Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: vypinanie disku

Standardní vypinanie disku

Zdravim ludia.
    Mam takyto problem so 40 imb diskom. Z nicoho nic sa mi resetne system (winxp), nasledne pocujem akoby sa ten disk znova rozbiehal. Urcite to neni zly kontakt na napajani uz som tam dal relativne novu rozdvojku...
    Este ho testnem softom od ibm ale uvital by som aj vase skusenosti co s tym.
    Diky.

Standardní

No disk se rozbiha po kazdym restartu to je naprosto normalni pokud se ti restartuje pocitac sam od sebe tak to muze mit 1000 + 1 pricinu a jak si prisel na to ze je to tim diskem? Zkousel si ho v jinym kompu?
    DELL XPS 1330

Standardní

Citace Původně odeslal archaon
    No disk se rozbiha po kazdym restartu to je naprosto normalni pokud se ti restartuje pocitac sam od sebe tak to muze mit 1000 + 1 pricinu a jak si prisel na to ze je to tim diskem? Zkousel si ho v jinym kompu?
    Ako som na to prisiel? Jednoducho poznam ked sa zapina IBMko a ked sa zapina napr. MAXTOR No a ten zvuk neni taky ako ked sa bezne to ibmko zapina alebo vypina, je o dost hlucnejsi. Taktiez sa rapidne znizila rychlost pri kopirovani z tohoto ibmka na moj druhy disk maxtor (dma zapnute) cca 14gb sa kopirovalo neuveritelnych 20 minut.
    Este som ho v inom kompe neskusal a pravdepodobne ani skusat nebudem lebo tam mam mrte veci a reisntalovat sa mi koli posahaniu systemu (na inej doske) nechce
    Ja viem ze to moze mat x pricin ale mozno sa niekto s niecim podobnym stretol a vie poradit pripadne pridat nejake postrehy z jeho pripadu.
    Ten test nic neukazal takze idem testovat dalej ramky

Standardní

Me tak napada vypni si ve vin vlastnosti pocitace/ upresnit /zotaveni systemu restartovat v pripade potizi nebo tak neco uvidis tu oblibenou obrazovku a popis co ti dela problem...

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Standardní

Citace Původně odeslal JERROME
    Me tak napada vypni si ve vin vlastnosti pocitace/ upresnit /zotaveni systemu restartovat v pripade potizi nebo tak neco uvidis tu oblibenou obrazovku a popis co ti dela problem...
    English by nebolo? Ale kukal som logy a nic tam neni
    Ako cakat sa mi nechce az mi nieco odide.

Standardní

Me se obcas stava toto, kdyz dam ve winech restart, tak po tom jaksi vypnuti, se vypne disk tak na 1s a hned se zase roztaci a najede post a jede to dal, ale je to zvlastni

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Standardní

Je to divne ale som zistil ze sa mi to stava iba pri hrani trackmanie. Tak som to odinstaloval uvidime ci to bude robit aj nadalej...
    Som este myslel ci by to nemohlo byt tym ze to fotrik nejako zvlastne vypol vceraj (od vcera mi to robi): "pri vypinani bola dlho modra obrazovka tak som to na predlzovacke vypol"

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání