Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Aku dosku ABIT IC7 alebo MSI 875P Neo-LSR

Standardní Aku dosku ABIT IC7 alebo MSI 875P Neo-LSR

Mam problem s vyberom dosky na Intel procesor.Doposial som mal Abita, ale ta mi, sice starsia doska vypovedala (nafuknute kondiky).Tak teraz neviem ci to risknut a kupit Abita alebo MSI.Viem, ze spicka je ASUS, Gigabite......, ale zatial by som chcel vediet nazor na tieto dve firmy a spolahlivost dosiek (co sa tyka vykonu i zivotnosti).DAkujem za odpoved....

Senior Member
    Vliv
    270

Standardní

Jednoznacne ABIT IC 7 MAX 3 , tato doska je najlepsia na OC , ja sa ju tiez chystam kupit , ale az po LCDcku.
    Intel Core 2 Duo 6600 , 2x1024 DDR2 800 , Asus P5B-E ,MSI GeForce 8800 GTX , Leadtek WinFast DV 2000, LCD 24" BenQ FP241W , Creative® X-Fi Pro + Creative® GigaWorks™ S750 + Creative® Decoder DDTS-100 , SATA 3x200 GB Maxtor + 36 GB WD RAPTOR

Standardní

Citace Původně odeslal Richardus
    Jednoznacne ABIT IC 7 MAX 3 , tato doska je najlepsia na OC , ja sa ju tiez chystam kupit , ale az po LCDcku.
    jj, je good..
    nemuzu porovnat, protoze s jinyma nemam ckusenosti, ale je super
    Home: Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 - 17" 1920x1200, Core 2 Duo T7200, 2GB DDRII, ATI Mobility X1900, 2x120GB RAID0, DVDRW, Razer Copperhead + fUnc Archetype, SB Surround USB + THX550
    School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    287

Standardní Re: Aku dosku ABIT IC7 alebo MSI 875P Neo-LSR

Citace Původně odeslal Mato2411
    Mam problem s vyberom dosky na Intel procesor.Doposial som mal Abita, ale ta mi, sice starsia doska vypovedala (nafuknute kondiky).Tak teraz neviem ci to risknut a kupit Abita alebo MSI.Viem, ze spicka je ASUS, Gigabite......, ale zatial by som chcel vediet nazor na tieto dve firmy a spolahlivost dosiek (co sa tyka vykonu i zivotnosti).DAkujem za odpoved....
    daj si njekde vymenit kondiky a pojde v pohode dalej
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Standardní

MSI!
    mam 865ku a perfektni vec
    (snad jediny co asi kazdej normalni clovek musi udelat je z toho Nea2 sundat ten barevnej vetrak
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Member
    Věk
    42
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    MSI!
    (snad jediny co asi kazdej normalni clovek musi udelat je z toho Nea2 sundat ten barevnej vetrak
    Preco treba dat dole ten vetrak
    MB AsusP5GDC,P4 530J 3GHz@3,94GHzBOX,MSI 6600GT128MB(550/1100),2x1024MB-698MHz,DVD-RW,Seagate 200GB SATA,Fortron 460W

Standardní

Citace Původně odeslal Pepko
    MSI!
    Preco treba dat dole ten vetrak
    protoze blika (a jestre k tomu stridave )
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

protoze to vypada uchylne
    ja si misto nej chci sehnat modrej nebo cervenej ... ale nevim jestli nekdo dela 40mm barevny vetraky ... a jeste jsem neshanel
    a nekomu by vadilo ze trosku hluci ... precijen ma 5.5krpm...
    jinak vazne super deska
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

ja si misto nej chci sehnat modrej nebo cervenej ... ale nevim jestli nekdo dela 40mm barevny vetraky ... a jeste jsem neshanel
    jinak vazne super deska
    mno jde softwerove sathnout otacky (treba pres speedfan)
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

jinak vazne super deska
    trosku huci? na moji ABITce toci na NB i OTES 5k rpm a huci to teda dost.. budu je pripojovat pres regulator(jeste s 5*CM), chtel bych udelat moje PC aspon castecne tiche.. doufam ze mi pomuze i VGA Silencer, lezi mi tu na stole, ale nechce se mi ho tam jeste davat, protoze neni vylapovany..
    btw, tak co, uz mas na novem zdroji flexo?
    Home: Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 - 17" 1920x1200, Core 2 Duo T7200, 2GB DDRII, ATI Mobility X1900, 2x120GB RAID0, DVDRW, Razer Copperhead + fUnc Archetype, SB Surround USB + THX550
    School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA

Standardní

Citace Původně odeslal Wolferine
    jinak vazne super deska
    mno jde softwerove sathnout otacky (treba pres speedfan)
    jde na 4.4k
    ale me to stejne nepomuze pac mi huci celej komp

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání