Čau, lidi, no asi sem fakt natvrdleja a s dlouhým vedení (nepopírám, že někdy nejsem), ale teď jste museli zmást plno začátečníku, který čtou tuhle diskuzi. Takhle jsem si to vyložil já.
Rainbow: make unistall mi nefunguje
wong: kdyz das make clean, tak to funguje. -myslím že, myslí že bude fungovat ten unistall
Dominator: Takže stačí make clean a potom ještě make uninstall? Nebo jenom make clean?
wong: co si o tom mam myslet , chtel sem to smazat, ale necham to tady at to kazdej vidi.... -nevím vůbec na co narážíš, jenom mi to z toho nebylo moc jasný
Gargamel: Ne, musis dat make dep, make uninstall a nakonec nezapomen kód:
cd / && rm -Rf . - a tady to další zase popírá, když říká že mám udělat tohle.
= každej říká něco jinýho a pomalu nevím jestli to není prde.l? JEDINE SLUSNE VYSVETLENI JE ZE JSOU 2 ZPUSOBY? Prosil bych tedy o vysvětlení. (a taky wonga o vysvětlení co tím myslel, vím že se mnou nemá moc dobré vztahy, kvůli mým blbým dotazům asi před 1 měsícem, A ZA TO SE MOC OMLOUVÁM! Tehdá jsem si myslel, že si Lin osahám jako Win a jen na pár věcí se zeptám, ale dnes už vím, že tudy cesta nevede. Takže děkuji všem co se ještě udrželi a nemají nervy na dranc, jako wong (promiň, to neber jako urážku, nikoho nechci napadat, ani vyvolávat konflikty. MOc děkuji. D Škoda