Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: My SQL

Standardní My SQL

Asi to sem nepatří, ale : Udělal sem si server, pomocí apatche, kopl tam PHP, PHP mi jede, tak mě pak napadlo, skusit si udělat vlastní fórum, tak sem si stáhl zdrojáky z phpbb.com. Hodil sem je do složky kde mám web, a do nidexu,html sem dal na to link : na PHPBB\index.php . Fórum asi poznalo, že není nakonfigurovaný, tak mě poslalo na : /phpBB2/install/install.php. Tam to po mě chce, abych vyplnil : admin account, a takový věci, ..... a pak dám ok, a nejede to dál, protože mi to píše : phpBB : Critical Error - Could not connect to the database.
    Musím si do Apatche přidat nějakej speciální plugin aby mi jely SQL ? Nebo čím to může být ?
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

chlapce, rikas si o slepejse/tago...
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

a nainstaloval jsi MySQL?
    AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
    Mobile : DELL Inspiron 1520

Standardní

Hmm, do programovíní sem to taky hodil, myslím si, že to tam taky patří, odkud si mám stáhnout podporu SQL databází ?
    Desktop: MB MSI 865PE Neo | CPU P4 2.4 GHz | RAM 512MB DDR | HDD Seagate 120 GB, 7200 rpm, 8 MB | VGA Ati Radeon 9500 128MB(Unlock) | DVD Teac 16x / 40x | SOUND on MB | MIDLE TOWER, 300W | 17\" AOC | MX 518 ||| Notebook

Standardní

Citace Původně odeslal Titan
    Hmm, do programovíní sem to taky hodil, myslím si, že to tam taky patří, odkud si mám stáhnout podporu SQL databází ?
    Tomu se nerika nejaka podpora mysql databazi ale je to Databazovej server a servrova sluzba stejne tak jako trebaq apache a neni to zadnej modul do apache jako treba php ale samostatnej server ,to neumis trochu hledat ? jako sory ale kde mam stahnout MySQl mi pride dost blba otazka ,to si asi vubec nehledal.
    www.mysql.com najdes tam jak pro win ,tak Linux.
    *NIX GG

Standardní

Citace Původně odeslal Hanta
    Tomu se nerika nejaka podpora mysql databazi ale je to Databazovej server a servrova sluzba stejne tak jako trebaq apache a neni to zadnej modul do apache jako treba php ale samostatnej server ,to neumis trochu hledat ? jako sory ale kde mam stahnout MySQl mi pride dost blba otazka ,to si asi vubec nehledal.
    www.mysql.com najdes tam jak pro win ,tak Linux.
    hmm, no jasně, od tam sem to už sosnul, instalace se taky povedla, ale jak si v tom mám vytvořit databázi ?

Standardní

Hele to bude asi lepsi ,kddzy si o tom sezenes nejaky materialy (abys vedel aspon zacatky a jak to vubec funguje).
    Jinak zkus phpmyadmin ,nebo MySQL Front - Ten je jen pro Wokna.
    *NIX GG

Standardní

hmm, no jasně, od tam sem to už sosnul, instalace se taky povedla, ale jak si v tom mám vytvořit databázi ?
    mozna je to zvlastni, ale na tech strankach je k tomu i dokumentace

http://www.mysql.com/doc/en/index.html

Standardní

pro vytvareni uctu a databazi nejradeji pouzivam http://www.mysql.com/downloads/mysqlcc.html . Je to GUI pro MySQL
    AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
    Mobile : DELL Inspiron 1520

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Pro vytváření databází a uživatelů v MySQL si stáhni phpMyAdmin (hledej to googlem)
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Standardní

Citace Původně odeslal VOiD
    Pro vytváření databází a uživatelů v MySQL si stáhni phpMyAdmin (hledej to googlem)
    Tak nevím, vyždycky když chci udělat new databázi pomocí mysql CC, tak mi to databázi vytvoří, ale pak se mi to na ni nechce připojit - píše to : acces dained for user root@localhost (Using password YES). Cos tím ?

Standardní

pokud to mas pod woknama a nijak specialne jsi to nenastavoval, pak je user root a heslo je prazdny

Standardní

Citace Původně odeslal -=Majkl=-
    pokud to mas pod woknama a nijak specialne jsi to nenastavoval, pak je user root a heslo je prazdny
    ok, už sem to vyřešil, problém byl v tom hesle, nenapadlo mě, že to bude defaultně prázdný, tak sem tam cpal to, co sem ztadíval po prvním startu, jinak už to jede ok dík všem....

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    283

Standardní Re: My SQL

Asi to sem nepatří, ale : Udělal sem si server, pomocí apatche, kopl tam PHP, PHP mi jede, tak mě pak napadlo, skusit si udělat vlastní fórum, tak sem si stáhl zdrojáky z phpbb.com. Hodil sem je do složky kde mám web, a do nidexu,html sem dal na to link : na PHPBB\index.php . Fórum asi poznalo, že není nakonfigurovaný, tak mě poslalo na : /phpBB2/install/install.php. Tam to po mě chce, abych vyplnil : admin account, a takový věci, ..... a pak dám ok, a nejede to dál, protože mi to píše : phpBB : Critical Error - Could not connect to the database.
    Musím si do Apatche přidat nějakej speciální plugin aby mi jely SQL ? Nebo čím to může být ?
    Najprv nainstaluj PHP a MySQL a potom pusti phpbb install. Vypln pozadovane udaje a ides. Databaza sa pocas instalacie vytvara sama.
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Standardní Re: My SQL

Citace Původně odeslal Haldo
    Najprv nainstaluj PHP a MySQL a potom pusti phpbb install. Vypln pozadovane udaje a ides. Databaza sa pocas instalacie vytvara sama.
    Ok, to už mám vyřešený, a forum mi jede, ja sem se ale nemohl dostat da mySQL - nevěděl sem, že tam neni heslo

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání