Citace Původně odeslal Raydowe
Mam tu istu kartu. A tiez nejde moc taktit. Tato karta ma skveli vykon ale taktit ju moc nepretaktis, dali tam dooooost rychle pamate, takze ked im vykuris, dost rychlo sa prehrievaju. kdesi bol na nete Test, tiez z nej moc nevymackli. Mam sice v case tiez dost horko, ale ked to riadne prevzdusnis, o moc si tiez nepomozes. Musel by si ju brutalne chladit. karta je skvela, ale je stavana tak, aby podala max vykon bez OC. Pokial viem, nikdo nema tolko bodov v 3d marku 01 ako mam ja na takejto zostave. V porovnavani som bol na neviem akom mieste, ale viem ze vsade okolo mna boli pretaktovane R9700 pro, len ja som si na tom svojom miestecku sedel bez OC. ) A OC je ani nedoporucujem. ten ventilatorek na nej sa rychlo zaprasi a zasekne. Mozno ze to bol iba moj pripad, ze som mal proste iba smolu, ale je fakt, ze keby som ju mal v tedy pretaktovanu, tak uz mam asi po nej. (pri default sa rozsypaval obraz) viac na www.profiweb.host.sk je tam foto ako som to upravil ale este som to neskusal OC
¨

Já měl nějak kolem 15500 bez taktování kdysi mojí Hercules R9700Pro a po přetaktování 18100