1.No asi takto myslím že si žena ale do kompou sa na ženu noc dobre vyznáš a píšeš ako muž pýtam sa len preto že si mal v popise napišané komp meho kluka.Takže asi tak

2.K môjmu nákupnému problem.Chcem si vybrať to najlebšie.Preto som chcel aj vyjadrenie diskusie od ati aj od nvidie.Takže už žiadne stránky robiť nebudem

3.Stav je asi takíto chcem kúpiť ku grafike aj ramky takže buď INNO3D FX 5700 a 256MB RAM DDR PC333 alebo ten RADEON 9600 a APACER 512MB RAM DDR.
4.Ano počul som že na celkom slušnej zostave sekal POSTAL 2 myslím tam bola grafika ATI 9700.No ale myslím to na také dobre hry ako sú CALL OF DUTY atd... A to by malo isť v pohode s obidvoma grafikami.Takže asi tak

5.Ktomu prociku viem že to je šit ale v tejto dobe neriešiteľná situácia lebo treba vymeniť pameťe tie sa chystám vymeniť teraz,potom procik nove P4 stoji okolo 7000Sk a je to len 1.8 takže tom neprichádza v úvahu a samozrejme ani žiadny CALERON.Takže ostáva iba AMD napr.2000+ ktoré stoji 3000Sk a ktomu aj dosku napr.MSI DELTU s KT 600.Takže ivesticia aj z grafikou by bola okolo 15000Sk.A môj plán je taký teraz kúpiť grafiku a pameťe a potom už ostane iba procik a doska v hodnote 8000SK ak sa podary tak ten procik by mal byť niekedy v máji takže to do vtedy to vydržim.Takže asi tak

Ale fakt úroveň dnesnich 3D hier je až úžasná nie sú to len sprosté strielačky ale človek sa môže vžiť do doby v ktorej nežil a určíte sa do tej doby lepšie vžije ako napríklad z filmov alebo fotiek.Napriklad ja som sa do takéhoto obdobia krásne vžil v hre MAFIA ktorá bola fakt úžasná a ktorá ma až uniesla do tej doby.Potom napr.CALL OF DUTY kde bolo až užasne za vžiť do obdobia 2.SV vojny prosne dneskajšie hry niesu iba o strieľaní neakych príšer napr.SERIUS SAM ale aj o použeny o vžiťi sa do toho obdabia.Prosťe jedným slovom 3D hry su jednoducho užasne a budú ešte užasnejšie.Takže asi tak :wink :