commader: dik za info, kazda rada je dobra, ja len, ze teraz ficim na 20" crt (18,9") tak som nechcel ist velmi na mensiu uhlopriecku
neviem kolko presne od toho budem sediet ale teraz mi zabera monitor do polovice stola a to cely zadok crt trci zo stola von takze lcd bude asi tak o 30 cm dalej ako je teraz crt, takze by to malo byt ok
ze je to mazly... to myslis, ze vidno motion blur? to ma velmi zaujima, dufal som, ze uz to ako tak eliminovali
Nicx: tiez diky za tip, to je uz trochu moc, jednak to ma native 1600x1200 co uz moja zostava az tak nestiha (zvlast ked si zapnem fsaa a af), ked to nastavim na takych 1024x768 tak neviem ako by to vyzeralo, cena je u nas v jednom obchode cca 61500 skk, co je uz aspon 2000 nad mojim maximom co chcem do toho vrazit
Predstavujem si to tak, ze teraz mi vsetko ide ako tak na 1280x1024 alebo 1024x768 ci uz s fsaa a af alebo bez. Neskor ked upgradnem pc tak to bude asi stihat v tom istom rozliseni ale snad na plno fsaa a af takze native 1280x1024 by malo na par rokov stacit.
Prasknem do nejakej velmi dobrej 17"... takze hor sa do prehladavania fora, kedze o 17" LCD je tu toho asi dost. To ale neznamena, ze mi nemozete poslat priame tipy na spickove LCD priamo sem.

Odpověď s citací