Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Nízký a přitom výkonný chladič?

Standardní Nízký a přitom výkonný chladič?

Čau, ještě mám jeden problém. Chci si koupit nového Durona 1400 a k němu chladič. Ovšem problém je v tom, že mám v bedně zdroj nastojato a k procesoru je tam maximálně 7,5 cm místa! Nejlepší by bylo asi koupit novou bednu, no ale pokud by to šlo nějak udělat s touhle, byl bych moc rád. Řešením by mohl být tunel k CPU, to bych rád zkusil. Ale nejdřív bych potřeboval vědět, jestli vůbec takový chaldič existuje:
    1. výška max 5 cm
    2.dobrý výkon
    3. ne moc vysoká cena (ne víc než 500Kč?)
    Není to blbost? Budu moc rád za jakoukoliv radu.
    Díky Honza

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

cau, jestli chces opravdu nizkej chladic tak AC slim (dela se i s autoregulaci otacek)
    jinak se neboj, ze se ti do case nevejde cokoli jinyho. jsem ve stejny situaci a chladim V7. takze tam das i mnoho jinych chladicu.
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Standardní

Citace Původně odeslal daso
    cau, jestli chces opravdu nizkej chladic tak AC slim (dela se i s autoregulaci otacek)
    To je dost dobrý, ten Arctic Cooling... Díky! Má ještě někdo zkušenosti s nějakým "slimem"?
    Honza

Standardní

vetsina ostatnich slimu nechladi dobre ale dle zkusenosti s ac slimem tak muzes i trochu taktovat a vse v poho
    HRABE MI

Standardní Re: Nízký a přitom výkonný chladič? = Slim Silent Pro

Citace Původně odeslal HonzaRez
    Čau, ještě mám jeden problém. Chci si koupit nového Durona 1400 a k němu chladič. Ovšem problém je v tom, že mám v bedně zdroj nastojato a k procesoru je tam maximálně 7,5 cm místa! Nejlepší by bylo asi koupit novou bednu, no ale pokud by to šlo nějak udělat s touhle, byl bych moc rád. Řešením by mohl být tunel k CPU, to bych rád zkusil. Ale nejdřív bych potřeboval vědět, jestli vůbec takový chaldič existuje:
    1. výška max 5 cm
    2.dobrý výkon
    Díky Honza
    napiš si na cash@post.cz ( info@tichepc.cz )o AC slim verze - myslím, že šla dokonce dolů cena , měl bys ho pořídit okolo 300 Kč

Standardní

Mam Slim Silent Pro TC a jsem maximálně spokojen.Je hodně tichej.Vlastně sem přišel na to že je nehlučnej
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní Re: Nízký a přitom výkonný chladič?

1. výška max 5 cm
    2.dobrý výkon
    Díky Honza
    A preco najprv neodmontujs zdroj ktory ti zavadzia a nedas ho pod HDD v pravo dole!!!!

Tam ziskas kopu priesoru a teplota pojde dole!!!
    • C2D® E8500 @4,0 - 8x500 Vcore 1,28/ Noctua NH-U 9 1x9 FAN 6V 38°C/44°C / GigabyteP35-DS3R/Patriot 2x2024 800@1000Mhz /
    • MSI GeForce GTX 280 1GB /Western Digital 640GB AALS 7200.10 SATA 32MB/SB Audigy 2 ZS/DVD-RW SonyNec AD7170A /
    • Tsunami 3x12 FAN 6V/ Corsair 650W /LG Flatron 22" L225WT DVI/Razer Diamondback PLASMA 1600dpi/

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    41
    Vliv
    275

Standardní

Nebo můžeš zdroj upravit a dát na tu stranu k CPU namontovat 120mm větrák co bude odsávat teplo od CPU ven a můžeš tam mít jen pasiv (třeba z nějakýho AC)
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

taky jsem mel driv tenhle problem a nakonec jsem koupil Falcon Rock II .Stoji asi 300 Kč a je podle me lepsi nez Slim silent
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Junior Member
    Vliv
    262

1. výška max 5 cm
    2.dobrý výkon
    Díky Honza
    JA mam taky malo mista asi jako ty a mam tam normalní Arctic cooling a mezi nim a zdrojem je asi 1cm místa a chladí to Athlona XP 2200+@(166*13,5)2600+ při hodinach hraní pod 48 C pok. teplota 21 C a mam zavřenej case.

Citace Původně odeslal tomsalieri
    1. výška max 5 cm
    2.dobrý výkon
    Díky Honza
    JA mam taky malo mista asi jako ty a mam tam normalní Arctic cooling a mezi nim a zdrojem je asi 1cm místa a chladí to Athlona XP 2200+@(166*13,5)2600+ při hodinach hraní pod 48 C pok. teplota 21 C a mam zavřenej case.
    AC slim je určen do mini desktopů, např. YANG , kde nad CPU je DVD mechanika a opravdu není místo. V Tvém případě bych asi šel do nové bedny, nebo i do starší, ale s horizontálně umístěným zdrojem . Pozor na tu skutečnost, že slim nejde montovat na desky výrobců, kteří nedoržují standarty na rozměry souč. okolo patice CPU . Většinou překáží kondenzátory a = !!!! slim je nepoužitelný !!!! ?)

Standardní

mno v testu pctuningu chladil ac slim stejne/lip nez ac coppersilent
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

Citace Původně odeslal globalkiller
    Nebo můžeš zdroj upravit a dát na tu stranu k CPU namontovat 120mm větrák co bude odsávat teplo od CPU ven a můžeš tam mít jen pasiv :idea: (třeba z nějakýho AC)

Standardní

Muzu jen doporucit AC Slim silent pro

Mel jsem ho na T-birdu v te same bedne co pises a pohoda pri uzavrene max 50 mel sem tc verzi Duron mam ted taky 1,4 hreje daleko mene a chladil by ti ho pri naprostym tichu

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání