkovo telekomunikacnom/kablovom trhu a su asi tak 8 rokov pred nami. Preco? To uz snad kazdy vie....
    co s tym maju platy? skor bych cakal ze ked ich maju podstatne vyssie nebude ich trapit si dat radsej drahsie ADSl ci kablovku nez lacnejsie GPRS. co sa telekomunikacneho trhu tyka opat nechapem o com tocis, ohladne GPRS i ADSL maju pred nami len niekolko mesiacov naskok...

Viac sa k tejto teme nevyjadrujem, beztak uz nesuvisi velmi s povodnym topicom, ten je vyrieseny od 1.2.2004 zrusenim inetu cez medzimesto, na filozoficke debaty by nemalo byt OC 4um (i ked som sa snazil uvadzat stale nejake fakty nech nie som OT), moderatorom navrhujem tento thread zamknut...
    Markoff

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Viac sa k tejto teme nevyjadrujem, beztak uz nesuvisi velmi s povodnym topicom, ten je vyrieseny od 1.2.2004 zrusenim inetu cez medzimesto, na filozoficke debaty by nemalo byt OC 4um (i ked som sa snazil uvadzat stale nejake fakty nech nie som OT), moderatorom navrhujem tento thread zamknut...
    souhlas
    LOCK

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Je to dlouhy, ale precteni stoji za to...
    Založil Ogre v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 23.01.2004, 23:52

Pravidla přispívání