Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: problem z inštalaciou vo windowse.Pomooooooooooooooooooooooc

Member
    Vliv
    273

Standardní problem z inštalaciou vo windowse.Pomooooooooooooooooooooooc

Mam dosť veľký problém keď chcem niečo nainštalovať tak skoro pri každom programe sa my hneď pred inštaláciou zjavy ta dobre známa hlaška napr: V aplikaci Download Accelerator Plus došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Kceťe odoslať správu o chybách atd... . Napr. nech tento dap 7 stiahnem z akehokolvek serveru stále my tuto hlašku napiše pred inštaláciou .Roby to aj v iných programoch napr. Pred mesiacom som z CD nainštaloval v pohode upgrade na POVER DVD 4 a teraz som chcel znova (preinštaloval som POVER DVD) a zase my vypísalo tu to hlašku.Neni to neaky vyrus alebo je to iba chyba systému.Pomôžťe
    PS:Tuto hlašku my nepíše len pri inštalácii ale aj pri spustení niektorých programov.Predtym my to nerobilo.
    AMD 2500+@3200+ (1.8V),Speeze CooperEagle,GYGABITE, 1024 RAM, MSI 6600 GT TD 128 MB ,LCD HYUNDAI Q15,WIN XP HOME +SP2,zdoj ENERMAX 353W,prip DSL 1024,DVD-RW TEAC,HDD HITAHI 7K250 120Gb a kopu dalších haraburd.

Standardní

Hmm myslim ze jedina rozumna varianta je reinstal systemu… (popr. restore jestli zalohujes)
    A od kdy ti to dela? Bylo to od instalace nejakeho noveho HW/SW/ovladace? Zkus napsat neco vic!
    DELL XPS 1330

Member
    Vliv
    273

Standardní

A ako mam reinštalovať Windows (ešte nikdy som to nerobil) po preinštalovaní my tam ostanú všetky programy a údaje alebo nie
    AMD 2500+@3200+ (1.8V),Speeze CooperEagle,GYGABITE, 1024 RAM, MSI 6600 GT TD 128 MB ,LCD HYUNDAI Q15,WIN XP HOME +SP2,zdoj ENERMAX 353W,prip DSL 1024,DVD-RW TEAC,HDD HITAHI 7K250 120Gb a kopu dalších haraburd.

Standardní

Pravdepodobne ti nejaky program prepsal nejakou knihovnu a windowsy to bud neuhlidaly, nebo jsi jim nepovolil obnoveni. Zjistit kde je chyba je asi marne... nebo spis tak pracne, ze jednak se to nevyplati a druhak bys to asi nezvladnul (s radama pres internet). Takze pokud mas vytvorene body obnoveni, tak je postupne zkouset az najdes ten, kde to nedelalo, nebo fakt asi ten reinstal.

Member
    Vliv
    273

Standardní

No asi podľa mňa to začalo vtedy keď sam krekol Namo web editor dal som voľačo prepísať v registroch.Teraz už skoro nejde odinštalovať nič skúšal som asi päť programov a stále my to písalo že je problém z uninštal at... Ako mám preinštalovať windows

Standardní

Citace Původně odeslal intel
    No asi podľa mňa to začalo vtedy keď sam krekol Namo web editor dal som voľačo prepísať v registroch.Teraz už skoro nejde odinštalovať nič skúšal som asi päť programov a stále my to písalo že je problém z uninštal at... Ako mám preinštalovať windows
    Hmm... Takze tu mame docinenja s "crackerom" !! Za to si mozes sam !!
    P4-520 (NW - 2800 MHz) - AC Super Silent 4 Ultra TC /// Radeon 9600PRO 128MB - AC ATI Silencer 2 /// Corsair 1GB 400MHz /// MSI - MS-6742, 865PE Neo /// Creative X-FI XtremeMusic /// Maxtor 7200rpm, 80GB, 8MB // WD 120GB, 2MB

Standardní

mno, ja kdyz preinstalovaval win, resil sem to tak, ze sem si pucil druhej disk, zalohoval sem vsecko co sem nechtel ztratit a pak jenom frknul instalacni cd s win a nechal nabootovat. samozrejme zrusit vsechny partition a pak je to hracka (pokud teda nemas win crackly , pak se jeste musi cosi prepsat a minimalne u xp datum na 1.1.2002). no, nerikam, ze tenhle zpusob je idealni,ale ja moc casto system nepredelavam, takze kdyz uz, tak uz
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní

Takže co máš za systém 98,2000, nebo XP?

Jestli XP ,tak bych s tím reinstalem počkal, je to dost zdlouhavý to znovu odladit.

Raději si ty registry pořádně pročisti.
    Můžeš přes regedit a když se necítíš, tak použij nějakej prográmek.
    Já miluju např. RegCleaner.
    Ten už mi pomohl v hodně věcech.

Jestli tam máš nějaké zbytečné (Windowsům škodlivé) programy, tak je odstraň.
    Mám na mysli programy typu QuickTime či RealPlayer.

To jsou jedny z nejagresivnějších virů.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Standardní

Ale houby zdlouhavy, mrskni tam bootovaci CDcko, restart a je to, fakt se neni ceho bat, je to dost blbuvzdorny zvladla to i moje matka taxnad to nebude takovej problem ani pro tebe akurat to po tobe bude chtit zadat meno a takovy blbosti ale to snad zvladnou i mene zkuseni uzivatele prace tak na pul hodiny + reinstall ovladacu etc. - za odpoledne to s prehledem mas registry stejne nikdy nevicistis.
    DELL XPS 1330

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Mi se na XP Home SP1 stalo 2x to samé a musel jsem "přeinstalovat" systém resp. dal jsem CD do mechaniky a zvolil Obnovit.
    Před tím jsem si s tím hrál hrozně dlouho a nepodařilo se mi to rozchodit. Problém byl někde uvnitř systému - nefungoval InstallShield ani Microsoft Installer. Zoušel jsem nové verze těchto programů, měnit enginy ... Prostě nic nepomohlo až Obnovení systému (z CD). Ale překvapilo mne, že se mi to stalo už 2x.
    No nic je to tak na 1h , když dáš z CD Obnovení systému.

Standardní

u obnovení systému si dej dost záležet na ZÁLOHOVÁNÍ, jinak se ti 'může' stát, že ti win něco smažou... například dokumenty vytvořené až po vytvoření bodu obnovení...
    ASUS A7N8X 2.0 DeLuxe; AMD Athlon XP 2500+@9.5×200; 2×DDR 512MB 400MHz CORSAIR CL2.5; ATi Radeon 9500 Pro 128MB;
    CD-RW Plextor Premium; DVD±RW LG GSA 4120B; nVIDIA SoundStorm; Genius SW-5.1 HT; Logitech MX310; SE K750i;
    Seagate Barracuda 7200.7 120GB/7200/2MB; Seagate Barracuda 7200.7 80GB/7200/2MB; SAMSUNG SyncMaster 957DF; MSI BT USB;
    DELL Vostro 1500; Core 2 Duo 2GHz; 2×2GB DDR2 667MHz; GeForce 8600M GT; 160GB SATA; Intel 4965GN Wireless-N;
    DVD±RW DL; WSXGA+; BT;

Member
    Vliv
    273

Standardní

Citace Původně odeslal Kon
    Mi se na XP Home SP1 stalo 2x to samé a musel jsem "přeinstalovat" systém resp. dal jsem CD do mechaniky a zvolil Obnovit.
    Před tím jsem si s tím hrál hrozně dlouho a nepodařilo se mi to rozchodit. Problém byl někde uvnitř systému - nefungoval InstallShield ani Microsoft Installer. Zoušel jsem nové verze těchto programů, měnit enginy ... Prostě nic nepomohlo až Obnovení systému (z CD). Ale překvapilo mne, že se mi to stalo už 2x.
    No nic je to tak na 1h , když dáš z CD Obnovení systému.
    No ano presne si mal môj problém lenže mne tiež blbne InstallShield a win Xp sa cezeň inštaluje inač keď spustím CD (WIN XP) tak mam tam ponuku v angličtine a pritom Windows je česky.Nevieťe náhodou na ktorú položku mam kliknuť v angline aby sa aktivovala ta obnova Proste ako som už hovoril keď dam na instal win xp tak my tam zase vyskočí to okno že či chcem odoslať správu o chybach.Prešiel by som aj na Win XP profesionál ale home mam oreginal a tiež moc nechcem mať nelegálny software.PS:Ako nabotovať z CD mám AMI BIOS ?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání