Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: WinXP & Voodoo3 2000!?!?Help meee!!!!

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní WinXP & Voodoo3 2000!?!?Help meee!!!!

Zdar všici.Mám menší problém,pod XP mi prostě ta karta nejede tak jak má.Zkusil jsem snad všecky drivery co jsem na netu našel(KoolSmoky,Dhq beta7,voodoofiles atd.)Prostě při testu rozhraní D3D mi hodí chybu,hlavně se mu nelíbí 3dfxvs.dll soubor.Zkoušel jsem i Service Pack1 pro XP a DirectX8.1.b, tak jak radil KoolSmoky,ale prostě nic nepomáhá.Pořád to háže chyby a např. ve hře Soldier of Fortune nejde nastavit 3dfxopengl driver,ale jen default3d....Dřív jsem používal DiamondII3D(voodoo2) a sní takové problémy nebyly.Jestli někdo může poradit budu moc rád.C400(450) Mb Lucky Star 6vbx2 agp2X 169 MB Ram
    30 Gb Hdd

Standardní

Nejake odkazy na drivers mam na homepage...

Klikni na obrazok v podpise...
    hp pavilion zt3020

Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

Pokud používáš XP,musíš v registrech smazat jednu položku.Bohužel jsi ji už nepamatuji.Ale mrkni se na www.tdhq.com a podívej se do fora je to to první téma.Ale pomoc neslibuji

Standardní

No mne jede V3 pod XP uplne v pohode (no i kdyz z nekterejma hrama jsem mel trapeni ) a nic sem nikde nemazal.
    C2D 4400@333*9 & AC Freezer 7; MSI P35 Neo2-FIR; OCZ Reaper 800@1000 4x1GB; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB + 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor; Samsung SyncMaster 226CW

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal LukasKiller
    No mne jede V3 pod XP uplne v pohode (no i kdyz z nekterejma hrama jsem mel trapeni ) a nic sem nikde nemazal.
    Ale jake drivery pouzivas
    pokud ty co si XP nainstaluje samo tak to jo ,ale myslim si ze vykon k. neni plne vyuzit.Aspon je to nazor ))

Standardní

No tak ty co byly rovnou u winu fakt nepouzivam, na nich nesli ani windowsacky miny Ale muzes trochu zabrouzdad prizpevkama dolu a uvidis tam tema ktere sem zakladal ja kdyz sem testil par V3 ovladacu pod win XP na UT2003 domu, tak se na to muzes juknout. Ale asi bych doporucil ty Amigamerlin.
    C2D 4400@333*9 & AC Freezer 7; MSI P35 Neo2-FIR; OCZ Reaper 800@1000 4x1GB; Gainward 8800GT@; Seagete Barracuda ES 320GB; Seagete Barracuda 7200.9 160 GB; Samsung SpinPoint T 500GB + 750GB; Pioneer DVR-111L; CoolerMaster Dominator; Zelman ZM-MFC2; Razer Lycosa; Razer DeathAdder; Razer Destructor; Samsung SyncMaster 226CW

Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

ano Amigamerlin 2.5

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal LukasKiller
    No tak ty co byly rovnou u winu fakt nepouzivam, na nich nesli ani windowsacky miny Ale muzes trochu zabrouzdad prizpevkama dolu a uvidis tam tema ktere sem zakladal ja kdyz sem testil par V3 ovladacu pod win XP na UT2003 domu, tak se na to muzes juknout. Ale asi bych doporucil ty Amigamerlin.

Říkas Amigamerlin,hm tak je zkusím,ale jestli to nepomůže tak začnu uvažovat o jiné grafice .Zatím dík .Budu informovat co a jak

Standardní

Ja som mal tiez Amigamerlin.Teraz mam Voodoolizer...trochu lepsie zobrazuje textury v niektorych hrach.Vykon je rovnaky.Ale mam v5...ale asi to funguje aj na v3
    hp pavilion zt3020

Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

Amigamerliny jsou jak pro V5 tak i pro V3

Standardní

Voodoolizer

Inac zhanam v3 pci (asi ju skorej zozenem ako v5 pci) ale s tv out.
    Nevies o nejakejKabliky uz dorazili
    hp pavilion zt3020

Standardní

No vidis u me to taky vedlo k nove grafice Ale to V3 je dobry a do meho starsiho PC skvele hodi, no na nej je mozna az moc vykona

Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

2 Mikhaill:Taky se začínám zajimat o V3 3500 TV.V bazaru za ní chce 1800,- a to se mi zdá fakt moc.Ale já si jí seženu.V3 PCI je hodně,ale bez TV

Kablíky ještě furt nic(asi si je nechali na celnici )

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Tak jsem to konecne rozjel.Stahnul jsem si Amigamerlin 2.5 a je to O.K Akorat pri instalaci 3Dfx tools mi to hodilo nejakou chybovou hlasku o
    konfliktu v nejakem ini souboru,ale zatim zadne problemy nepozoruji.Dik vsem moc!!!!!!Akorat bych jeste potreboval zjistit co ¨presne znamenaji vyrazy v nastaveni (Alpha blending,level of detail bias atd....)zkusim jeste brouzdat po netu,ale v cestine jsem nic nenasel

Standardní

Citace Původně odeslal rador1
    Tak jsem to konecne rozjel.Stahnul jsem si Amigamerlin 2.5 a je to O.K Akorat pri instalaci 3Dfx tools mi to hodilo nejakou chybovou hlasku o
    konfliktu v nejakem ini souboru,ale zatim zadne problemy nepozoruji.Dik vsem moc!!!!!!Akorat bych jeste potreboval zjistit co ¨presne znamenaji vyrazy v nastaveni (Alpha blending,level of detail bias atd....)zkusim jeste brouzdat po netu,ale v cestine jsem nic nenasel
    Chyba je ze nefunguje 3dfx tools.Pust instalaciu este raz a daj repair.
    hp pavilion zt3020

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Mikhaill
    Citace Původně odeslal rador1
    Chyba je ze nefunguje 3dfx tools.Pust instalaciu este raz a daj repair.
    Ten mi aspon myslim funguje,ale dam na radu.Dik

Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

někde jsem testoval (v 3Dmarku) nastavovat Alpha blendering,Max Buffer frames atd... Taky jsem nikde v češtině nenašel co je co,ale zhruba jsem to pochopil.Když budu mít trochu více času,napíšu to tady.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Katoo
    někde jsem testoval (v 3Dmarku) nastavovat Alpha blendering,Max Buffer frames atd... Taky jsem nikde v češtině nenašel co je co,ale zhruba jsem to pochopil.Když budu mít trochu více času,napíšu to tady.
    Budu ti vděčný bo včera jsem hledal asi hodinu a nic,taky trochu tuším co je co,ale nejsem si jist a tak něco nastavovat bez znalostí je na prd

Věk
    45
    Vliv
    295

Standardní

A napiš mi jaké drivery používáš,ať si je taky instalnu a jedu podle toho

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Katoo
    A napiš mi jaké drivery používáš,ať si je taky instalnu a jedu podle toho
    Jediné co mi pod XP jedou Amigamerlin2.5 a jsem fakt spokojen

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Rozdil mezi ovladacema WinXP a WinXP 64 bit ?
    Založil jasanec v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 11.12.2005, 19:31
  2. legalni CD WinXP SP1 + CD SP2 ?= Legalni CD WinXP SP2
    Založil Camillek v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 14.11.2005, 19:14
  3. Zjednodušené sdílení souborů - WinXP
    Založil Hanz v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 02.09.2004, 07:49
  4. Zajimava vec s WinXP a flsh BIOSu