Zdravim
No po par reklamaciach na AOC uz neviem co mam robit tak som sa rozhodol napisat riaditelovy Sofosu. Tu ho mate a prosim vyjadrite sa vy čo si o tom myslite_?
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Zdravim VAS
Aj ked som sa zo všetkou svojou snahov snažil len dohodnut nic mi nevyslo. Ide o to ze som si 12.9.2003 kupil v jednej Košickej predajni Monitor AOC 9K+ vraj tie AOC su super a maju perfektnu zaruku. Mne sa na nestastie monitor pokazil na druhy den doma zacal dymit a obraz sa chcvel na vsetky strany a ked mi od vas volali vraveli ze monitor zaostrily a opravili vypinac ktory od zaciatku nefungoval. Ja som im na to povedal ze sa mi to stalo na novom kuse na druhy den odo dna kupy a chcem vymenu za novy kus. Ale akosi sa niekde stala chyba a vaši "servisaci" mi poslali "novy" kus ale ten kus bol novy len v slova zmysle bol to pouzivany kus ked som ho vybalil bol spinavy ale dali mi novy podstavec zabaleny aby som si myslel ze je novy. Aj ked som s obrazom bol na zaciatku celkom spokojny časom stracal na ostrosti a ja som sa ho rozhodol dat zaostriť čiže reklamovať. Citujem Veducu servisu "chyba monitora bola zapričinena zlym nastavenim jasu a kontrastu" a čo ja na to preboha: robim s PC viac ako 10 rokov a taku blbost som este nepocul ze rozmazany je preto ze mal zle nastaveny kontrast a jas a to mi povie veduca servisu čo je to prosim Vas za VEDUCA ked nema o tovare ktory reklamuje ani sajn - to bolo v Decembri. Ked mi monitor dorazil domov mal sice nastaveny JAS na 50 a kontrast na 100 ale s ostrostou nikto nic nerobil bol stale rozostreny urcite ho mate na sklade seria: F9SG38C049714 skuste si nastavit jas na 80 a kontrast na 100 (pri tom nastaveni bolo vidno uplne rozmazanie ) a precitajte mi aspon jedno pismenko, neprečitate nic prečo _? Lebo je to rozostrene. Tak som ho poslal na reklamaciu spät. Dnes je 18.1.2004 a ja mam doma "Novy" kus na ktorom som si všimol zopar škrabancov a hlavne strašny obraz z hroznou geometriou krora sa neda nastavit lebo ked sa ju snazite nastavit tak sa Vam zhoršuje na inej strane obrazovky. To je ten Novy kus ktory som pouzival asi cca 10 min a zabalil som ho (aj ked v menu mal napisane cas pouzivania 235Hours - podla mna fakt novy kus, este zopar reklamacii a bude to mozno 50 hours) spet do krabice. Ako je možne ze vydate niekomu použivanu vec? Nehovoriac o tom ze monitor uz niekto pouzival trapi ma hlavne to ze mate tu drzost a spravit to človeku pri tretej reklamacii dat mu znovu stary pouzivany kus a hlavne s chybami obrazu. Asi Vam nedošlo že ja som monitor nekupil v Bazare ale kupil som ho uplne novy za 8000SK .Posielam reklamačny protokol aj na reklamačne.
Čakam na vašu odpoveď
P.S. Ked som kontaktoval Košicku firmu od ktorej som monitor kupoval odvolavala sa na Vas čize Sofos s.r.o že Vy ste autorizovaný servis a mam trvat na nastaveni obrazu pripadne vymene za novy kus, ale Vy to robite asi formou že to niekto reklamuje a Vy mu vydate ten kus ktory uz niekto reklamoval vazne super vymyslene. Neostava mi nič ine len kontaktovať Slovensku obchodnu inšpekciu ohladom reklamacii .
V prilohe posielam Servisne vypisy z Vašho reklamačneho s presnymi chybami posledneho kusu ktory mam doma od 16.1.2004 a dnes je 18.1.2004 a ma najazdene 225 hodin hmm ako to?
s POZDRAVOM RADO
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////