Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: pomala LANKA

Standardní pomala LANKA

mam takovej problem. mame spojene dva poce krizenym kablikem...mam nasdilene data...ale prenos je pomalej jak hrom..stahne 512b a pak se kousne...co s tim? SYSTEM W98...nevi nekdo co je spatne?...dik za odpoved

Standardní

tak tohle jsem mel taky - akorat na jednu stranu to slo v pohode a na druhou asi tak jak pises

bylo to spatnym zapojenim, takze si pro jistotu zkontroluj kabl

Standardní

Citace Původně odeslal -=Majkl=-
    tak tohle jsem mel taky - akorat na jednu stranu to slo v pohode a na druhou asi tak jak pises

bylo to spatnym zapojenim, takze si pro jistotu zkontroluj kabl
    myslis jako spatnym nacvaknutim konektoru??...nebo jako ze kablik je nekde procvaklej....to je pravda mozne ale potom by to snad nejelo vubec ne??...nebo jak to myslis ze mam zkontrolovat kabl??

Standardní

tak zajimave je ze pres switch to jede uplne v poho a kdyz to spojim naprimo krizenym kablem tak to jede uplne pomalu....co stim??...vazne nikdo nevi??

Standardní

Citace Původně odeslal Zdenda
    tak zajimave je ze pres switch to jede uplne v poho a kdyz to spojim naprimo krizenym kablem tak to jede uplne pomalu....co stim??...vazne nikdo nevi??
    Karty a switche maju protokol ktorym si dohodnu ci 10/100 half/full duplex. Ale medzi kartami to nemusi fugovat.
    Nastav vo vlastnostich sietovej karty natvrdo rychlost a half duplex a rychlost sa zvysi.

Standardní

Citace Původně odeslal fish
    Citace Původně odeslal Zdenda
    Karty a switche maju protokol ktorym si dohodnu ci 10/100 half/full duplex. Ale medzi kartami to nemusi fugovat.
    Nastav vo vlastnostich sietovej karty natvrdo rychlost a half duplex a rychlost sa zvysi.
    Ty jo tak tohle jsem taky zkousel a ani tuk...vazne to nezabralo...jeste nejakej napad??...prosim poradte

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Vyzkoušej jiný křížený kabel.
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

Hele, měl jsem stejnej problém na 80 M kabelu. No nakonec jsem to dal jen na 10mbit a jede to v pohodě. Před tím na 100 si to ani neškrtlo (skoro) fakt kabel byl na 99,99% dobrej, síťovky taky.
    IBM ThinkPad T40

Standardní

Citace Původně odeslal Ištván
    Hele, měl jsem stejnej problém na 80 M kabelu. No nakonec jsem to dal jen na 10mbit a jede to v pohodě. Před tím na 100 si to ani neškrtlo (skoro) fakt kabel byl na 99,99% dobrej, síťovky taky.

ty jo...zkousel jsem i half i full a nic....kde jsi presne co delal?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání