Citace Původně odeslal Hardman
Cus! Tato zprava je tezce offline - tak sorry. Jenom jsem chtel rict, ze jsem vzdycky mel Intel sestavu, ale v lete asi poprve koupim AMD... ty ceny tech iPIV - to je silenost... Celera nechcu, pac to uz mam, navic Tulen je prej v podstate stejnej jako ten ctverkovej... Chtel bych se zeptat, jak vam ty AMD vali, jestli s tim mate nejaky problemy - pac ty prvni Durexy prej byly celkem nic moc (spis nic nez moc...) planuju nejakyho Bartona kolem 2500... Pac NVidia nema na Intel chipset, zajimalo by me, jak to vali... BTW nenadavejte me PLIIS - jsem u AMD uplna lama a potrebuju poradit...
riesil som presne tento problem asi pred rokom a mal som tiez Tualatin 1.3GHz, najviac som sa obaval "povestnej" vysokej teploty AMD, nestability systemu, nekompatibility s niektorym HW ci SW a podobne...
dovtedy som pouzival procesory Intel k plnej spokojnosti, ale Intel to uz prehana s tymi cenami a jeho CPU maju slaby pomer cena/vykon a preto padla volba na AthlonXP 1700+ a nelutujem, PC behalo uplne v pohode, ziadne prehrievanie, nestabilita ci cosi podobne, takze smelo dotoho !

ako Ti uz radili vyssie, nekupuj najlacnejsie komponenty, hlavne ak chces taktovat (to inac plati samo aj pre platformu Intel), odmenou pre Teba bude stabilny a vykonny system za babku