Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Divny zasekávání

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní Divny zasekávání

Ahoj, nevím jeslti to sem patří, ale taky nevím čím to je, tak to píšu sem, sorry
    Když si pouštím hudbu ve winampu, tak to občas jakoby zachrčí tak na 1sekundu a pak zase začne hudba hrát dál....neni to jenom ve winapmu...hraju CSko a udělá to občas taky...jakoby občas procík nestíhal..nevím....tuším že se mi to jednou už stalo na jiným kompíku a nějak jsem to vyřešil, ale teď si nemůžu vzpomenout..kdyby někoho cokoliv napadlo, tak sem s tím. Dík moc!!!!!

Standardní

Zkus se podívat do BIOSU, jestli tam nemáš zapnutý snižování výkonu v případě přehřívání procesoru, jinak by to mohlo být vadnou zvukovkou, procesorem nebo pamětí, zkus to někdo prozkoušet v jiných kompech a kdyžtak to hned běžet reklamovat.
    Vsevidouci

Standardní

to mně se stávalo, že když jsem psal na klavesnici (nejlíp přidržet [Ctrl] a trochu zacloumat s myší), tak se mi sekal zvuk... vyřešil jsem to tak, že jsem přendal zvukárnu do jinýho PCI slotu...

asi to s tvým problémem nemá nic společnýho, ale co kdyby přece...
    ASUS A7N8X 2.0 DeLuxe; AMD Athlon XP 2500+@9.5×200; 2×DDR 512MB 400MHz CORSAIR CL2.5; ATi Radeon 9500 Pro 128MB;
    CD-RW Plextor Premium; DVD±RW LG GSA 4120B; nVIDIA SoundStorm; Genius SW-5.1 HT; Logitech MX310; SE K750i;
    Seagate Barracuda 7200.7 120GB/7200/2MB; Seagate Barracuda 7200.7 80GB/7200/2MB; SAMSUNG SyncMaster 957DF; MSI BT USB;
    DELL Vostro 1500; Core 2 Duo 2GHz; 2×2GB DDR2 667MHz; GeForce 8600M GT; 160GB SATA; Intel 4965GN Wireless-N;
    DVD±RW DL; WSXGA+; BT;

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

2Farseer: čoveče to ne...kompík mám půl roku...jenom jsem různě něco přendaval, formátoval atd....takže na reklamaci to určitě nebude, teplota max 52stupnu...
    2:Proxymus: to by klidně mohlo být ono....přendám SBéčko a uvidíme, dík
    Jinak kdyby ještě něco někoho napadlo, tak šup sem....děkuju
    A ještě něco...jel jsem to v Prime pres noc(cca 9hodin a všechno v pohodě...)

Standardní

Tak tohle je presne taky muj problem s Live!. Jakmlie tam nahodim ty novy Live!/Audigi drivery, tak se to zadrhava, ale jakmile tam hodim ty originalni z CD, tak je to v poho. Uz jsem tady na to zakladal thread, ale nic jsem nevyresil . Zvukovku jsem zkousel prendavat do ruznejch PCI slotu, snizoval casovani pameti/frekvenci procesoru, ale nic. Podle mne tam maj v tech ovladacich nejakej problem s latency timerem, ale newim...
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

Oki...zkusím tam hodit znova ovladačky...dík

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

Uz je to ok! Bylo to tim SBLive...stačilo přeinstalnout ovladače....dík všem za pomoc!!
    2Moderators: něco s tím udělejte....nevím co, ale do AMD to asi teď už nepatří....dík!!!

Standardní

Citace Původně odeslal pajikk
    Uz je to ok! Bylo to tim SBLive...stačilo přeinstalnout ovladače....dík všem za pomoc!!
    2Moderators: něco s tím udělejte....nevím co, ale do AMD to asi teď už nepatří....dík!!!
    Tak parada , akorat mne stve, ze si je nemuzu updatovat
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

Citace Původně odeslal IntEx
    Citace Původně odeslal pajikk
    Tak parada , akorat mne stve, ze si je nemuzu updatovat
    Myslis ze by ten update mel nejaky vylepseni?

Standardní

Ja mam orig drivery, ktery neumej Parametric Equalizer (dostavam ho tam pres patch). Ty novy ho uz maj oficialne a maj tam lepsi Surround Mixer a vylepseni EAXu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání