Citace Původně odeslal Chihuri
Citace Původně odeslal Jafido
Pokud nechces aby byl vůbec slyset musís udelat bezvetrákový,zrovna na jednom jedu, je to predelaná 250W EC, Chladice jsem vymenil za velké pasivy z výkonových tranzistorů. Zatím se na nich drzí teplota 29 stupnů, ale to je zatím ho zatezuji jen 2 hodiny takze predpokladam ze za týden nepretrzitého provozu půjde teplota tak na 30-35 stupnů na pasivech. Zatezováno nepretrzite UD.

Jeste jedna rada, nekupuj do naproto tichoho PC fortrona, v 1 z 3 pripadu natrefís na zdroj kterému píská tlumivka, hnusný vysokofrekvencni zvuk, je tam sice zbytecna a můzes ji z klidem odpájet,ale nevím jak jsi na tom s elektrikou, napr kámos ji zalíval silikonem a taky to pomohlo.
Jinak nejlepsí na bezventilatorové upravy jsou noname zdroje,jelikoz kvůli cene je tam mene soucastek (hlavne ta tlumivka) a více prostoru pro chladice.
no mam doma 350W EC... ale nedrzi mi zrovna idealni napeti hlavne 12V a 3,3V vetev (cca 11,3-5V a 3,0V a to sem to mel jeste bez r9700...)

v PC by mel bejt slyset jenom CS2 na 1500 ot... (coz je celkem slusne tichy) ale ten zdroj mi dela bordel...
Protože v mým PC Fortrony nefungujou (zkoušel jsem 2 kusy - jeden se náhodně resetoval, druhej dával divný voltáže - na jiným PC běhá v pořádku ), tak jsem si koupil EC300X1 300W s 12 cm fanem a sestavu z mýho popisu to utáhne úplně v pohodě. Je úplně neslyšnej - tzn. že NENÍ slyšet