Citace Původně odeslal Dawe
2Xima: Jeden comp na Sis chipsetu doma taktez vedu a to sice na orezane K7S5A. Ale oc comp to rozhodne neni. A jestli se da se Sisem do budoucna pocitat ? Bylo by to kazdopadne prinosem - konkurence zakaznikum jeste nikdy neuskodila. Leda v tom pripade jako Ali Aladin, Magik apod.
hele, neurazej ALI , nahodou kdyz pred casem vysla Asus A7A266 s ALI-kem tak stala cca 9 tisic a byla povazovana za spicku... nedavno sem na ni narazil v jednom kompu a ikdyz sem se do ni nezamiloval, tak sem si rikal ze uplne na howno taky neni - samoze do kancl kompu max. ikdyz v BIOSu (modlej Aususem) toho bylo docela dost

A ja navic nejsem nejakej zastance K7S5A, ale 735-ku delalo vic firem a kdyz pominu bullsh1t Chaintechu, tak ten Asusackej pocin se 735-kou nebyl tak zlej a se 745-kou (A7S333) to byl dokonce OC komp...
taky Aopen dela solidni SiSacky desky... a kdyby DFI nebyli sragory a dodavali sem do CR celou nabidku desek vcetne tech postavenych na SiSu tak bych asi kupoval jejich desticky.

No, nicmene uznavam ze vybava a OC moznosti trochu zaostavaji za konkurenci (problem hlavne vyrobce MB), ale napr. temer vubec netopi...
nekdo tady pise o kolik mene topi VIA oproti nVidia... no, to se ale neda srovnavat s tim o kolik mene topi SiS oproti VIA

svaca: ten gigabyte 748 neni moc OC friendly, ale neni spatnej
jinak me samozrejme mrzi ze Epox nebo Abit nedela SiSy, ale napr. u te 748 by mi stacilo kdyby ji sem vozili od DFI
-----

jinak me napr. zklamalo, ze KT400A nema napr. delicku 1/6 a to je docela sh1t... nevidim zasadni pokrok oproti KT400
koupil sem ted dva Epoxy 8k9a7i a nejsem z toho nejak nadseney