Ja mam taky "mensi" problem. pri zapnuti PC mi stale vypipuje doska, hlasi chybu "Indicates a video error has occurred and the BIOS cannot initialize the video screen to display any additional information" a neviem včom je problem a ako ho odstranit. najprv som si myslel ze je to v slabom zdroji, aj preto som si kupil 350W zdroj, ale nepomohlo... inak ak chcem aby mi nabehol PC tak po pipnuti musim resetovat a nabehne... asi obide chybu... zazrak. ale potom funguje vsetko ako ma, lem to pipanie mi robi problem. si inou grafikou mi to nerobi. a predtym co som mal zakladnu dosku Intel mi tiež toto robilo, kartu som reklamoval lebo som nevedel tu fintu s resetnutim... ale aj nova mi toto robi, ale neviem isto či mi ju vymenili, ale asi hej... skoda len ze si neviem rady...
inak nemysliš ze ta karta ma nejako pretaktovane jadro, a podtaktovanu pamät? na ich stranke som nasiel hodnoty 275jadro a pamät na 270. co nato hovoriš? ako je na tvojej grafike chladic, je velmi horuci na dotyk? lebo na mojej ano. skusal si aj pretaktovat? ja by som chcel skusit kupit chladice na pamäte a nejaky lepsi vetrak, ale neviem kde to zozeniem... alebo pri najlepsom reklamujem kartu a mozno ked si doplatim tak mi daju 9800lebo 9700 uz unas nedostat...