Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: Jak pouzivat IRC?

Standardní Jak pouzivat IRC?

Zajimalo by mne neco blizsiho o tomto rozhrani, jak to spravne nakonfigurovat a spustit, abych pres to mohl stahovat. Predem diky.
    CPU Core i5-750 @ 4 GHz, CPU cooler Noctua NH-U12P SE2, Mainboard Gigabyte p55-UD4
    Memory 2x2024MB G.Skill RipJaw 2000MHz, GPU MSI GTX460 1GB Cyclone, HDD Intel x25-M 80GB + WD6400aaks
    Case
    Antec P182, PSU Enermax modu82+ 525W, LCD HP LP2475w

Standardní

No mě by to taky zajimalo vsichni rikaj jak je to super ale ja s tim fakt neumim

Standardní

a co potrebujete napred se nekam pripojte treba czech irc: irc.felk.cvut.cz
    a pak treba na #overclocking ale pozor lidi jsou tam zezacatku hodne neprijemny hlavne marty!!! nedoporucuju urity nicky jako je eraser007 erda a mnohe jine!!!!
    Pašák erda.

Standardní Re: Jak pouzivat IRC?

Citace Původně odeslal Krimi 2000
    Zajimalo by mne neco blizsiho o tomto rozhrani, jak to spravne nakonfigurovat a spustit, abych pres to mohl stahovat. Predem diky.
    zadaj do GOOGLEho "irc-manual" a ides... ...
    P4-520 (NW - 2800 MHz) - AC Super Silent 4 Ultra TC /// Radeon 9600PRO 128MB - AC ATI Silencer 2 /// Corsair 1GB 400MHz /// MSI - MS-6742, 865PE Neo /// Creative X-FI XtremeMusic /// Maxtor 7200rpm, 80GB, 8MB // WD 120GB, 2MB

Standardní

uz je to tu asi 100x popsany... ale
    stahni si klienta na irc. mas nekolik moznosti ty hlavni jsou www.mirc.cz www.xchat.org pak jsou tusim i najaky pluginy do mirandy...
    jinak pro linuchare - bitchx a irssi
    zadate nejaky NICK, zadate adrsu fornou IDENT@DNS.CZ zadavate jen ident, dns se vyplni sama, je dobre mit zaznam v dns, a ne jen ipcko. nektery servery vas nepripoji.
    defaultne se pripojejes prez port 6667, jde to i jinak, ale ja to nikdy nepotreboval.
    zadej server, na kterej se konektnes irc.i.cz , irc.cis.vutbr.cz , irc.felk.cvut.cz irc.funet.fi ... spousty moznosti....
    a par prikazu.... / tim kliet pochopi, ze jde o prikaz a ne o text
    /join #overclocking pripojeni se na kanal
    /nick novy_nick zmeni nick
    /part #overclocking odpoji se z kanalu
    /quit odpoji se ze servru
    to pro zacatek staci. pripadne dotazy zodpovim, na kanale jsem skoro furt ale ne vzy jsem duchem pritomen
    jinak nebranim se osloveni s dotazem i primo na irc, ale nebyvam duchem pritomny od 05:00 do 16:00

/edit uplne sem zapomnel... muzete jet i bez klienta... z takzvame webove brany www.irc.cz sekce gateway, potazmo tusim www.ircnet.org ale tou si nejsem jistej...
    jo jinak, ano, nerikam, ze jsem na kazdyho kdo tam prijde milej a vlidnej, ale koneckoncu nesoutezim o mister of oc sympathy, ze? :) lidi, ktery mi nejsou sympaticky to poznaji :)))

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    a pak treba na #overclocking ale pozor lidi jsou tam zezacatku hodne neprijemny hlavne marty!!! nedoporucuju urity nicky jako je eraser007 erda a mnohe jine!!!!
    ROFLMAO !

Nepremejslel si i o chybe na druhem konci spojeni ?

Na IRC se totiz nikdo neboji rict nazor od plic tak se nesmis divit kdyz ses ponekud drsneji konfrontovan Ale spolek zapsklych neprejicih rozhodne nas IRC kanal neni takze se neni ceho bat.

Jinak navod ? Nerika se tomu www.google.com ?
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe
    ROFLMAO ! :lol: :lol: :lol:

Nepremejslel si i o chybe na druhem konci spojeni ? ;D

Na IRC se totiz nikdo neboji rict nazor od plic tak se nesmis divit kdyz ses ponekud drsneji konfrontovan :wink: Ale spolek zapsklych neprejicih rozhodne nas IRC kanal neni takze se neni ceho bat. :-)

Jinak navod ? Nerika se tomu www.google.com ? :roll:
    imho lepsi nez www.google.com je zkusit mnou jiz zminovane www.irc.cz

Standardní

Citace Původně odeslal Grizzzzly
    Citace Původně odeslal Dawe
    ROFLMAO !

Nepremejslel si i o chybe na druhem konci spojeni ?

Na IRC se totiz nikdo neboji rict nazor od plic tak se nesmis divit kdyz ses ponekud drsneji konfrontovan Ale spolek zapsklych neprejicih rozhodne nas IRC kanal neni takze se neni ceho bat.

Jinak navod ? Nerika se tomu www.google.com ?
    imho lepsi nez www.google.com je zkusit mnou jiz zminovane www.irc.cz
    ja snad jen doplnim...kompletne v cestine: www.mirc.cz
    Full GAS...

Standardní

Dá se IRC používat,když jsem za proxy serveremMyslim ,že v napovědě jsem četl něco o tom,že to nejde...Je to pravda?
    Normalni PC :)

Standardní

Citace Původně odeslal SOAD
    Dá se IRC používat,když jsem za proxy serveremMyslim ,že v napovědě jsem četl něco o tom,že to nejde...Je to pravda?
    neni , ale asi budes mit mensi potize s prijmanim a odesilanim souboru,
    Pašák erda.

Standardní

Dá se IRC používat,když jsem za proxy serverem???Myslim ,že v napovědě jsem četl něco o tom,že to nejde...Je to pravda?
    jak kterej klient. treba muj bdevil proxynu neumi projit, ale klasickej mirc jo.

Standardní

JA mam mIRC v cesky verzi a nechodi mi to stejne...nasel jsem tam akoat zaskrttnuti proxy,ale nikde jsem nevidel kam napsat adresu proxy
    Normalni PC :)

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

JA mam mIRC v cesky verzi a nechodi mi to stejne...nasel jsem tam akoat zaskrttnuti proxy,ale nikde jsem nevidel kam napsat adresu proxy
    Je to ve Firewall . Já jsem to zkoušel(včera večer) a nešlo mi to. Musí se tam zadat heslo toho proxy ...
    Tak bych byl rád , kdyby tu někdo postnul jak to rozchodit přes proxy.

Našel jsem toto http://www.mirc.cz/modules.php?name=...rticle&sid=125
    Takže to vyžaduje jistou úpravu na Proxy; tzn. mít možnost změnit nastavení na proxy serveru.

Standardní

Citace Původně odeslal Kon
    Je to ve Firewall . Já jsem to zkoušel(včera večer) a nešlo mi to. Musí se tam zadat heslo toho proxy ...
    Tak bych byl rád , kdyby tu někdo postnul jak to rozchodit přes proxy.

Našel jsem toto http://www.mirc.cz/modules.php?name=...rticle&sid=125
    Takže to vyžaduje jistou úpravu na Proxy; tzn. mít možnost změnit nastavení na proxy serveru.
    kazdopadne mozte ist cez napr. IE - cez tzv webgate - cize ziadneho klienta nepotrebujete
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    kazdopadne mozte ist cez napr. IE - cez tzv webgate - cize ziadneho klienta nepotrebujete
    Nebo si můžeme posílat poštovní holuby

Standardní

Citace Původně odeslal Kon
    Citace Původně odeslal .:::iGor:::.
    Nebo si můžeme posílat poštovní holuby
    no jak myslis ja som tiez vo worku nerozbehal kvoli proxyne a bloknutym portom klienta na irc ani na icq tak pouzivam webove rozhranie a neriesim to

EDiT: niekto hlada sposoby a niekto zbytocne dovody
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Snad nikoho naneštvu, že se dovolím na to zeptat.
    Funguje ještě IRC ocguru ? a připadne na jaky adrese sem vyhledaval na irc.felk.cvut.cz a zadna podobna mistnost overlocking tam nebyla.
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

Citace Původně odeslal aless
    Snad nikoho naneštvu, že se dovolím na to zeptat.
    Funguje ještě IRC ocguru ? a připadne na jaky adrese sem vyhledaval na irc.felk.cvut.cz a zadna podobna mistnost overlocking tam nebyla.
    ...funguje

...skus ist napr. cez: http://webchat.xs4all.nl/cgi-bin/ircnet/irc.cgi

Jo dobrý, uz příhořívá. to web rozhraní #overclocking funguje . Ted bych to chtel rozjet přes integrovany IRC v Opere tam sem v siti irc.felk.cvut.cz je tam přes 25k místnosti ale žádná overclocking ?? skusim jinou sít , v IRC sem total loser-lama
    Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].

pentium e2140 @ 2,8 (8x350, default), gigabyte EP35-DS3, zeppelin 2 x 1024 mb 800, dvdrw samsung 203D SATA, wd 640gb AAKS + wd 250gb AVJS + samsung SP0812N 80gb ATA, asus HD 3650 (875/2020), fortron 350w

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání