Nemate niekto nejake skusenosti ohladne funkcnosti GIRDERU pod NTFS? Totiz ak mam NTFS tak GIRDER nie je schopny zapamatat si pridelene stavy. Ak mam FAT32 tak vsetko ide v pohode.
Dik, za kazdu radu.
IMHO: OS Windows XP, GIRDER (myslim) 3.29
Nemate niekto nejake skusenosti ohladne funkcnosti GIRDERU pod NTFS? Totiz ak mam NTFS tak GIRDER nie je schopny zapamatat si pridelene stavy. Ak mam FAT32 tak vsetko ide v pohode.
Dik, za kazdu radu.
IMHO: OS Windows XP, GIRDER (myslim) 3.29
Co s tim ma NTFS spolecne? To je jako ptat se "Proc to auto dneska sakra nestartuje kdyz jsem si vycistil zuby?"![]()
Ktery gml mas nastaveny jako automaticky importovany? Maximalne me napada ze nemas pravo zapisovat do adresare kde ukladas gmlka = nastavene gml se neulozi = ani se priste nenacte.
Jestli to uklidni ja mam taky NTFS a Girder mi jede v pohode.
Pouzivam svoje *.gml-ko. Ja mam hlavne problemy pri viacnasobnom prikaze a zadani jeho stavu (pri obycajnom prikaze no problem). Ulozenie a nasledne nacitanie prebehne OK. Problem nastane az pri pouziti DO=>prikaz prideleny viacnasobnemu prikazu, kde sa vsetky stavy rozhadzu. Je pre mna zahadou, ze ak mam FAT32 tak no problem.
Predpokladam, keby neboli prava v poriadku, tak mam problemy aj s "obycajnym" prikazom. NIE ?
No z vety
by jeden pochopil ze ti nefunguje zrejme nicTotiz ak mam NTFS tak GIRDER nie je schopny zapamatat si pridelene stavy
Jinak chapu to dobre ze pokud to gmlko ulozis a nactes z fat32 tak to jede ale pokud to ulozis a nactes z ntfs tak ne?
Ulozenie aj nacitanie prebehne v poriadku (z NTFS), len ked uz pouzijem prideleny kod na DO, tak sa stavy rozhadzu, ale len stavy vo viacnasobnych prikazoch.Jinak chapu to dobre ze pokud to gmlko ulozis a nactes z fat32 tak to jede ale pokud to ulozis a nactes z ntfs tak ne?
IMHO: Pridelene kody DO + ostatne si pamata bez problemov.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)