Mam A7N8X Deluxe a nejde mi na ni zprovoznit zvuk.kdyz strcim repraky do toho vystupu na surround tak to nehraje.i kdyz v nakym kontrolnim panelu panelu id asusu to ukazuje ze to hraje. i kdyz dam testovaci zvuk tak to nejde..... Diky za odpoved...
Mam A7N8X Deluxe a nejde mi na ni zprovoznit zvuk.kdyz strcim repraky do toho vystupu na surround tak to nehraje.i kdyz v nakym kontrolnim panelu panelu id asusu to ukazuje ze to hraje. i kdyz dam testovaci zvuk tak to nejde..... Diky za odpoved...
nic....
a mas ve woknech v panelech na multimedia zapnutej rear speakrs..??Původně odeslal Miiisa
je to v nastaveni zvuku ... prepnes vstup a mikrofon na zadni a stred
Intel Core Duo 1800Mhz- OC-3000Mhz, 2GB ram 800Mhz, HDD160 Sata II | CANON A510 | Nokia N70+512MB MMC|
Ale tim se mi zrusej ty dva vstupy neJa tam este naky tri diry krome tech trech standartbich. Jedna je na cinch a druhy sou jacky. u jednoho jacku je surround.
nic....
jo mas pravdu... blbe jsem si precetl typ desky..Původně odeslal Miiisa
melo by ti to jit z tech suround vystupu...kamos co ma tuhle desku jede v poho na 5.1.. jen nevim nastaveni
zkusim se zeptat..
Intel Core Duo 1800Mhz- OC-3000Mhz, 2GB ram 800Mhz, HDD160 Sata II | CANON A510 | Nokia N70+512MB MMC|
ja do nich dam ty repraky a nejde to... nemusej se tam treba davat repraky se zesilovacemnebo specializovany repraky na 5.1
ja tam mam naky stary dvouvatovy tesly od gramofonu...
nic....
Kdyz tam das jenom klasicky reprak, tak by to sice hrat melo, ale uhodl si, ze by to chtelo repraky se zesakem. Takhle ty vystupy pretezujes a muzes je odrovnat. Doporucuju tam pripojit max. sluchatka.
Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB AData EE, Sapphire 4850
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)