Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: SB Live - to sem nezral (problem)

Standardní SB Live - to sem nezral (problem)

Tak jsem si prave poridil tuto karticku a uz se to se.e. Vrazil sem ji do PC, XP. nasly novej HW, ale uz nevedely co to je. Tak jsem jim ukazal ze je to live a vsechno bylo ok. Zvuk sel SBlive fungoval. Vzal jsem tedy ten cca 25MB pack a chystal se nainstalovat... Spustil jsem to a napsalo mi to, ze to nemuze najit zadny SB na mym PC. Hral jsem si s tim pomerne dlouho, rozkuchal jsem ten pack, nacpal drivery z packu, ale jedine co funguje je diagnostika, ktera mi budto ukaze ze nemam HW, nebo ze mam, ale nemam mixer driver. Ozkousel jsem samozrejme i KX drivery - jelo to perfektne 5.1, ale absolutne neprehledne. Nejsem zadny sound guru a tak se ve vetsine veci ani nevyznam. Klidne bych si tam tyhle drivery i nechal, ale pry to neumi EAX.... No pokud jste docetli az sem tak diky. Co s timhle mam proboha delat? Jooo cisty, novy XP nepomahaj, dokonce jsem to cely preinstaloval, prestoze jsem neveril ze by to pomohlo. Uz nebudu dele zdrzovat, pokud mate nejaky spasny napad podelte se prosim...

Standardní

Pokud jsi to stahoval od Compaqu, tak po rozbaleni toho packu musis smazat soubor CTOem.cfg (pokud si dobre vzpominam-uz je to 1,5 roku), aby ty ovladace sly nainstalovat.
    Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB AData EE, Sapphire 4850

Standardní

Ne, ja to mam primo od Creativu a tam zadnej takove soubor neni.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání