Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: PROBLEM S NASOBITELEM U DESKY K7N2 L

Standardní PROBLEM S NASOBITELEM U DESKY K7N2 L

Ahoj chtel jsem se zeptat zda nekdo zkousel taktovat na desce K7N2 L athlona 2200xp+, jedna se o to ze v biosu proste nemuzu najit kde se nastavuje nasobitel. A to neni vse kdyz jsem zvysil nastaveni FSB z 133MHZ na 166MHz system nabehl ale athlon se stale hlasi jako 2200xp+ a to jak pri startu tak ve Win2000xp, napada neko cim to muze byt predem diky za pripadne odpovedi

Standardní Dodatek

omluvam se moje sestava K7N2 L procesor Athlon xp+ 2200 (1,62V) pamet 512 333MHz, grafika GF FX5200128MB 128bit zdroj 300W

Standardní

radeji si precti FAQ

pouzivej funkci hledat

a procti si treba neco o OC na

http://pcarea.webz.cz/

a az potom se ptej...

Standardní

Tuto desku jsem před nedávnem prodával. Násobič má v biosu v pravém sloupci úplně nahoře(myslím, že tam je slovo freqention rating-tak nějak ) a tam se mění napájení AGP, pamětí, CPU a je tam i CPU rating... Jo a ještě si přepni hned nad nastavováním FSB- Auto na Manual. V biosu levý sloupec třetí položka od shora.

Já mám taky prosbu.. je to blbost, skoro stydím zeptat, ale jak zmenším a z tučním a obarvím písmo v podpisu..

Standardní Re: PROBLEM S NASOBITELEM U DESKY K7N2 L

Citace Původně odeslal perd
    Ahoj chtel jsem se zeptat zda nekdo zkousel taktovat na desce K7N2 L athlona 2200xp+, jedna se o to ze v biosu proste nemuzu najit kde se nastavuje nasobitel. A to neni vse kdyz jsem zvysil nastaveni FSB z 133MHZ na 166MHz system nabehl ale athlon se stale hlasi jako 2200xp+ a to jak pri startu tak ve Win2000xp, napada neko cim to muze byt predem diky za pripadne odpovedi
    Řekl bych že toto patří do sekce nVidia chipsetů.....
    Ale jinak to je ve Frequenci/Voltage control a je to položka CPU ratio,kde si vybereš z nabídky.Nejlepší nastavení je pro tebe asi freq 166 a násobič snížit,neboť ti pak ramky pojedou synchronně s FSB.Ty to pak přetaktuj násobičem.Ale asi budeš muset zvýšit napětí na CPU....
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní Nasibic K7N2 nenalezen

Ahoj diky vsem za rady ale v te rubrice v Biosu Frek.Volt. jsem kolonku cpu nasob. ani volitel napeti proste nenasel je to mozne?

Standardní

Dost nepravděpodobné,ale né nemožné.Dá se totiž upravit bios tak,aby se nezobrazovali některé položky v něm a to utilitou Modbin.Ale spíše ses přehlídnul.
    Kdyžtak tu teda vypiš názvy položek v tom Voltage menu..
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Standardní K7N2 oprava

Dival jsem se jeste jednou na vsechny udaje o desce a ten muj MB je levnejsi verzi K7N2 L ma totiz oznaceni K7N2 VB,nemuze to byt tim ta polozka ktera by umoznila menit nasobitel tam vazne neni

Standardní Re: PROBLEM S NASOBITELEM U DESKY K7N2 L

Citace Původně odeslal perd

RE:mam to samy co ty a uplne ten samy proubllem
    Hezky den preje Mani

Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Vliv
    283

Standardní

nemate nahodou microATX desku ? Protoze ji ma kamos a taky mu to nejde..

Proste nechapu, proc si kupujete MSI s nForce chipsetem Je to shit nad nejvetsi shity Ja bych se touto deskou vubec netrapil a okamzite bych ji prodal...
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

Standardní

Pokud nemáte v Biosu položku na změnu násobiče,tak mi pošlete Bios a já se na něj mrknu modbinem jestli tam neni zakázáno zobrazovat tuo nabídku.
    Věc se má tak,že Award vyrobí bios a ten si pak každej výrobce desky upraví podle svého a určité položky v menu prostě zakáže měnit,nebo i zobrazovat.

Posílat to můžete na xfantasy@seznam.cz

Nic neslibuji,ale pokud je to jenom zakázaný,tak to mohu povolit
    Intel Pentium D 805
    Leadtek FX 5700

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

A len taq nahodou to neptri do inej sekcie.MOVE
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání