mam takovej problem. mame spojene dva poce krizenym kablikem...mam nasdilene data...ale prenos je pomalej jak hrom..stahne 512b a pak se kousne...co s tim? SYSTEM W98...nevi nekdo co je spatne?...dik za odpoved
mam takovej problem. mame spojene dva poce krizenym kablikem...mam nasdilene data...ale prenos je pomalej jak hrom..stahne 512b a pak se kousne...co s tim? SYSTEM W98...nevi nekdo co je spatne?...dik za odpoved
tak tohle jsem mel taky - akorat na jednu stranu to slo v pohode a na druhou asi tak jak pises
bylo to spatnym zapojenim, takze si pro jistotu zkontroluj kabl![]()
myslis jako spatnym nacvaknutim konektoru??...nebo jako ze kablik je nekde procvaklejPůvodně odeslal -=Majkl=-
....to je pravda mozne ale potom by to snad nejelo vubec ne??...nebo jak to myslis ze mam zkontrolovat kabl??
tak zajimave je ze pres switch to jede uplne v poho a kdyz to spojim naprimo krizenym kablem tak to jede uplne pomalu....co stim??...vazne nikdo nevi??
Karty a switche maju protokol ktorym si dohodnu ci 10/100 half/full duplex. Ale medzi kartami to nemusi fugovat.Původně odeslal Zdenda
Nastav vo vlastnostich sietovej karty natvrdo rychlost a half duplex a rychlost sa zvysi.
Ty jo tak tohle jsem taky zkousel a ani tuk...vazne to nezabralo...jeste nejakej napad??...prosim poradtePůvodně odeslal fish
Vyzkoušej jiný křížený kabel.
Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.
Hele, měl jsem stejnej problém na 80 M kabelu. No nakonec jsem to dal jen na 10mbit a jede to v pohodě. Před tím na 100 si to ani neškrtlo (skoro) fakt kabel byl na 99,99% dobrej, síťovky taky.
IBM ThinkPad T40
Původně odeslal Ištván
ty jo...zkousel jsem i half i full a nic....kde jsi presne co delal?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)