Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: MSI K7N2-L

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní MSI K7N2-L

včera přišla konečně vyreklamovaná MSI kt 333 dostal sem za ní K7N2-L a to je hrůza nainstaloval sem XP a skoušel sem sehnat bios,ale bohužel ani jeden mě nešel protož žádný neni na K7N2-L sou tam jen delty což ja na krabici od desky nemám no tak sem zůstal při teplotě 70°C a tak sem dal FSB na 200 a nasobitel 11 timing 11,3,3,2,5 a AGP (všechny voltaže byly naplno) sem dal na 120 MHZ tak sem to uložil restartoval najížděl sem do win ty před vítejte z černaly a a myší sem hejbat mohl,ale nic jinýho tak sem rest a už sem nenaběh zkoušel sem reset baterku ven a nic (zdroj sem měl vypnutej ) bylo uz 23,00 tak sem šel spát ešte se dnes nato podívam (tet pisu ze skoly ) ale koukam že tyhle desky sou na tom nak blbě.
    Děkuji ti Blizzarde tvoje hry jsou moje modly jen tak dál ! Sice nevlastnim originalní verze ,ale je to BOŽÍÍÍÍÍÍÍ
    WoW : TranZer sever(http://wow-tranzer.org)
    W3: XPAM(euroBattle.net)(www.dota-allstars.com)

Standardní

...ty si dal AGP na 120MHz co keby si mu dal default tj 66MHz a je mozne ze ten takt ti nezvlada CPU, tak ho skus znizit
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

cože ?? co myslíš tím zničit a podle mě to je CPU v pohodě,ale asi to AGP sem přepísk na 100 to jelo OK ja bych mu rád dal 66 jenže když nenajedu tak nedám ani H.... jako von včera mi ten monitor najel asi 5x ale nic černa obrazovka furt
    Děkuji ti Blizzarde tvoje hry jsou moje modly jen tak dál ! Sice nevlastnim originalní verze ,ale je to BOŽÍÍÍÍÍÍÍ

Senior Member mince Avatar uživatele a_WerOOn
    Vliv
    272

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    ...ty si dal AGP na 120MHz co keby si mu dal default tj 66MHz a je mozne ze ten takt ti nezvlada CPU, tak ho skus znizit
    Presne jak rika igor.. AGP 120= holej nesmysl..!!

na co myslis ze nForce 2 ma AGP lock..??

Tady si neco precti o te sve fosne..

Intel Core Duo 1800Mhz- OC-3000Mhz, 2GB ram 800Mhz, HDD160 Sata II
    | CANON A510 | Nokia N70+512MB MMC|

Standardní

Čti si manuál!!!
    Je tam jumper 10 (či 11) kterym musíš dát FSB na 100 a pak to po najetí změnit v biosu!Reset cmos bez tohoto jumperu ti nepomúže!

Jo a proč zvedáš AGPTy 2% výkonu nestojí za voddělanou grafiku!
    Jo a biosy jsou.
    Kdybys byl chytrej,tak se mrkneš na stránku MSI ale .com.....A nebo ještě jednodušejc...nainstaluješ si MSI Live Update a necháš si bios vyhledat automaticky bez hledání
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní

Citace Původně odeslal Xfantasy
    Čti si manuál!!!
    Je tam jumper 10 (či 11) kterym musíš dát FSB na 100 a pak to po najetí změnit v biosu!Reset cmos bez tohoto jumperu ti nepomúže!

Jo a proč zvedáš AGPTy 2% výkonu nestojí za voddělanou grafiku!
    Jo a biosy jsou.
    Kdybys byl chytrej,tak se mrkneš na stránku MSI ale .com.....A nebo ještě jednodušejc...nainstaluješ si MSI Live Update a necháš si bios vyhledat automaticky bez hledání
    Tak sem mu to ted sdelil diky,o tom jumperu sem uz jednou cetl ale vubec mne to nenapadlo.To AGP zvedal protoze si myslel ze mu to rapidne zvedne vykon a na biosy koukal jen na msi.com a nic nenasel a kdyz stahovat prez MSI Live Update tak se mu to dvakrat kouslo .Takze diky moc.

ex Warlord mince Avatar uživatele Miralis
    Věk
    46
    Vliv
    286

Standardní

AGP 120 a divi se ze mu nenabiha obraz ... ty fole
    HP Spectre x360 14-ea0002nc

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní jj pravda

no to s tím AGP byla pytlovina ,ale koukal sem že voltáž pamětí je sice max na 2,7 v jenže po zadání hodnoty 2,7 v a po uložení se kouknu znova do biosu tak je tam 2,6 V doufám že to bios vyreší protože 2,6V do RAM je hodně málo

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání