dostal sem nápad dát do casu zrcadýlko aby se víc odrážela katoda šlo by to nějak udělat?
dostal sem nápad dát do casu zrcadýlko aby se víc odrážela katoda šlo by to nějak udělat?
já ho budu dávat na dno, místo té fólie, co jsem plánoval... už by mělo být aji nařezané
DECENT II EXTREME
---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu
na dno to bude krutý asi to udělám takyPůvodně odeslal Luke_chiptuning
![]()
prodava se i tapeta co imituje zrcadlo , mozna by to stacilo a bylo by to praktictejsi .
<III>
C2Q@2,33Ghz | gigabyte G33 | 4x1GB GeIL | geforce 460
IBM ThinkPad T60p
olympus e-300+zuiko1454+zuiko4015+tamrac adventure7+Qentis STCO-01+fl36
Kamarád včera přišel na zajímavou věc. Bude si stavět celej case z plexi a všechny stěny oblepí takovou fóliovou tapetou co na jednu stranu světlo propouští a na druhou vypadá jako zrcadlo. Tzn. udělá to tak, že katoda ze vnitř bude svítit, ale když se do vnitř podíváte s vypnutým osvětlením tak vždycky ta protější stěna a ostaní bude jako zrcadlo. Až to bude mít tak kdyžtak nahodím nějaký fotky.
tak tu tapetu asi beru zkusim jak to bude vypadatPůvodně odeslal DOT
![]()
A to je jen klasická stříbrná tapeta
Mohlo by to být dobrý polepit alobalem pak by se odráželo teplo od stěn![]()
Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0
myslim ze uz to niekto vymyslel ..
http://www.bit-tech.net/article/63/7
| intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
| samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
| seasonic S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
| “The future is already here—it is just unevenly distributed.”
To s tím zrcadel mě takyl napadlo ale bojím se aby se nerozbilo jinak ten efekt odrážejících se kabelů a uv katod musí bejt skvělej. Táta dělá reklamy ze samolepících folií tak to zkusím s tou folií. Není přesně rovná tak to bude dělat efekty.
Teď není žádné PC.
právě, že já to chci mít schválně na dně PC a mám tam nějaké výstupky a ostatní borčus, takže zrcadlo má 100% jistotu, že bude mít rovný povrch, navíc bude stále studené - nevím PROČ BY SE NALEPENÉ oboustrannou lepící páskou NA DNĚ PC MĚLO ROZBÍT ?Původně odeslal DOT
![]()
DECENT II EXTREME
---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu
Hele co to nastrkal do těch nožičekto je ustříhlej el-wire
http://www.bit-tech.net/article/63/11
EDIT: Hmmm ta indikace HDD je maserská![]()
Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0
me uz napadlo zrcadlo kdysi davno a chtel jsem si udelat vsechny steny case ze zrcadla+ ze skla, ale pak jsem to zavrhl, protoze by to hodne vazilo a navic bylo hodne zranitelne...Myslite, ze se dela nejake zrcadlove plexi?
Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...
No zrcadlové asi ne,ale můžeš použít tu lepící tapetu nebo nastříkat stříbřenkouPůvodně odeslal gregorius
![]()
to jsem prave nechtel, protoze se sklem se da kourit, kdezto kdyz neco striknu, tak tvar zustane furt stejnej... :/Původně odeslal globalkiller
EDIT: ty vole! co jsem to napsal?!? jak jsem mohl napsat misto kouzlit kourit?!?!?Samozrejme jsem myslel, ze se sklem se da kouzlit
![]()
Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...
2 Jedla: aky ma význam si bednu z plexi celu polepit zrkadlovou foliou. keby som si ja robil plexi bednu ,tak by som to robil prave preto ,aby bolo vidiet dnu. a ta zrkadlova folia to znemoznuje.
on to myslel tak ze to zrcadlo by bylo zevnitr->tj dovnitr bys videl,ale protejsi stena by vypadal jako zrcadlo,kapisto?Původně odeslal Robot82
![]()
https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla
Ja myslim, ze fektnejsi by to bylo prave naopak. Protoze potom kdyby vevnitr neco svitilo, tak by paprsky prochazely ven, ale pokud by ses podival, "co" sviti, tak by tam byl je odraz vnejsku - obzvlast v noci by to mohl vypadat genialne, kolem casu by se vytvarela takova "korona" a samotnej case by byl cernej. Skoro si to ani nedokazu predstavitPůvodně odeslal Wolferine
![]()
Myšlení zkresluje realitu.
aha. no ja som s tou foliou nikdy nerobil ,nevedel som ze je az tak priesvitna![]()
tak pre tych ktori nepochopili >>TU<<
| intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
| samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
Asi mám na mysli něco jinýho. Zkus ji teda otočit. A když vevnitř rozvítíš tak to bude krásně zářit. Ale zvenku dovnitř se nedostane rušivý světlo.Původně odeslal Robot82
existuje folia, ktora funguje proste tak, ze z jednej strany je zrkadlova, a z druhej strany je priehladna ... ked to date zrkadlovou stranou von a prisvitnou dovnutra, tak do case nebude videt, ale ked v nom zaznete, tak tam vidiet bude a svetlo bude svietit von .... ej to presne to iste ako zrkadlove folie na okna na autach ...
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)