Výsledky 1 až 23 z 23

Téma: PROMINTE za trapnej modding

Standardní PROMINTE za trapnej modding

Tady nema cenu nic moddovat pokud tam neni vodnik za 5000,- od Pirse a nejakej SERIOVO VYRABENY panel za 3000,- PROMINTE ZA TRAPNY PRISPEVEK

EDIT:

tady jsou obrazky bedny: http://aof.valka.cz/michalsv/php/gal...F400eaef50c367

Hardmane, když už založíš thread s fotkama svojí bedny, už to laskavě nemaž a nedělej tu takový zmatky, i když se to třeba někomu nelíbí, tak je to přece tvoje, nenech se zvyklat pár názorama. dík, KUBA
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    333

Standardní

Hmm zatial to je fakt v zaciatku...mne osobne sa styl toho okna nepaci..ale uvidime co sa nakoniec z toho vyvrbi
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Senior Member
    • PRAHA -> FM • KaRlOs[C] = KARLOS INTERNET = 100mbps
    Vliv
    283

Standardní

Já jsem tam žádné úpravy nenašel...
    vojkovsky.com | fine art nude photographer | Canon 5D MarkII | LCD 24" Eizo S2411W-BK + 64-bit High-end PC

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Ja taky ne. Furt je to Sweex.

Mozna by to chtelo uploadovat az s nejakymi poradnymi upravami, takhle to vypada opravdu dost seriove. Kdyuz uz modovat EC case tak at to aspon nevypada jako EC. Viz Martyho stary mod.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Citace Původně odeslal KaRlOs[C
    ]Já jsem tam žádné úpravy nenašel...
    Tak to jses asi slepej...
    :: DESKA :: Gigabyte Z68-UD3 :: CPU :: Intel Core i5 2500K :: VGA :: ATI Sapphire Radeon 5700 Vapor Chamber :: RAM :: 4x 4GB Kingston PnP Grey :: HDD :: 1TB WD Black ::

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    Ja taky ne. Furt je to Sweex.

Mozna by to chtelo uploadovat az s nejakymi poradnymi upravami, takhle to vypada opravdu dost seriove. Kdyuz uz modovat EC case tak at to aspon nevypada jako EC. Viz Martyho stary mod.
    A jak to ma asi vypadat?? Jak video nebo co??
    P.S. Marty at si ma co chce - taky muzu napsat ze ten Allien mod v USA je peknej a nevypada to jak case... NECHLUB SE CIZIM PERIM, JO?? Diky...
    Takovy lidi miluju...

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní Re: PROMINTE za trapnej modding

Citace Původně odeslal Hardman
    Tady nema cenu nic moddovat pokud tam neni vodnik za 5000,- od Pirse a nejakej SERIOVO VYRABENY panel za 3000,- PROMINTE ZA TRAPNY PRISPEVEK

Hmm pekne si ten 1st post editnul.

Evidentne si nepochopil o co jde.... A o cem je modding.... V prvni rade rozhodne ne o penezich, ale o napadu, o nadseni, atd. Zadny vodnik nebo seriovy panel s tim nema co delat.... Chvili premyslej a pak se urazej. A kdyz neco uploadnu tak si ze tim stojim a nebranim se takhle hloupe jakekoli kritice... Kdyby jsi to nastrikal, vymyslel neco originalniho, vevnitr uklidil a upravil chlazeni tak je o necem uplne jinem. Tohle je proste seriovy case se seriovym oknem... Kdyz chces davat fotky z prubehu prace tak at tam taky neco je videt a neuskodi alespon zmeny vypsat....

At reknou ostatni sbvuj nazor na Tvuj case, ne ? http://aof.valka.cz/michalsv/php/gal...F400eaef50c367

Nebo to si zatim najednou nestojis ?

EDIT:
    A jak to ma asi vypadat?? Jak video nebo co??
    P.S. Marty at si ma co chce - taky muzu napsat ze ten Allien mod v USA je peknej a nevypada to jak case... NECHLUB SE CIZIM PERIM, JO?? Diky...
    Takovy lidi miluju...
    Ach jo.

1) Jak to ma vypadat ? Jako vlastni napad nebo zajimave provedeni. To se ceni.
    2) Ja se chlubim Martyho starickym ECckem ? Ja Ti ho daval jako priklad jak je dle me vhodne modovat casy ktere nestoji v zakladu za nic.... Ze bych se jim chlubil me teda fakt nenapadlo. A o Alien modu muzes psat co chces, ale to je trosku OT protoze tam je vse jinak - finance, startovni cara, atd atd.

A uz se necerti, je to naprosto zbytecny, nikdo Ti hracky nebere.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

mno tak sem si rikal, ze napisu neco lepsiho nez ostatni, ale potom co sem to videl, tak bohuzel maji naprostou pravdu
    jakoby z oka vypadl seriovymu case, takze neni poznat zadnej modding
    jestli planuejs aspon zaflexovat zdroj a treba nastrikat nejak zajimave case, tak uz by se o necem dalo hovorit

Standardní

akoze ani ja si nemozem pomoct ... jedine co je na tomto case custom je prepinace na vetraky a disk vysunuty tak ze ho je vidiet ked to berem s predu, z boku tam je silne seriove okno ala sweex a vo vnutri vidim dve ledky a akurat bordel v kabloch
    neber si to ale pls tak ze ta vsetci len do.je.bali, proste naroky a uroven je dnes uz inde a primarne ide o NAPAD a nejaku unikatnost a imho aj o vlastnu pracu takze keep working a bude to urcite much better
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

Mám také 5410, nebudu se rozepisovat o tom co už tu bylo řečeno.
    Spíš bych poradil jakým směrem se ubírat:
    1. vzadu se dají jednoduše vyříznout díry na 2x 80mm odsávací fan
    2. dopředu se dá vyříznout také díra podle některých až 12cm kam můžeš dát svítící FAN a využít přední barevné masky navrtat do ní otvory a vytvořit celkem slušný průsvitný tvar jako to mám já
    3. okno si očividně nedělal sám takže bych se vrátil k tomu původnímu a vyříznul bych nějaký promyšlenější tvar nehledě na to,že ventilátor v postranici údajně snižuje proudění vzduchu celým casem
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Standardní

Mno, taky pridam trochu inspirace.
    Chce to hlavne nejakou barvu, ta seriova "bila" je ostuda

http://overclocking.myslenka.net/neptunexp

to je muj starej smudla. Je to mod stary bratru dva roky a prece to melo neco do sebe. Neni tam nic extra, ale vse dela ta barva a uklizeny vnitrek a pekne nalakovane mechaniky.

GL do dalsiho moddingu!
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Standardní To mi nedá...

To mi nedá...
    abych si sem taky nepřihodil... zde jsou postupně tři linky a jeden bonus, jak se to ubíralo u mě.. já nejdříve NECHTĚL modovat jenom jsem měl úpravy ve stylu tuning (už jsem říkal, že tuning není přesně to, co moding? ) no a prostě lidi řekli, chce to něco víc... no a pak jsem to nakonec úplně dodrbal

1) bez laku, jen elektro úpravy, panel v 5,25" mechanice a "oči"
    http://www.overclocking.cz/4um/viewt...highlight=luke

2) tady se to začíná zvrhávat
    http://www.overclocking.cz/4um/viewt...ighlight=devil

3) no a tady už to chytá podobu + 2 neony
    http://www.overclocking.cz/4um/viewt...ighlight=devil

4) bonus
    http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=43341

no a co jsem Tim chtěl říct

1) udělat si reklamu

2) není špatné taky občas naslouchat ostatním
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

]
    Asi jo....
    ALE!!! já tam našel ty LEDky a zapomenutou záslepku do 3,5" šachty Takže modnuté to přece jen je..

(ps: to jsem tak měl kdysi taky, na jednom PC, disk vidět v díře)
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Senior Member Avatar uživatele DOT
    Věk
    39
    Vliv
    295

Standardní

no popravde zatim to je priserny. na ty seriove bocnice sweex uz jsem alergickej resp. sem alergickej na lidi co si to koupi a rikaj tomu casemode .
    <III>
    C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
    IBM ThinkPad T60p
    olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36

Member Avatar uživatele Unz
    Věk
    38
    Vliv
    277

Standardní

hehe Casemod ? Ješte na tom zapracuj

Senior Member mince Avatar uživatele a_WerOOn
    Vliv
    272

Standardní

no tak lidi.. tak je to zrejme jeho prvopocatek..

on se polepsi..ze jo..?

Intel Core Duo 1800Mhz- OC-3000Mhz, 2GB ram 800Mhz, HDD160 Sata II
    | CANON A510 | Nokia N70+512MB MMC|

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

Jasně to jsou takový ty první krůčky,mě taky ze začátku bylo proti srsti jenom do casu vyvrtat díru,ale ted si vesele hraju s flexou

A hlavně každej nemá doma tolik vybavení a dílnu kde to modovat,co když je to kluk kterej bydlí v paneláku to pak asi neni dobrý řezat a brousti každej den plech v pokoji
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Citace Původně odeslal globalkiller
    A hlavně každej nemá doma tolik vybavení a dílnu kde to modovat,co když je to kluk kterej bydlí v paneláku to pak asi neni dobrý řezat a brousti každej den plech v pokoji
    jj, ja taky bydlim v panelaku a asi sousedum nebylo moc prijemny, kdyz sem cely odpoledne blbnul s primocarou pilou, vrtackou a karboflexkou...
    bohuzel, zadnou dilnu nemame, tak sem to musel nekde udelat

2Hardman: neboj se a poradne se do toho opri kazdej nejak zacinal
    AMD X2 BE-2350 EE passive cooling | 2x1Gb A-Data DDR800 Extreme Edition | Asus M2A-VM
    Ati Radeon HD4670 fanless| WD10EVCS | DVDRW | Seasonic S12-II 430W | packed in Antec solo
    KonicaMinolta Dynax 5D + Minolta 18-70/3,5-5,6 + Minolta 75-300/4,5-5,6 + Minolta Maxxum 50/1,7

Standardní

jo každej nějak začínal jenže on ani nezačal

Standardní

Citace Původně odeslal sebad
    nezačal to si snad děláš srnadu ne ty tu máš někde fotky tunningu, pise ti vo nich nekdo, ze to neni tuning? Na tomhle foru uz je fakt hodne hodne neprijemnych lidi a to me fakt mrzi¨

P.S. Avatar typu budte hodni na zdejsi lamy, no je to originalni ale kdyz to nad tim zacnete uvazovat tak zjistite ze to muze napadnout jen cloveka s ,,trosku" jinym myslenim
    Pašák erda.

Member
    Vliv
    276

Standardní Re: PROMINTE za trapnej modding

Samozdrejme, že modovat ma cenu, sice tvuj mod je velice jednoduchy,ale jsou to zacatky (alespon doufam), konecny vysledek muze vypadat uplne jinak. Osobne mi to pripada spise jako modifikace funkcnosti nez casemod v pravem slovasmyslu. Preci jen pravy casemod by mel byt videt na prvni pohled a prece jen to by to nelelo byt pojato jako najdi pět rozdilu proti standartni case
    Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,2045MB DDR400 (2-3-3-7),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    Citace Původně odeslal sebad
    nezačal to si snad děláš srnadu ne ty tu máš někde fotky tunningu, pise ti vo nich nekdo, ze to neni tuning? Na tomhle foru uz je fakt hodne hodne neprijemnych lidi a to me fakt mrzi¨

P.S. Avatar typu budte hodni na zdejsi lamy, no je to originalni ale kdyz to nad tim zacnete uvazovat tak zjistite ze to muze napadnout jen cloveka s ,,trosku" jinym myslenim
    ne já sem to myslel tak,že klidně ten mod může bejt třeba nepodařenej(každej má jinej vkus). nikdo ti na to nic neřekne ale nesmíš se bát do toho "říznout" prostě musíš nějak začít.je jasný že poprvý to třeba nebude nic moc ale aspoň získáš zkušenosti pro příště a ten další už bude úplně o něčem jiným

Standardní

tak to sme dva protoze uplne stejna skrin se dakoupit u nas v Lume
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání