Ve slozce My music mam spoustu adresaru. Kdyz kliknu pravym na 1 a dam palay in winam (nebo Media player) tak to je v poho ale jakmile dam slozek vic nic se nestane. Taky nechodi přehrát vše (vyběr) v Praci s hudbou. Zaclo to delat samo od sebe![]()
Ve slozce My music mam spoustu adresaru. Kdyz kliknu pravym na 1 a dam palay in winam (nebo Media player) tak to je v poho ale jakmile dam slozek vic nic se nestane. Taky nechodi přehrát vše (vyběr) v Praci s hudbou. Zaclo to delat samo od sebe![]()
Vsechno bude i podpis bude
reinstal..... u windows to resi kazdy problem)
No parkrat se mi to uz stalo a jediny co pomohlo byla total reinstalace woken a do toho se mi dvakrat nechcePůvodně odeslal kv4736
Vsechno bude i podpis bude
Já zase řeším problémek s nestandartním zvukem.
Vím že moje Avance Audio není nic moc, ale dokud jsem fakčil na Win98, tak to jelo v pohodě.
Od doby co mám XP, tak mi kolísá kvalita přehrání MP3, někdy je to zachrchlaný jak ruský rádio a někdy (po restartu) to hraje normálně.
Reinstal Winampu - nepomohlo (Chraň bože drbnout do equalizeru)
Reinstal AC 97 - nepomáhá taky.![]()
Asi budu muset jít do standartní zvukovky.
Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)