Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 38 z 38

Téma: problémek TV Out

Standardní

Tak tak.To je dobrej návod.
    Zkoušet to spojovat bude asi nejlepší.Ale pokud máš nějaký video,či něco jiného,tak to jenom skus,jestli to není tou Tv....
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní

Mám podobný problém měl jsem GeForce 2 MX 400 s TV out cinch,dal jsem FX 5600 XT,ta má výstup pouze s-video,ke kartě je redukce na cinch ale na ni TV nereaguje.Je to tou redukcí,co s ní mám udělat,aby to jelo?

Standardní

přesně tohle jsem řešil, a nic. dokonce jsem investoval do scart s s-video výstupem, a s-video kabelem, stalo to cely 270 a nic, opet cernobily, tak jsem to nechal bejt a cumim na 15'' monitor misto na 55cm uhlopricku tv

Senior Member mince
    Vliv
    300

Standardní

Citace Původně odeslal Geralt10
    přesně tohle jsem řešil, a nic. dokonce jsem investoval do scart s s-video výstupem, a s-video kabelem, stalo to cely 270 a nic, opet cernobily, tak jsem to nechal bejt a cumim na 15'' monitor misto na 55cm uhlopricku tv
    Takže jsi zkoušel to schéma, co jsem nahodil I s tím vypínačem Měl jsi to dobře zapojené
    Zkus se obrátit na toho borce z toho linku, co to psal. Je na elektro dost kapacita
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Zkoušel jsem Cinch->Scart koupeny kabel a S-Video->Scart zbastlenej podle schématu http://delta4.webpark.cz/tvout.htm, obojí běží černobíle Holt když je TV na pikaču, tak kabely nic nevyřeší.
    Takže bacha na TV značky Votra !
    Tesla je supr
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Standardní

no, a taky bycha na teslu a phillips a sony, protoze to jde cernobile na vsech trech.... tady bych chybku nevidel, myslim, ze je to v karte, asi chce jine nastaveni. FX5600

Senior Member mince
    Vliv
    300

Standardní

Zkoušel si ten TV tool
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

samo, stejný výsledek, zase úspěšně černobílý obraz... ještě zkusím zničit scart za 280 a nějak to přepájet podle nákresu, co jsem tu někde viděl, s tím vypínačem. Stejně je mi k prdu

Standardní

podívejte se, jestli je televize přeplá na správnej formát vstupu

já mam starou televizi telefunken, má vzádu jeden skárt, kterej slouží jako vstup i výstup, ve skartu mam redukci, kam můžu strčit jak s-video (separovanej) kabel, tak cinčovej (kompozitní), televize umí přijímat na skártu tři typy signálů (s-video, kompozit, RGB) - v menu televize pak musim nastavit, o jakej signál se jedná, jinak se mi to zobrazí blbě a černobíle
    Když už opravdu nevíš jak dál, přečti si návod! Né vždy to ale pomůže!
    Epox 8RDA+, AMD Thoroughbred 2GHz + 1GB DDR @ 200FSB, Hercules FDX 8500LE 250/250
    Nikon D70, Sigma 10-20, Nikkor 18-70, Nikkor 50/1.8, Nikon SB-600, IR filter

Standardní asi ne

stará Tesla tohle nemá, krom toho jsem to zkoušel nastavit na nové Sony, a taky nic. zkusím udělat tu redukci na cinch s tím přepínačem

Standardní Mam podobny problem

Karta MSI Gf4 MX440 ma dva vystupy S video a cinch , kdyz zapojim kabel S video Scart tak jedu cernibile, kdyz zapojim cinch scart tak jedu barevne, samozrejme s prislusnym zapojeni mënim i nastaveni vystupu v softu nwiew, ale radsi bych jel pres Svideo melo by byt kvalitnejsi co s tim ?

Standardní

myssak: umí tvoje televize přijímat s-video? jestli ne, tak ti to přes s-video kabel připojenej do skartu pojede černobíle, jestli jo, tak si přepni v menu televize formát vstupu - jestli ti to jede v pohodě přes cinč tak to neřeš, kup si kvalitní cinčovej stíněnej kabel, rozdíl neni skoro žádnej!

né každá televize umí s-video vstup
    a když to umí, tak má obvykle s-video vstup ve formě samostatného s-video 4-pin konektoru, nicméně může přijímat s-video signál i na scart vstupu (pak se použije se redukce scart/s-video)

jinak na převod s-video (Y/C) na kompozitní (CVBS) je nejlepší použít tohle: http://www.mk-electronic.cz/index.ph...=7&perpageis=5
    ale nechápu proč, když vaše grafárny umí pouštět ven jak s-video tak kompozit
    Když už opravdu nevíš jak dál, přečti si návod! Né vždy to ale pomůže!
    Epox 8RDA+, AMD Thoroughbred 2GHz + 1GB DDR @ 200FSB, Hercules FDX 8500LE 250/250
    Nikon D70, Sigma 10-20, Nikkor 18-70, Nikkor 50/1.8, Nikon SB-600, IR filter

Senior Member Avatar uživatele Valhalla
    Věk
    37
    Vliv
    279

Standardní

Sice je to uz delsi doba, ale tohle se mi tedka stane taky,
    S-Video, Redukce S-Video x SCART, TV stara hodne dlouho, myslim si , ze v TV to neni, zkousel jsem to pres DVD player(S-Video OUT) a nabehlo to barevne, ale z PC se to rozjede jen v ČB
    EDIT : Tak je to nejspis v grafuli - jede to i prez Bios a Load
    猿も木から落ちる。

MacBook White 2010, 5GB RAM, 250GB disk
    Yama-jii: Asus 6738RB (1,6GHz Dothan, 1GB+192MB RAM, 9100 IGP (64MB)
    mobility provided by HTC Wizard (T-mobile MDA Vario I version)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání