Citace Původně odeslal Glassman
mel jsem moznost slyset oboje, jak HP-910 tak RP800 a kdybych si mel vybirat, vzal bych spis ty RP800.. co se tyce komfortu, jsou na tom lip Philipsy, ale zvukove mi prijdou o dost lepsi Technicse.. Philipsy jsou takove ostrejsi, ale chybi jim solidni basovy zaklad, naproti tomu u Technics se da basum jen maloco vytknout a i vysky zahrajou jak maji, i kdyz to nezni tak zive a vzdusne jako v pripade Philipsu.. to jen pro informaci
Hmm tak to si ty moje 910ky poslouchal nak divne.

Nechci Ti nijak upirat Tve pocity - ale ja (i dalsi) mam presne opacny pocit - vyborne basy, zatlumenejsi stredy a vejsky jsem uz taky slysel lepsi.... Ja vim ze na basy moc nejses, ale obavam se ze tyhle je maji velmi solidni.

Naprosto sozhlasim s tou pohodlnosti - nebyt kabelu tak zapomenu ze je mam na hlave.

Citace Původně odeslal Glassman
no, nezalezi totiz jen na sluchatkach, ale taky na tom co je krmi.. ja mam svoje zarizeni ladeny do detailniho, dost analytickyho podani s rychlymi basy, mozna jim to u me vylozene sedlo.. naopak ty HP-910 se na my sestave moc nevytahly, s jinym zarizenim bude situace jina a pak samozrejme osobni preference
Nj kdyz ses zvyklej na Senny 580 tak Ti pote tezko muze neco vyhovet... Pamatuju si moc dobre jak si na ne frnel.

Ale obavam se ze rychle basy vyhovuji 910kam taky ale problem je ten ze se mnohem snadneji vybudi nez Senny coz bylo slyset pri prehazovani... Prijde mi ze u Tebe znely ponekud zkresleneji, ale nevim netopyr jako ty fakt nejsem.

Me naprosto vyhovuji (zvlaste za tu cenu) a kdyz je srovnam s Beyery DT330 co jsem mel doma pred tim tak je to nebe a dudy. Nemluve o tom kdyz jsem slysel Senny HD500 a 570. Opravdu Natural sound.
Orezany naprosto o vse.

Skoda ze jsem jeste nemel sanci poslechnout si Technicsy.... Nemuzu srovnavat.