Neviem , kam to dať, ale asi sem. Chcel by som si z videa grabnúť video do compu, ale neviem ako na to. Mám Detonators 45.23 a stiahol som si DScaler. Je na to treba ešte niečo (iné programy, ovládače, prkotinky...)?
Grafiku mám GF 2 GTS
Neviem , kam to dať, ale asi sem. Chcel by som si z videa grabnúť video do compu, ale neviem ako na to. Mám Detonators 45.23 a stiahol som si DScaler. Je na to treba ešte niečo (iné programy, ovládače, prkotinky...)?
Grafiku mám GF 2 GTS
Predpokladám že máš TV In na tej Geforcke
DScaler nepoznám, ja grabujem video cez IUVcr, celkom good program, ide tam nastaviť skoro všetko a facha bezproblemovo...
C2D E6550 & Athlon X2@4200+ + FSC Loox N560 + Nokia E51 + Dell Latitude D630
Sony a700+bordel okolo
Takže na to, aby som grabol video mi satčia detonátory a nejaký ten grabovací program?
Nieee, potrebujes aby isiel kabel z videa do PC. No a na to potrebujes VIVO kartu, tj. taku na ktorej je TV-IN - aby ta karta vedela prijat obraz z videa...
3570K, 16G, x25-m, itx
xj40
No, nejak som predpokladal že ten TV-IN máš ak sa pýtaš
Inač ak nemáš takú grafku a chceš grabovať video, možeš si kupiť buď samostatnu kartu na grabovanie analog obrazu alebo nejaku TV kartu
C2D E6550 & Athlon X2@4200+ + FSC Loox N560 + Nokia E51 + Dell Latitude D630
Sony a700+bordel okolo
Ja som zasa predpokladal, že keď tam je TV-OUT, že sa cez neho dá aj nahrávať do PC![]()
Tak sa idem niekam zakopať
He he, to by bolo kebyze mozem na mojej Gf3Ti200 grabovat cez TV Out![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)