Citace Původně odeslal _Tomas
Citace Původně odeslal SIBRU
Citace Původně odeslal Arius
Zdrawicko pani (a dami)

Mam Celer 500MHz (Medocino) Socet 370 ide na 67x7.5... Doska je straaasne na <> chipset SiS 630 Na doske sa da prehodit jumper na 100x7.5 ale bojim sa ze to ten procak nerozdycha... V Biose som to nenasiel, viem ze z toho moc nedostanem ale chcem aspon trochu nech si mozem povedat ze robim aj OC a ne iba case modding Neslo by to dakym softom alebo nefiem...
Toho Jumperu na desce bych se nebál. Pokud tam najdeš ještě aj něco na zvýšení voltáže, tak to musí jet aj kdyby nechtělo. A když ne, tak už Ti nezbyde nic jinýho než ten soft.
videls nekdy mendocino jet na 600Mhz a vys??ja teda v zivote ne a kdyz jak pise chce zkusit 7,5x100 tak vsadim kilo, ze mu to na 100% nepojede. Tipuju taky tak max tech 83fsb
Kdyz jsem hledal na netu strop svyho celera, nasel jsem, ze ho nekdo ma na 433@728 . Mel u toho mensi vanu plnou vody a v tom nahazeny kousky ledu. Ale to je fakt vyjimka. Myslim, ze 83FSB nedostane, kdyz nebude menit napeti. Mimochodem to by se mi taky hodil navod na zadratovani PPGA Celera.