jsem do tydle problematiky novej a mam problem s rozchozenim ac3 (pls zadny nadavky). cetl jsem predchozi prispevky, ale nemuzu rict, ze by mi bylo vsechno z toho jasny. takze pls polopate.
pouzivam ac3filter v0.70b, mam HFortissimo3, bedny 5.1 creative T5400 ktery se zvukovkou jsou propojeny kablikem s 3x 3.5 jackem.
kdyz pustim film hraje to na vsech bednach zaroven ale prostorovy to teda neni. v settings zvukovky mam v polozce Digital output configuration nastaveno digital audio source (ne ze bych vedel co to ovlivnuje, predtim jsem to zaskrtly nemel a hralo to stejne). v settings toho ac3 filtru mam v polozce output v sample format: pcm 16bit a v speakers mam dolby surround/pro logic (zkusil jsem i dolby prologic II - zadna zmena).
pustil jsem si film co je v ac3 a misto DS jsem nastavil SPDIF ale zaclo se ozyvat sileny chrceni - nechapu co to je.
kamos ma creativy 5100 a normalne mu to hraje prostorove pri nastaveni na SPDIF me to dela tohle chrceni, tak nevim co s tim. dekuju predem za help