Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Oprava Partitionu v NTFS.

Standardní Oprava Partitionu v NTFS.

Asi tři dny zpátky mi kvuli taktování spadly okénka a vzaly si s sebou kus disku. Respektive tam nadělaly řádnou paseku, ale všechno důležitý jsem nakonec i obnovil. Céčko jsem formátoval, ale déčko si nemůžu dovolit. Teď se mi při každém spuštění kontroluje disk, a asi ne zbytečně, protože tu mam několik adresářů, které nejdou smazat. Co s tím? Formátování nepřichází v úvahu.

Standardní Re: Oprava Partitionu v NTFS.

Citace Původně odeslal Snippet
    Asi tři dny zpátky mi kvuli taktování spadly okénka a vzaly si s sebou kus disku. Respektive tam nadělaly řádnou paseku, ale všechno důležitý jsem nakonec i obnovil. Céčko jsem formátoval, ale déčko si nemůžu dovolit. Teď se mi při každém spuštění kontroluje disk, a asi ne zbytečně, protože tu mam několik adresářů, které nejdou smazat. Co s tím? Formátování nepřichází v úvahu.
    Predpokladam, ze si presiel spat na stabilne frekvencie.
    Asi ti nezostava nic ine, vsetko, co sa este da, zalohovat, a potom particiu yformatnut.
    Pokial toho mas moc, a nemas to cim napalit, alebo to nemas kam prekopirovat, ale nejake volne miesto sa na disku este najde, mozes skusit s Partition Magicom vytvorit z volneho miesta nejaku tretu particiu, a tam popresuvat vsetky dolezite data. Ked sa tam na 1. pokus vsetko nezmesti, mozes zvacit partition magicom tu 3. novu particiu o miesto, ktore uz sa uvolnilo z D-cka. Taqto sa to da opakovat niekolko krat. Dopredu ta upozornujem, ze to nebude trvat 5 minut, ale v pripade ze ine vychodisko nemas...

Standardní

Neee! To si fakticky nemůžu dovolit. Těch 70GB dat opravdu nemám kam dát... A nechci o to přijít! Všechno fakčí - jen prostě to neustále kontroluje a je tam těch pár adresářů - může se to zhoršit?

Standardní

a neskusal si nejake programy na kontrolu disku ako napr. norton disk doctor? mozno by dokazal opravit tie chyby

inak ja som mal tiez nejake adresare co sa nedali zmazat (nie po takej havarii) a tam mi nepomohol ani disk doctor

Standardní

Citace Původně odeslal Snippet
    Neee! To si fakticky nemůžu dovolit. Těch 70GB dat opravdu nemám kam dát... A nechci o to přijít! Všechno fakčí - jen prostě to neustále kontroluje a je tam těch pár adresářů - může se to zhoršit?
    Taq to skus spravit taq, ako, som to uz vyssie pisal. Ked ti nakoniec zostane iba particia s blbymi adresarmi, taq ju zformatujes/zmazes. Ale pred tym skus toho Norton Disk Doctora.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání