Citace Původně odeslal JOHN
2ACE

Nojo ale nemuzu tomu neco udelat kdyz to pojede v 2D cca o 150Mhz vys??
nemyslim, ale mozes zacat opatrnejsie, v 2d to ide 300/680, v 3d ma ist 390/680, zdvihni iba core na 390 s pusti benchmark, zapis skore

vrat to do podneho stavu (v 2d 300/600), pusti benchmark, ak bude rovnake skore tak ti podla mna funguje prechod do 3d ale nechce sa mi verit, ze by si mal slabu masinu, ak bude skore rozdielne tak ti to asi nefunguje (prechod 2d-3d)

mozno mas ten automaticky mod len vypnuty, v ovladacoch sa s tym dalo narabat (niekde pri nastaveniach taktov)

ak chces byt velmi opatrny tak si pozri aku mas teplotu core pri 2d 300/680 a ked to v 2d zdvihnes na 390/680 tak chvilku sleduj teplotu ci sa velmi zvysi, na tej co som mal to bolo v 2d nieco nad 40 stupnov a limit tam bol 140 takze v pohode

este by bolo zaujimave sledovat, ked zmenis takty, ci sa ti zvysia otacky na ventilatore, ak je to zavisle aj na teplote tak by sa mali zvysit ale ak len na prechode do 3d (cez ovladace) tak sa asi nezvysia, na tej msi-cke to bolo fakt dost pocut, ako ked v aute zaradis vyssi stupen