Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Pomozte mi s nastavenim Girdera al. niecoho ineho

Member
    Vliv
    274

Standardní Pomozte mi s nastavenim Girdera al. niecoho ineho

Ludia pomozte mi . Mam dialkove ovladanie z TV tuneru FlyView 34 FM je uplne take iste ako z Geniusa WP3 a chcel by som ho pouzit v BSplayeri pri sledovani filmu. Stacilo by mi iba pausa ked nestiham citat titulky a sledujem film v leziacej polohe.

Viem ze existuje Girder ale ked som ho nakopol hned som vedel na com som /bol som z toho uplna lama/
    Neexistuje nieco uplne jednoduche Fakt mi ide iba o tu pausu.

Zatial dakujem.
    ABIT- KX7-333 | Athlon XP M 2600+@2,6GHz(193*13,5@1,75V) |watercooled | PQI 1408 MB DDR (400)
    MSI G4-Ti4200 128 MB (300/608) / VTP VIVO 8886/ | WD 80Gb 8mb cache | Fly 3000FM | DVDRW Pioneer 109 XL |

Standardní Re: Pomozte mi s nastavenim Girdera al. niecoho ineho

Jiny SW nez Girder ti neporadím, mrkni na http://www.overclocking.cz/4um/viewt...ghlight=girder
    Pokud ti jde jen o BSPlayer, muzes zkusit, co jsem si nadefinoval ja v Girder 3.2, jen si musis nahrat plug-in pro svoji kartu a naucit to IRkody http://www.sweb.cz/hasich/BSPlayer-Girder3.2.zip
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Member
    Vliv
    274

Standardní Re: Pomozte mi s nastavenim Girdera al. niecoho ineho

Citace Původně odeslal Hasich
    Jiny SW nez Girder ti neporadím, mrkni na http://www.overclocking.cz/4um/viewt...ghlight=girder
    Pokud ti jde jen o BSPlayer, muzes zkusit, co jsem si nadefinoval ja v Girder 3.2, jen si musis nahrat plug-in pro svoji kartu a naucit to IRkody http://www.sweb.cz/hasich/BSPlayer-Girder3.2.zip
    Dakujem Hasich ale ten plug-in pre svoju kartu tam nemozem nejak najst
    /FlyView 34FM/ Ten tam musi byt Ten BSplayer som si skopcil. Dnes sa s tym doma skusim pohrat ale nevidim to nejak ruzovo.
    ABIT- KX7-333 | Athlon XP M 2600+@2,6GHz(193*13,5@1,75V) |watercooled | PQI 1408 MB DDR (400)
    MSI G4-Ti4200 128 MB (300/608) / VTP VIVO 8886/ | WD 80Gb 8mb cache | Fly 3000FM | DVDRW Pioneer 109 XL |

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Zkusím stručně z hlavy.
    Předpokládám, že IR příjmač postavený máš(nebo něco). Stáhni si girder a taky si stáhni "Igor plugin", ze stránek Igora Ceska.
    Nejdřív bych asi zkusil vytvořit nějakou skupinu(kdybys pak chtěl ovládat i něco jiného, jako že to určitě příjde ). "Upravit>přidat skupinu"
    Pak upravit>přidat příkaz. Tam si vybereš z uvedené nabídky, co má udělat(třeba ztlumit hlasitost ...atd.). A pokud ne, klikneš v té pravé části(pořád se jedná o nabídku toho příkazu, který jsi vytvořil) klikneš na záložku "příkaz" a objeví se ti ikonka "zachytávání". Na ni klikneš, pak klikneš na Start a myšítkem klikneš třeba na BSPLAYERU na Play, pak stopneš zachytávání, budeš tam mít seznam provedených akcí(tzn. klik na BSplayer, klik na play a ještě něco) a ty vybereš ten klik na Play(to najdeš). Pak už jen zbývá stisknout "Naučit IR kód", a zmáčkneš příslušné tlačítko na ovladači. A hotovo.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Member
    Vliv
    274

Standardní

Citace Původně odeslal Millisx
    Zkusím stručně z hlavy.
    Předpokládám, že IR příjmač postavený máš(nebo něco). Stáhni si girder a taky si stáhni "Igor plugin", ze stránek Igora Ceska.
    Nejdřív bych asi zkusil vytvořit nějakou skupinu(kdybys pak chtěl ovládat i něco jiného, jako že to určitě příjde ). "Upravit>přidat skupinu"
    Pak upravit>přidat příkaz. Tam si vybereš z uvedené nabídky, co má udělat(třeba ztlumit hlasitost ...atd.). A pokud ne, klikneš v té pravé části(pořád se jedná o nabídku toho příkazu, který jsi vytvořil) klikneš na záložku "příkaz" a objeví se ti ikonka "zachytávání". Na ni klikneš, pak klikneš na Start a myšítkem klikneš třeba na BSPLAYERU na Play, pak stopneš zachytávání, budeš tam mít seznam provedených akcí(tzn. klik na BSplayer, klik na play a ještě něco) a ty vybereš ten klik na Play(to najdeš). Pak už jen zbývá stisknout "Naučit IR kód", a zmáčkneš příslušné tlačítko na ovladači. A hotovo.
    Aha tam treba aj ten primac Moja neznalost ale nemam moznost byt na nete. Len obcas.

No nic uz som si stiahol navod na vyrobu tak sa s tym idem trapit.
    A velmo pekne dakujem za ten navodik.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Kdyby něco, tady je o tom dost obsáhlý thread
    http://www.overclocking.cz/4um/viewt...asc&highlight=
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání