Tak mam doma tie technics 800ky a nejak sa mi zda zvuk horsi ako u Koss Sporta pro.Konkretne hlas(to su tusim stredy??) je taky viac v pozadi, ale niesom ziadny velky odbornik, mozno ze to tak ma byt a kossy to mali prepalene.
edit:Par postrehov k sluchatkam technics rp f800.Dnes som ich totiz odniesol naspat do shopu a bol som stastny ako blcha ze mi ich vymenili naspat za KOSS Sporta pro.Nechcem oponovat glassmanovy alebo deeovy ktory porovnaval tieto luchadla s ksc 35...,ale.
Neviem ci sa ku mne dostala ina verzia(podla udajov na krabici nie), ale po tom co som ich cely den pocuval bol som zhrozeny.Totizto u tychto sluchadiel absoutne chyba stredne pasmo, takze hlavne hlas je absoutne nezrozumitelny a je utlmeny akoby prichadzal z nejakeho hrnca.Hral som sa aj s EQ ale nepomohlo.U sporta pro je hlas krasne v popredi a je rozmet kazde slovko.Napriklad som pocuval Sugarbabes-angels with dirty faces,U2 - all that u cant leave behind, Alicia keys - songs in a minor a kopu dalsich, s technicsami nebolo nic poriadne rozumet co spievaju a este sa k tomu vsetky tie frekvencie nejak zhlukli do jedneho chumelca takze zvuk bol priam uchu odpudivy.A este jedna vec, s technicsami som mal pocit akoby zvuk prichadzal odnikial, zatial co so sportami ma clovek pocit ze zvuk ho obkolesuje zo vsetkych stran a hlasy je pocut priamo v strede hlavy.
Resumé:neviem ci boli tie rp800ky nejake chybne(myslim ze urcite nie), ale tieto sluchadla naozaj nikomu neodporucam.Niesu hodne ani deraveho grosa, ked sa za rovnaku cenu daju kupit Koss sporta pro.

Odpověď s citací