Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Ovladani modemu pomoci AT prikazu?

Standardní Ovladani modemu pomoci AT prikazu?

Chtel bych si napsat v C (netrvam na nem, muze bejt i Delphi) program na posilani SMS z pocitace pres infraport a mobil s modemem (R320s). Stahnul jsem s z netu pdfko, kde jsou popsany vsechny AT prikazy tohodle mobilu. Jak dal (linux/windows)? Nebo jestli nekdo nezna nejakej existujici program se zdrojovym kodem?
    XP 1700+, AC CS2 TC, 512MB DDR400, Epox 8VTAI, Seagate 120GB SATA, Hercules 8500le 64MB

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Taky to řeším... Došel jsem k tomu, že abys mohl poslat SMS, tak ji musíš zakodovat do formátu PDU - obsahuje SMS text, číslo příjemce a myslím i číslo SMS centrály. A na tomhle jsem se zasekl. Staré Nokie (5110 a podobně a možná i další starší founy) ještě podporovaly ödesílání přímo textu - nebylo nutno kodovat do PDU. Vše bylo dost jednoduché. Novější founy však již toto nepodporují. Na adrese http://cvs.sourceforge.net/viewcvs.p...on/myericsson/ jsou nějaké zdrojáky nějaké knihovny, která umožňuje ovládat Ericssony pomocí AT. Je tam i to posílání SMS v PDU formátu....
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

Hmm, to sem si myslel, ze to je jednodussi. Pro zacatek bych asi zacal vytocenim telefonniho cisla.
    XP 1700+, AC CS2 TC, 512MB DDR400, Epox 8VTAI, Seagate 120GB SATA, Hercules 8500le 64MB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání