Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: reinstalace Win XP - zůstanou záplaty ?

Member
    Vliv
    281

Standardní reinstalace Win XP - zůstanou záplaty ?

Nevíte někdo jak přeinstalovat resp. inovovat Windows XP aby mi tam zůstal Service Pack a záplaty a všechen software (ten při inovaci zůstane normálně), ale jde mi hlavně o ty záplaty. Protože se mi ty Windowsy poněkud zas*ali. Nefunguje mi Winamp5 final v moderním skinu (stará beta fungovala). Jedinej interface k antiviru, kterej se spustí je Kaspersky, Avast, NAV ani NOD se nespustěj a když, tak po dlouhý době. Nefunguje mi prohlížeč helpu, Internet explorer ze kousne při startu (ne, že by mi na něm záleželo). Prostě děs a hrůza jak je vidět Spyware tam nemam, to sem koukal, žádnýho vira sem taky nechytil (The Bat! + Mozilla FB to jistí).
    Slyšel jsem, že de nějak udělat, aby se mi z CD přehrály jenom poškozený soubory, ale zůstanou ty záplaty ? Nechci podstupovat ty martýrie záplatování děravýho systému znova.
    Dík za případné odpovědi.
    AMD Athlon64 3000+ | MSI K8T Neo2-FIR | V-Data 2x256 MB DDR 400 | Sapphire Radeon 9600 Pro Advantage 128 MB DDR @ 450/520 | ATI TV Wonder VE | Creative Audigy ES | WD 3x80 GB + 160 GB all with 8 MB cache | LG GSA 4160 | Gembird WCS-YF-1A | HP ScanJet 3400C, DeskJet 5652 | ADI P750 | MS Windows XP Prof. dualboot with SUSE Linux 9.3 CZ | Wireless Internet connection with Ovislink 1120 via KLFree.net | IP Telephony with Sipura SPA 2000 via Softphone

Member
    Vliv
    272

Standardní Obávám se, že to asi nejde...

Systém se přeinstaluje tak, že se uvede do původní podoby... Ale nedělal bych to. Zašvihaný systém se tím neopraví. Je to z bláta do louže. Je lepší mít všechny záplaty uloženy z Windows Update - Katalog systému Windows - na disku a instalovat je lokálně. Pak přeinstalovat Windows úplně a na čisto a udaty instalovat před připojením k síti...
    -= Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého =-

Standardní

Presne tak reinstal je reinstal… BTW je i instalace uz se SP.
    DELL XPS 1330

Member
    Vliv
    281

Standardní

Tak jsem to instaloval načisto. Asi se pro příště poučim a použiju Ghosta.
    AMD Athlon64 3000+ | MSI K8T Neo2-FIR | V-Data 2x256 MB DDR 400 | Sapphire Radeon 9600 Pro Advantage 128 MB DDR @ 450/520 | ATI TV Wonder VE | Creative Audigy ES | WD 3x80 GB + 160 GB all with 8 MB cache | LG GSA 4160 | Gembird WCS-YF-1A | HP ScanJet 3400C, DeskJet 5652 | ADI P750 | MS Windows XP Prof. dualboot with SUSE Linux 9.3 CZ | Wireless Internet connection with Ovislink 1120 via KLFree.net | IP Telephony with Sipura SPA 2000 via Softphone

Standardní

BTW Windows v sobe maji obnovy systemy k nejakemu ulozenemu bodu, coz (i kdyz je to od Microsftu ) neni tak uplne nefunkcni vec… obcas se to dokonce da i pouzit, je to pomerne jednoduchy, doporucuju zkusit jako prvni, Ghosta az pokud nepomuze ani to.
    DELL XPS 1330

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání