to Darth Maul - vis ono je proste tezky se nejak vyjadrit o tom co by mel ten fotak plnit no .. ale pochopil jsem z toho ze mi bude stacit a to jsem rad .. protoze to ma tak nejak slouzit jak pro domaci pouziti - tak i ktomu ze si ho vezmu na nejakou akci a budu s tim fotit moje lidi pri reportazich - takze to prave neni uplne jednoznacny - co ale vim jiste je ze z toho budu delat maly fotky ... tak 9*13 a mozna o neco vetsi ... takze proto sem si myslel ze 3Mpix by byl to pravy orechovy - coz jsi mi potvrdil a jsem rad ...

akorad nevim co myslis tim konzervativni - jako ze je zastaralej nebo co ? ja sem zase cetl tady nekde ve vedlejsim tredu ze rada c-7** ma nejaky problemy s barevnou korekci ? ... jo a taky by me docela zajimala spotreba baterek a takovy ty kravinky ...?
- propste to musi vydrzet treba celej den ... takze nejaky nabijeci baterky 2000mAh ci tak nejak ??
- jo a taky by me zajimalo na co to foti - SD nebo XD ?? pac SD se docela blbe ( prej ) zhanej .. ?

- jinak diky za tip kde to koupit ...

- no a nakonec ... veliky dik ze se me venujes - pac ja sem v oblasti foto fakt neznalej ... ( a hlavne ze nezastavas to stanovisko ze kameramani a fotografove se nesnasej )

PS - tedko sem koukal ze v CC ho maj za 12500,- s dani ale v tom zasilkovem obchode ho maj o talir drazsi - je to mozny ?? nebo tam maj stary ceny ?