Tak jsem tam zasel, a rekli mi, ze reklamace bude vyrizena stylem "oprava vymenou". Tak jim rikam, co ze tam opravili, a oni na to ze nic, ze to se neopravuje. Tak mu rikam, proc tedy rika oprava, a on na to, ze to neni oprava, ale oprava vymenou. Tak mu rikam, ze tam porad slysim to slovo oprava, a kdyz mi tedy na jednu stranu rika, ze to neopravuje, a na druhou stranu porad rika slovo oprava, tak si trochu protireci. Na to mi rekl,ze je mo to jedno (zda se mi, ze je jim v te monime vsechno jedno) ze takhle to tady delaji, a nijak jinak to delat nebudou.
Protoze uz jsem se pred tim bavil s vedoucim pobocky telefonicky, tak jsem s nim nechtel mluvit, protoze by to stejne nikam nevedlo.
Volal jsem tedy zname pravnicce, a ta mi rekla, ze si mysli, ze kdyby se mi ta vec pokazila, a ja to chtel reklamovat (v podle me nove 2 lete zarucni dobe, ale monima to neprijme do reklamace, protoze mi to "opravili, a ne vymenili", a reklamacni doba tudiz dobehla ta stara ) a dat na COI, tak mam velkou sanci na kladny posudek z jeji strany (protoze defacto to byla vymena veci), a ten pak muzu pouzit v soudnim rizeni, ktere bych asi vyhral.
Vtip je v tom, ze bych se soudil o vec, ktera ma hodnotu kolem 1000 Kc, a soudni rizeni by asi stalo daleko vice![]()